שאיש לא ירד על טאי ודיוויס!
טוב, בעצם אני לא יכולה להגיד לאנשים מה לחשוב אבל בתור מעריצה נלהבת שלהם(אופי דומה למשל...)אני לא יכולה לשתוק!(חבר´ה אלה רק הדיעות שלי, מותר לכםלחשוב אחרת וגם לכתוב את זה, זה לא דיקטטורה..). אז ככה, הם לא טיפשים וכשחושבים על זה ברגעים הנכונים הם היחידים שידעו מה לעשות(מה שיכול להוות הוכחה לעובדה ואף לקטול אותה שהם לא טיפשים)ולפעמים זה הרבה יותר חשוב מלדעת טוב מתמטיקה או כימיה(איייככככססס), הדבר השני שעובד לטובתם הוא שהם לא חושבים הרבה לפני שהם מחליטים משהו(רגע, אני כבר מסבירה מה חכם בזה) ולמרות שנראה שלפעמים הם חסרי רגשות עקב כך זה לא נכון, כי מי שמתעצבן מהר ורוצה רק להילחם עובד בדרך כלל עם כול הרגשות בעוצמה אדירה, לפעמים צריך לחשוב מהר כי זה יכול להיות מאוחר מידיי וכשמדובר בהצלת חיים של מישהו לחשוב מהר יכול בהחלט להועיל!, נכון, הם עשו דברים טיפשיים מאוד שממש הפילו אותי על הרצפה מרוב צחוק אבל אין מישהו שלא עושה דברים כאלה(אם כי אצלהם זה חלק מהאופי...)ותחשבו למשל על דיוויס המסכן כול הזמן יולי המעצבנת(שוב זאת דעתי ולא חייבים לחשוב ככה)והאחרים צחקו עליו בלי הפסקה- כול הזמן הם ניסו להראות לו כמה הוא טיפש והם מושלמים וחכמים ולמעשה מעליו, וזה חכם לדעתכם?לי אם היו אומרים כול הזמן כאלה דברים הייתי עושה דווקא וממשיכה בהתנהגות שלי, מיהם שיחשבו שהם מעליי?לדעתי לחשוב שאתה מעל מישהו זאת טיפשות לשמה, תמיד יהיו יותר טובים!