"אכפת לכם, מישהו פה מנסה

יאקומו

New member
"אכפת לכם, מישהו פה מנסה

להתעלף בשקט..." היה פרק מדהים! אבל ראו רק חבורה אחת, מה עם השאר?! אני קודם אדבר על מדבוט, כי היה פרק עעע-נננ-קקק!!! איזה יופי! הם נעשו סוף סוף שותפים בלב ובנפש (איקי ומדבי, אני יודעת שהם ככה כבר כמה פרקים, אבל היום שמו לב לזה) אני אהבתי את הפרק מיום שלישי שעבר, ולא הפסקתי להגיד את המשפט של מדבי: "הרסת לי את המדה-קרב, אל זה אני יכול לסלוח, אבל ניסית לפגוע במדה-לוחם שלי, ואת זה אני לא יסבול (ככה כותבים?)... מדה פורס!!!!!!!!!!!!! איזה פרק מגניב! קודם ראו את המדה פורס של מדבי ואני שמחתי, פתאום ריקושו: הוא לא היחיד שעשה את זה... וגם מפעיל מדה פורס (ואני כבר התרגשתי), ופתאום ארקביטל מצטרף לחגיגה! ואני צרחתי!!!!!!!!!!!! כבר שהאיש מהיחידה המובחרת התחיל לדבר, ידעתי שזה ג´וזו, אבא של איקי! כשהכתבים היו בבית של איקי זה ב-ד-י-ו-ק כמו בפעם שעברה! איזה פרק!!!!!!

Digi Lista

New member
"אתה שר מהאף"...

"קאזומון מלחמתי שחור" "ומגה קנטמו" ובאבמון וג´יג´ימון בכלל הרגו אותי מצחיק!, זה לא היה פרק כול כך טוב אלא יותר מצחיק בטירוף!לא הפסקתי לצחוק ולצחוק ולצחוק(בעיקר משירי האמבטיה!) ואומנם אמרתי את זה כבר אבל העונה הזאת לא מפסיקה לספק להיטי ענק(קאלומון מון מון הוא דיג´ימון מון מון ולא לימון מון מון...למשל...)ויציאות שמצחיקות היא מילה מאוד עדינה(איפה דוגמון הלחם גילמון? ואיפה אהוב ליבי אימפמון בעל הקול השטיחי?...) מדבוט באמת היה יפה ומרגש!אני מתחילה לאהוב את הסדרה הזאת יותר ויותר(אגב היה ברור שהוא יגיע למקום השלישי בדירוג האליפויות...)ומאיפה השופט תמיד צץ? הוא ונותן הרמזים שמתחזה למוכר חיות?...

הלדין

New member
אחד הפרקים המצחיקים יותר

אני מצטער שעליי לקטוע את כל זה אבל אותי עניין גם משהו אחר: האם ג´יג´ימון ובאבמון הם באמת דיג´ימוני מגה? אם הם באמת היו, אני לא מבין איך הסתפקו בפטריה העלובה ששימשה להם בבית.(קודם "ריבוט", אחר כך "דרדסים". מזל שהרעש לא העיר את השכנים) קאנזו וקאנטה הם אידיוטים חביבים. בהחלט אפשר להבין למה לא ניתנו להם דיג´ימונים והשאלה המכריעה היא האם הם ייעשו קצת יותר מבוגרים ברוחם אחרי שהם ייקבלו את הדיג´ימונים.(אחד מהם מקבל את גארודרמון. צורת המגה של הדבר הזה היא משינדרמון. בהתחשב בדרך בה מושגת צורת המגה בעונה הזאת, לא הייתי מוסר להם אותו בלי לחשוש מעט)

pokegirl

New member
טמבל, עכשיו הרסת את ההפתעה ../images/Emo7.gif

הרסת לי את החיים!!!

Digi Lista

New member
בפעם הבאה- תגיד שזה ספוילר...

למרות שאני יודעת מי יהיו הדיג´ימונים שלהם, יש כאן כאלה שרוצים לגלות בעצמם כאשר הפרק ישודר, אחד מחוקי הפורום הזה הוא להתריע על ספוילר(גם אם זה בתוך ההודעה אז אפשר להגיד "למי שלא אוהב ספוילרים מומלץ לא להמשיך לקרוא" ואז לרדת כמה שורות ולכתוב את הספוילר).

burhtk1

New member
המגה של גארדומון הוא.... ../images/Emo58.gif

המגה של גארדומון הוא אי-אנדרומון (שזה המגה של אנדרומון) גארדומון~אנדרומון~אי-אנדרומון.....

Smell¥ Cat

New member
שזיף מיובש

שזיף מיובש כמו צימוק בדבש שווה לו במקלחת שר לי במקלחת ומתי לעזאזל היה קאלומון מון מון הוא דיג´ימון?

star_female

New member
היה פרק נחמד ^^

מצחיק מאוד... והרבה קאזו/קנטה... אבל לא הבנתי את הקטע שהם חשבו שבבמון וג´יג´מון (ד"א, זה נשמע דומה ביפנית לסבא וסבתא או דוד ודודה... למרות שזה לא בדיוק אותן מילים) הם רעים... שניהם חלמו את זה? ולמה הם רצו להיות מאמנים שלהם, אני לא הייתי רוצה o.o;; בפרק הבא בטח יראו את כל השאר, ואיך ריקה, קאזו וקנטה יפגשו איתם ^^ גם הפרק של מדבוט היה טוב... אבל זה היה ברור לי מהתחלה שכולם ישתמשו במדה-פורס, כי לשלושתם יש מדליות נדירות וזה היה מדבוט מאוד חזק.

pokegirl

New member
חחחחחחחחחח

איך קרע אותי מתי שקאזו צעק "היי זהירות על השיער" או משהו כזה מתי שהם נלחמו חחחחחחחחחחחחח!!!

DiGiHiLa

New member
פרק מצחיק....

אבל לא הראו את טקאטו הנרי וג´רי בכלל ................... ואני שונאת את החברים המפגרים של טקאטו נכנס להם יתוש לאף או מה???!!!

Rocketshipper

New member
חחחחחחחחחח

פרק משעשע במיוחד, אבל קאזו וקנטה, על פי הפרק של היום (נו די! >_< אז הם מתחבקים! ביג דיל!) הם מאוד, מאוד סטרייטים. ובכלל קאזו/קנטה זה דוחה בהחלט.

Digi Lista

New member
המילים של הלהיט החדש...

רשמתי את מה שזכרתי(מי שזוכר שישלים לי...) שזיף מיובש כמו צ(וכאן שכחתי את המילה) בדבש שוחה לי באמבטיה שוחה לי באמבטיה אני מטורף! אתה גם שר מהאף! ואחר כך יש עוד שתי שורות אבל גם אותן אני לא זוכרת, מה שכן אין ספק שמדובר בלהיט שובר מצעדים! והינה עוד ציטוט של קטע מהפרק היום: "אנחנו רוצים לשאול שאלה"(קנטה לריקה וריינמון) "כמו מה?"(ריקה, אלא מי?) "כמו שאלה כאילו, את יודעת?!"(קאזו) אגב הגעתי למסקנה(היא התגבשה אצלי הרבה זמן) שקנטה וקאזו חולקים ביניהם מוח משותף שמשתווה אולי לחצי מוח של אדם רגיל, כול דבר שקאזו אומר קנטה מסכים(ואם לא אז קאזו יספר איך הם עברו את הבדיקות בשיעור התעמלות), וכול דבר שני הם אומרים ביחד! וחולמים או רואים דברים שלא קורים ביחד! נו, אם זה לא מוח משותף אז מה כן?

Snake Bandage

New member
אז קנטה וקאזו הם כמו...

סוקמון וצ´וומון? XD אגב, נראה לי שזה ´צפיחית בדבש´. ^^

לי זה נשמע כמו צימוק בדבש

ג´יג´ימון הוא דמות ראשית במשחק דיג´ימון וורלד (*_*) הוא זה שמביא אותך אל העולם הדיגיטלי ונותן לך את הדיג´י ביצה ומסביר לך כל הזמן מה לעשות. אני מת עליו
באבאמון לעומת זאת מוזרה... התפרים בפה והאוזניים השדוניות מפחידות אותי...אבל הם בהחלט מתאימים אחד לשני. שניהם גדילות אופציונליות של ארוקנימון ומומימון וגם של אנג´וומון ומגנה-אג´מון.

הלדין

New member
תודה על המידע***ספוילר***

אני מתנצל ששכחתי בהודעה הראשונה להודיע על ספוילרים. מעניין, מה יכול למגנה אנג´מון לאנג´וומון לדיג´יגדול לדברים הקטנים והמפחידים האלה? ממידע שאספתי ברשת, אימפמון כיכב בסרט דיג´ימון השני. למה בדיג´ימון עונה 3 הוא דיג´יגדל לבילאזימון שהוא יכול לדיג´יגדול מגה לדיאבלומון? (יכול להיות שגם זואקיומון צפה בסדרה ההיא. זה כנראה מסביר את העניין)

Digi Lista

New member
../images/Emo8.gif, אני מניחה שכן...

סוקאמון וצ´וואמון אכן חולקים מוח אחד...זה מתאים... מזה צפיחית?ועוד בדבש?

Relina

New member
כן..זה היה כזה יפה!!!

ריקושו היה מדהים^^..כמו תמיד! ו גם דיג´ימון היה טוב..זה היה כזה פרק לא קשור אבל טוב..:"שזיף מיובש..0_0" הכי אהבתי את היציאה של רינמון:גם את בטח תהיהי כזו שכתזדקני ריקה.." זה היה ענק!!!!!!!!!!!!!!!

burhtk1

New member
שרים במקלחת

אפילו שלא ראיתי את הפרק אני שם תמונה של קנטה וקאזו במקלחת....

למעלה