אכפת לך

אשרת

New member
קראת את שלי? ../images/Emo13.gif

אני מוחמאת
אני לעומת זאת, לא קראתי את שלכם.

אשרת

New member
../images/Emo12.gif

אתה רציני? הדבר הזה מעולם לא פורסם בנט, עד כמה שאני יודעת.

התקנון נשלח אלי ע"י איש מטה :)

עדיין יש לי מעט קשרים, את יודעת.. אסור לשרוף גשרים

אשרת

New member
אני שולחת לך עכשיו מסר.

מומלץ לך להשיב על זה. ואם אתה תוהה למה אני כותבת זאת על גבי הפורום - כי מסבתר שרק כך זה עובד, עם מנהל פורום סורר שכמוך.

אמורוסו

New member
רוני בראון : די לשחיתות ../images/Emo6.gif

אני חייב להגיד, לפחות צחוקים יש אצלכם.

בר-און זה לא ההוא שכיהן כיועץ משפטי

לממשלה בקושי יומיים, עד שהתגלה למה בדיוק הוא מונה ליועץ משפטי?

טשאפק

New member
זה גם מי שהתנגד לשלילת החסינות

של מיכאל גורולובסקי. הוא היה אז יו"ר וועדת הכנסת. עוד אירוע שהמיט קלון על הכנסת והבהיר לציבור שמדובר במעוז המושחתים המגנים זה על שחיתויותיו של זה.

אמורוסו

New member
מדוע קדימה לא פיתרון....

יש 2 פתרונות. יש את הפיתרון של שמאל שביילין הנהיג עוד מראשית שנות ה-90. וזה שלום. תחתום על הסכם שלום מלא ויהיה שקט. הבעיה היא שפניהם של הפלסטינים לא לשלום. בברור כיום עם אמנת החמאס וההצבעה המסיבית אליה הם רוצים את כל שטחי 48. ויש את הפיתרון של הימין. לא, לא טרנספר כרגע, זה לא ריאלי. אלא פשוט יותר : יצירת הרתעה כ"כ גדולה, חוסר מסירת שטחים והמשך התיישבות שתסביר להם שאין פיתרון אחר. ואז הם יוכלו לחיות בשקט רק אם יוותרו על המאבק. הפיתרון של אולמרט אינו פיתרון : התנתקות/התכנסות/הצטנפות/התכוונוצות. ווטאבר. זה לא פיתרון מסיבה פשוטה : אז יצאנו, גידרנו הכל, מה עכשיו ? הסתננויות ימשיכו . קסאמים ינחתו בכל הארץ ואז גם יהיו קטיושות וטילים ומה לא. כמובן פיגועים באמצעות סייענים ערבים בתוך ישראל יהיו גם כפי שכבר היו ניצנים בעבר ואף ארועים של ממש. אז מה עשינו בעצם ? שום דבר. הנסיגה רק חיזקה להם את המוטיבציה וכל נסיגה נוספת תוכיח לכם שאפשר להמשיך במאבק עד נסיגה כולל כל שטחי 48. זה לא משנה להם כמה זמן זה ייקח - זה פנאטיות - זה יכול לקחת מבחינתם גם 30 שנה. אבל הם לא יפסיקו. ככה שיש 2 פתרונות. אם אתם עדיין מאמינים שיכול להיות פיתרון של שלום ואתם מוכנים לשלם את המחיר של מסירת שטחי ארץ ישראל תמורת שלום זה תצביעו מרצ או חדש או בלד. אם אתם מבינים שרק באמצעות הרתעה חזקה אפשר למנוע מהפלסטינים לממש את חלומם תצביעו לאחת ממפלגות הימין. אני ממליץ על האיחוד הלאומי שכן היא המפלגה עם הכי הרבה רקורד ויכולת. אבל אפשר להצביע גם לליברמן או לליכוד בסופו של דבר.

אמורוסו

New member
חברי קדימה לא קיימו שום דבר

משום שקדימה מעולם לא נבחרה . אתה אולי מדבר על דברים מסוימים שעשתה מפלגת הליכוד ?

אתה מצביע למותג? ../images/Emo6.gif

ועוד מותג שאיננו קיים עוד ! אני מצביע לאנשים.. לדרך ולעשייה.. ידעתי שלא תוכל להביא דוגמא למפלגה דומה בעשייה שלה זה בסדר.. העם מבין ויודע מה צריך לעשות

אמורוסו

New member
לא רק שזה לא קדימה, גם אין שם עשייה

המאמרים שם לא רציניים כמובן. פינוי ברגישות ? (-: וכו'. אבל עזוב, זה לא רציני, ואתה יודע את זה. אפשר להיות יותר פופוליסטי ? ההתנתקות הביאה את הטרור לפאתי אשקלון וטווח הקסאמים התקטן. החמאס עלה לשלטון מה שמוכיח שהוא קיבל מוטיבציה מההתנתקות, ועכשיו הוא מצהיר על כוונתו למחוק את ישראל בשנים הבאות ויש לו תמיכה של כל העם. מוזר לא. בתי קברות פונו, בתי כנסת נשרפו, הכל בחסות תוכנית ההתנתקות. תוכנית ההתנתקות היא של קדימה, זה ההישג היחידי שלכם, ואוי לכזה הישג. הרי אתה אומר תתמקד באנשים ? סבבה - כל הישג כלכלי כלשהו של הממשלה זה תודות לביבי. אנשי הליכוד היו בממשלה בכל תחום - סגני שרים, מנכ"לים שמונו בהזדהות עם דרכה של הליכוד וכן שאר מפלגות הקואליציה. איזה עוד שטויות יש שם ? טענה מגוחכת של הורדת מספרי הרוגים בתאונות דרכים ? כי אתה לוקח שנה אחת שבמקרה שטרית היה שם. מה קורה אם שטרית היה נשאר בליכוד ? זה שטרית עשה הכל ? אתה יודע על מה אתה מדבר ? ממתי בתקופת כהונה כזו אפשר בכלל לעשות משהו. זה למעשה היתה תוכנית חומש של יצחק לוי, איש איחוד לאומי מפד"ל שהתחיל בתוכנית שצימצמה את תאונות הדרכים, עוד כשהוא היה שר. אבל מה זה משנה, אתה עם הפופוליזם הזה חושב שמישהו יאמין לך ? בוא אני אגלה לך סוד : א) אף אחד לא ייכנס לקרוא את המאמרים המגוחכים האלו ב) אף אחד לא רואה בזה הישג של קדימה. יופי זיהית כמה אנשים שהיו בממשלה ולקחת את הישגי הממשלה כביכול, "הישגים" שיש לכל ממשלה.

אמורוסו

New member
נראה לי יש לך מאמר גם על תיירות ../images/Emo6.gif

לא ידעתי שגם בני אלון עבר אליכם לקדימה. קצת פתטי מצידך לא ?

ידעתי שתתחמק ../images/Emo6.gif

אני עדיין ממתין לעשייה דומה.. או שכל מה שיש לך לעשות זה להכפיש? את זה כולנו יכולים לעשות!

ואתה ממשיך להתחמק ../images/Emo6.gif

הרי כל מה שכבתי הוא אמת מגובה במאמרים ובסטטיסטיקות ממשלתיות.. ואני עדיין ממתין..

למעלה