אכפת לך

מי אמר את זה? ../images/Emo4.gif

לא מתאים לך, את יודעת.. חשוב מאוד להצביע.. כל אדם לפי האמונה שלו :)

אשרת

New member
התעמולה שלכם אמרה זאת ../images/Emo13.gif

אני נורא רגישה לזה, אתה יודע. וברור- חובה חובה חובה להציע. לצערי אחוז ההצעה הפעם יהיה נמוך מאי פעם.

אמורוסו

New member
למה אתם לא אומרים חד משמעית...

קדימה = מפלגת העבודה של רבין ופרס 92-96, לדעתנו או למטרתנו. זה מה שאתם מנסים להגיד בתשדיר בהתחלה, זה מה שאתם אומרים בתשדירים בטלביזיה, בגלל זה יש לכם את פרס במפלגה. אני לא מבין למה לנסות לשקר ולהגיד במקביל שאתם מפלגת מרכז ? אתם מפלגת השמאל הגדולה עכשיו. למה אתם לא אומרים את זה בגלוי, לא צריך להתבייש.

ATAF151

New member
כי קדימה היא מפלגת מרכז

קדימה אמנם מוכנה לויתורים מדיניים, אבל מפלגת העבודה מחוייבת רגשית להסכמי אוסלו ולכן קשה לה להילחם בטרור כמו שצריך, והיא תמיד תנסה עוד משא ומתן חסר סיכוי. לקדימה יש את הכח גם להילחם בטרור ללא פשרות וגם ללכת לשלום אם אפשר. פרס הוא עדיין רק אדם אחד במפלגה שכוללת סה"כ 3 אנשים ממפלגת העבודה לשעבר. גם מבחינה כלכלית העבודה הולכת שמאלה מידי, וקדימה יותר מאוזנת בין צרכי הצמיחה והשוק החופשי לבין תמיכה בעניים. פרץ יעזור לעניים רק בזה שהוא יהפוך עוד אנשים לעניים ובזה יצמצם את הפערים.

טשאפק

New member
אין כמעט אף אחד מדור אוסלו בעבודה

מספר 2 בקדימה הוא היחיד במערכת שאולי "מחוייבת רגשית לאוסלו". על עמי איילון אפשר לסמוך שיילחם בטרור כמו שצריך.

ATAF151

New member
עמיר פרץ - שמאל קיצוני

עמיר פרץ נמצא שמאלה מאוסלו ותמך גם בהסכם ג'נבה וגם הציע שר ערבי בממשלה. שלי יחמוביץ (מצביעת חד"ש לשעבר) ויולי תמיר (מראשי שלום עכשיו) הן גם כן שמאלה מאוסלו, ועמי איילון בוודאי ששמאלה מאוסלו והוא מחוייב להסכם שהוא עשה עם סרי נוסייבה (שדומה להסכם ג'נבה של ביילין). אז אתה מציע לי אנשים יותר שמאלניים מאלו שעשו את אוסלו. מספר 15 ברשימה היא אישה מוסלמית ומספר 20 גבר מוסלמי. נכון שפרץ בזמן האחרון מיתן את התבטאויותיו עקב המלצות היועצים שלו אבל הוא לא שינה את דעותיו.

ATAF151

New member
ממש לא נכון

פרץ תמך בהסכם ז'נבה. ובכל אופן פרץ הוא יו"ר העבודה ופרס עם כל הכבוד יהיה השר לפיתוח הנגב והגליל. ואין מתחרים לפרץ, יחימוביץ, יולי תמיר, נדיה חילו, הח"כ המוסלמי ועמי איילון בשמאלניות. והם מראשי המפלגה לא כמו דליה איציק עם כל הכבוד שאגב מעולם לא הייתה שמאל קיצוני.

אושר תקנון המפלגה.

קדימה אישרה את תקנון התנועה ותקנון סיעת התנועה. "תנועת קדימה תפעל על פי דפוסים שיהוו מודל לחיים הציבוריים בישראל", אמר ממלא מקום ראש הממשלה, אהוד אולמרט. יושב ראש סיעת קדימה בכנסת, השר רוני בר-און, אמר: "די לאינטריגות, די לדילים, די לשחיתות. הקוד האתי החדש מבטיח נורמות חדשות בפוליטיקה הישראלית".

טשאפק

New member
../images/Emo6.gif בר-און

אתה עצמך הבאת כאן פעמים מספר, כדי לנגח את ביבי, את פרשת בר-און-חברון, אחד הדילים הכי מטונפים בפוליטיקה. ממנו נלמד טוהר מידות?

התקנון מחייב משפטית!

אני לא ראיתי כזה תקנון חד, חזק ונחרץ באף מפלגה אחרת. נקודה.

אשרת

New member
אני אשאל אותך שאלה אחרת

ולא במטרה לנגח , חס וחלילה. האם אתה, "אני כותב", קראת תקנון של מפלגות אחרות?

למעלה