אכפת לי מאשתי

chenby

New member
מסכימה עם כל מילה של מריוס.

לאן שהולכת תשומת הלב שלנו - לשם הולכת האנרגיה ושום נוצרות התוצאות. התחתנת, אתה אוהב (בכזו קלות אומר לכאורה- זה הכל מחשבות) אתה במקום של הרגל עם אשתך עכשיו. כשאתה נמצא בהרגל, פתאום דברים חדשים או ישנים חדשים- כל מה שלא קשור להרגל - נראה כל כך מסעיר ומרתק ונכון. מאיפה יש לך מושג שזה יצליח? הרי רוב הסיכויים שאחרי שנה שתתחתנו, תהיה באותו הרגל. תחזוקה, בית, עבודה.. הדפוס הוא קשור בך ולא באשתך או בידידה. הוא קשר בזה שאתה חושב שהאושר נמצא במקום אחר חוץ מאשר אצלך בפנים. או-אז תשומת הלב שלך כולה ממוקדת בידידה- וכמה היא מושלמת ומדהימה, ולא יכולה לעשות שום טעות, וכמה היא בעצם הנכונה.. שבאותה מידה- היית יכול לשאול את עצמך - למה אישתי היא כל כך מושלמת ומדהימה ולמה היא בעצם הנכונה, מבטיחה שעם קצת סבלנות, גם תקבל את התשובות לכך. כשתשומת הלב שלך ממוקדת כל כך במשהו, אתה מרגיש את זה כל כך בתשוקה- מאמין לזה, הופך את זה לעובדה בחיים שלך, ואז הפתעה. זה עובדה בחיים שלך. תחזור להעניק את תשומת הלב שלך באשתך שבחרת להנשא לה כדת וכדין מתחזק יקר - התחזקות ודת היא מחוייבות. אתה יכול לתלות את כל התירוצים למה אשתך לא תקבל את זה - אבל אתה אומר בעצמך שאין סיכוי שתהפוך לחרדי- ואני בדיוק כמוך. אין לך מושג מה אשתך חושבת, אולי פתאום היא תתעניין בדיוק כמוך בנושא? אולי תגלו ביחד איזה הרצאות של איזה רב מרתק ותלכו ויהיה לך גם את הנושא הזה משותף בעיקר לפני שבאים ילדים. הכל אפשרי יקירי. אבל אתה מגביל את האפשרויות שלך כשאתה חושב שיש או או בחיים. בקיצור, תוקיר את הידידה, תקבל את זה שאלו הם התחושות שלך אליה כרגע, תתיידד עם התחושות האלו, אל תילחם בהם, אלא תגיד להם שלום וששמת לב שהן שם. ואם לא תעשה מזה עניין - התחושות האלו ילכו כלעומת שבאו. כמו כל תחושה בחיים. אנחנו מחזיקים בתחושות כשאנחנו מחזיקים במחשבות. אז תזכור שאתה בסך הכל מאמין למחשבות שלך - והן רק מחשבות. לעולם לא האמת או המציאות.

גארוטה

New member
אני מהצד של

הידידה
אתה עושה לה עוול, במודע או שלא במודע, אבל אתה עושה. אתה כביכול "מחזיק" אותה בסטנד ביי, היא יודעת את זה ואתה יודע את זה ובכך אתה מונע ממנה להרים את הראש ולמצוא לעצמה זוגיות במקום לשבת ולחכות לך. אתה יודע שהיא אוהבת אותך וזה עושה לך טוב, אתה חולם, אתה מפנטז, אתה מדמיין אותך איתה, האגו קצת מתנפח ומרוב דמיונות אתה לא רואה את אשתך. היא יודעת שאתה אוהב אותה אבל להבדיל ממך, לה זה עושה רק רע, מעכב אותה מלהתקדם, מונע ממנה להכיר מישהו שהיא לא צריכה לדמיין את עצמה איתו אלא להיות איתו פיזית ולצאת סוף סוף מהטלנובלה הזו שהסוף שלה ידוע מראש.

nowonder

New member
ממש השבוע ציטטתי כאן

אתה לא נקרע מפנים על הבחורה. אתה נקרע מבפנים על האשלייה. אתה חי עכשיו בתוך הפער שבין האשליה (הידידה) לבין המציאות (הנישואין שלך) וכשחיים בין שני עולמות זה קשה, וסוחט, ומתיש ולא לוקח אותך לשום מקום. מה עושים? בוחרים. אתה יכול לבחור באשלייה (ולדעת שאשליות, סופן להתפוגג). ואתה יכול לבחור במציאות (ולדעת שבמציאות, זוגיות דורשת תשומת לב, השקעה, הדדיות).

niva99

New member
מה האוייב של הטוב מאוד ?

המצויין ! אין לזה גבול. אבל למה עצוב לי עליך ? כי כבר בשלב כה מוקדם בחייך הזוגיים נפער הסדק - וכל דבר קטן שלא ימצא חן בעיניך באינטרקציה שלך עם אשתך - ישר תחיל לחשוב על אופציית הידידה.

seeyou

New member
לאחר שקראתי את התגובות ל-KERENKEREN2010

שיניתי את דעתי לך תעשה חיים עם הידידה תבדוק אם הפנטזיה היא גם במציאות מקסימום יהיה פיצוץ עם האישה ואם היא באמת רוצה אותך ואז תוכל להצדיק את המעשים כפי שקרן עשתה את זה יוסי נ.ב דע שהמילה "אהבה" היא המצאה של הנשים-זה נותן להן תרוץ "לגלוש" עם אחרים מחוץ למסגרת לנו ,תמיד היה התרוץ של "צרכים"

אתה חופר בכיוון הלא נכון

אם הסקס נדיר מאוד - איפה אתה בכל העסק? אתה רוצה את הידידה כי 'היום אתה כבר יודע' שהיא רוצה אותך, 'כמהה' לך, 'ומאז ומעולם סגדה לאדמה שאתה דורך עליה'. אתה רוצה את הקלות, אתה רוצה שמישהי 'תרדוף' אחריך, ותעשה את כל 'העבודה' לעצמה בעצמה, לעומת אישתך שנמצאת במקום לגמרי אחר מבחינת מערך הכוחות בקשר, וכנראה לא סוגדת לאדמה שאתה דורך, ולא מפרקסת באופן עצמוני מתשוקה <אולי כי היא חיה איתך את היום יום ולא את הפנטזיה הבלתי מושגת?>. בנישואים אתה צריך 'לעבוד קשה', לחזר, להחיות את היחסים, להפגין שאתה רוצה את אישתך כדי לעורר אותה חזרה 'מהעייפות' שפקדה אותה, ואתה מתעצל. כל הסיפורים שאתה מספר לעצמך הם רק סיפורי כיסוי ללמה אתה לא עושה כלום כדי להביא אותה למיטה כמהה ורוצה.

../images/Emo22.gif

זה לא תמוה שעד עכשיו תפוז לא עיצבו אייקון של עת חפירה או חפרפרת? או של נעל? זה א ב

לך עם אשתך לסקסולוג מעולה

ועשו כל מה שיידרש ע"מ שהחלומות שיש לך בחוץ יתממשו לך עם אשתך בבית.

הכל אשליות -

המחשבה שבזרועותיה של הידידה יהיה לך הרבה יותר טוב היא אשליה, אבל גם המחשבה שאיתה יהיה לך, בסופו של דבר, הרבה יותר רע היא אשליה ובעיקר אשליה לחשוב שאפשר להיפטר מאשליות רק כי מישהו הסביר ושיכנע אותך שמדובר באשליות. למרבה הצער, הדרך האמיתית היחידה להתמודד עם אשליות היא להעמיד אותן במבחן המציאות - כנס עם הידידה הזאת למיטה פעם או פעמיים, אח"כ תקבל את ההחלטה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
מדען - הוא נשוי...

אולי תעשה את זה במקומו, ואחר כך תספר לו (וגם לנו)? אני מתכוון, מבחינה מדעית טהורה.

kmiki

New member
האשליה אינה בידידה, אלא באותה חתונה מלחץ

מה לעשות, בימינו המון זוגות של צעירים נשאבים לתוך אותה אשליית חתונה מפוארת מהאגדות. כל הכלות נסיכות, כל החתנים כאילו יצאו מז'ורנאל, הזדמנות אחת ומיוחדת לערב קסום של מלכות, מה הבעיה? שלא באמת עוצרים לחשוב על מה קורה ביום שאחרי. אני רואה מולי המון זוגות שכאלו, ומה אתה בעצם אומר? לא שאתה לא רוצה להתגרש ממנה, לא שאתה עוד אוהב אותה, אלא שאתה לא רוצה להתגרש אחרי שנה בלבד, מה זה משנה שנה או 15 שנה? אני אומר לך, אם תמתין, ויהיו ילדים, אז הפגיעה תהיה קשה יותר, בכולם. לי נשמע שאותה ידידה היא חלום שלא הגשמת. לחלק זה נראה כמו פנטזיה לא מציאותית שתתפוגג ביום שאחרי, ולי זה ממש נשמע כמו הדבר האמיתי, לא יודעת למה אבל הדרך שבה אתה מדבר עליה, או הדרך ההפוכה לגמרי שאתה מדבר על אשתך גורמים לי להרגיש שאתה צריך לצאת מהנישואין שאולי קרו שלא מהסיבות הנכונות להתחתן, בגיל כל כך צעיר. ואל תשכח לחשוב גם על אשתך, אפילו אם תחליט להתנתק מאותה אהבה חדשה/ישנה, לעשות ילדים ולהמשיך כאילו כלום לא קרה, מבלי שהיא תדע על תחושותיך, זה פשע. כי אם לא היום, אז בעוד 10 שנים ו2 ילדים זה יקרה שוב, ותאה תדע שיכולת למנוע את הכאב הזה ממנה, ולא עשית זאת, אז באמת תהיה אשם, כי זה לא יהיה רק עניין הרגש, אלא הידיעה מראש שיכולת למנוע פגיעה בחפים מפשע (אשה ואולי ילדים), ולא עשית זאת. בהצלחה, בכל כיוון שבו תבחר

למעלה