אכן נישואין במשבר!!!

אכן נישואין במשבר!!!

אז ככה: אני בת 33 בעלי בן 47 נשואים כבר 5 שנים עם ילד מקסים בן 4 , אני ישראלית הוא אמריקאי ואנחנו גרים בחו"ל. הוא בעל טוב אוהב דואג ואכפת , אבא מדהים באמת גבר טוב. אנחנו מסתדרים דיי טוב, אבל יש בעיה רצינית בזוגיות שלנו ואני מרגישה שאכן אני בדילמה מה לעשות. הבעיה היא מבחינה מינית הקשר הפיזי ביננו כמעט לא קיים. הכל התחיל מזה שיש לו בעיות רפואיות שמונעות ממנו להגיע לזיקפה, ובלי זה איך אפשר לשכב? שהכרנו הבעיה היתה קיימת אבל בעזרת כדורים זה עזר, עם השנים הכדורים כבר כמעט ולא משפעים ואם אנחנו מתחילים משהו אחרי 5 דקות זה נגמר. אז אני כבר לא יוזמת וכבר הוא לא כי אנחנו יודעים שזה לא יעבוד אז יכולים לעבור חודשיים בלי מגע כמעט. אז אני מתוסכלת , מרגישה שאני בשיא שלי , צעירה יחסית, נראת טוב, אבל תקועה ומיואשת. מצד אחד הוא גבר טוב וקשה למצוא כאלו ומצד שני זה לא נורמאלי לחיות ככה. שיתפתי אותו עשרות פעמים, שיחה רצינית שאני מיואשת מהמצב ומרגישה שאני לא יכולה להמשיך ככה, שאני חושבת על לבגוד, שאני רוצה להרגיש יפה ונחשקת שוב. אז מה אני עושה? יש כמה אופציות כמו שאני רואה את זה: 1 להתגרש (וזה לא קל בגלל הילד שקשור מאד לשנינו) 2 זה לבגוד בו מאחורי גבו עד שהוא יגלה ואז בטח יתגרש ממנו ויכעס עלי, 3 זה לוותר על הסקס בחיי ולהשלים עם זה בגילי. או 4 להיות במערכת יחיסם "פתוחה" שיתן לי ללכת פעם ב אבל גם זה מסוכן....מה אם אתהב ? מה אם הוא לא ירצה אותי אחרי שהייתי עם אחר? איך אני ארגיש עם זה? כל כך הרבה דילמות, בגלל שהוא גבר טוב זה עוד יותר קשה להחליט.... דרך אגב אחרי ששוחנו אתמול הוא אמר שהוא ינסה ללכת למומחה ולראות מה יעשה עם הבעיה שלו... אז בנתיים אני מיואשת ומתוסכלת ומתגעגעת מאד לחיי מיניים בריאים! אשמח לעצות..... תודה מראש!

seeyou

New member
"שהכרנו הבעיה היתה קיימת"

למרות זאת עשית ילד מקסים התעלמת מהבעיה גם הוא היתעלם - גבר עם בעיה רוצה אישה מינית
אז חלק מה תיכנון שלך הצליח-התחתנת עם גבר אמריקאי -הבאת ילד מקסים לעולם הוא ינסה ללכת למומחה ולראות מה יעשה עם הבעיה שלו
בינינו-גם אם ישתילו לו תותבת זה לא יספק אותך כאשר את "ומתגעגעת מאד לחיי מיניים בריאים" מאהב בטח שלא יסכים-רק ויברטור בטח שאת לא תסכימי לכן הגרושים באופק כאן תתחיל הבעיה האמיתית מסביב לחזקה על הילד. לדעתי את צריכה יעוץ של עו"ד המתמצא במצבים מהסוג שלכם יוסי

במקום להתלבט עם רעיונות דמיקולו

תלכו לאיש מקצוע שמתמחה בנושא. הרי זה לא שיש כאן בושה - הבעיה ידועה ומדוברת. פשוט אין לכם את הכלים להתמודד, ומשום מה אחד מכם או שניכם מסרבים להיפתח וללמוד. אז לפני שבוגדים, לפני שמתגרשים, לפני שנפרדים מבעל טוב ואוהב הולכים ללמוד כמו בבי"ס. להשכיל ולפתוח אופקים מיניים. בינתיים - הרי את יודעת בדיוק כמוני שיש פתרונות, שיש סקס מדהים גם בלי חדירה (אוראלי, אצבעות...), שיש ויברטורים, שיש כל מיני. ככה שגם עכשיו אם יש רצון - יהיה גם סקס מספק. אפילו בשיר " אומרים לנו שיש סקס אחר". יש לכם הזדמנות להיות יצירתיים בדרך ליצריות. ותלכו ביחד, נראה לי שאת משפילה אותו ונותנת לו תחושה איומה שהוא לא מספיק גבר, וזה הרי לא באשמתו אם הוא לא בריא. תהיי קצת יותר עם חמלה וקצת פחות מרוכזת בעצמך, זה רק יעשה טוב לסקס. את כותבת כאילו שהוא אמור להיות המשרת המיני שלך ולספק אותך, ואם לא - את שוקלת לפטר אותו.... זו מי שאת רוצה להיות? כי ככה את קצת מצטיירת. במקום זה תחשבי זוג, ביחד, שיתוף, "אנחנו ביחד בעניין הזה ואני איתך ואוהבת אותך וביחד נמצא את הסקס שלנו מחדש". או שאולי זה רק סיפור הכיסוי? ויש עוד בעיות מתחת לפני השטח?

שינגימל...

אני עדיין לא מרימה ידיים או מפרקת , אני גם בעד לנסות לתקן ולגשר...אך הבעיה שלנו מורכבת וקשה. אני יודעת שיש סקס אחר וניסנו את זה , אבל בתור אשה אני אומרת לך שזה לא אותו דבר! אני רוצה להרגיש את הגבר שלי זה אחרת בלי חדירה.... חוץ מזה זה ממש לא נכון שאני משפילה אותו. אני מדברת איתו על זה בעדינות ואומרת לו את האמת ואני חושבת שזה לא קל גם לי לפתוח את הנושא ,לפחות אני כנה איתו! לא האשמתי אותו ואני לא חושבת שאני מרוכזת בעצמי, אני חושבת שזה נורמלי להרגיש ככה, רוב בני האד אוהבים סקס, זה מקרב בין בני הזוג. זכותך לחשוב את מה שאתה חושב עלי, אבל רק שתדע שאל תשפוט אף אחד עד שתהיה במקומו. ולמה שיהיה לי סיפור כיסוי? מה יש לי לסתיר מפה? באתי לפורום כדי לשתף ולשמוע מאחרים , וגם היה לי צורך לשחרר קצת את המעוקה שלי.... חבל שאתה נגדי ככה...

גם כאן את תופשת מיד את תפקיד הקרבן....

קודם כל אני אשה. שנית את לא באמת יודעת איפה הייתי ואיפה לא מבחינת ניסיון חיי. שלישית הדבר שלא שמעתי בכל מה שכתבת זה ההליכה שלך לקראת. המקום בו את מוכנה להתפשר, להיפתח לאופציות שונות. להנות מהמקום בו האהבה שלכם תתבל את הסקס והוא יהיה הכי טוב בעולם, גם בלי חדירה. או עם חדירה בסיוע דילדו,, מה שתחליטו. נשמע שאת מצפה ודורשת ממנו, יותר מאשר אוהבת אותו ומקבלת אותו. נשמע שאת משתמשת בעניין הזה של הסקס כדי להפעיל שליטה ומניפולציות בתוך הקשר. בעיני ההתנהגות שלך אינה אוהבת. מצטערת. אולי יש לך בעיות עם אהבה עצמית עוד קודם, או עם חרדות וצורך בשליטה, אבל בלי לטפל שום דבר לא יזוז, והנה תצמח לה עוד משפחה שבורה עם ילד קטן שנקרע בין הורים. כל זה וגם התגובה הנוכחית שלך - רק מחזקים אצלי את ההרגשה שהסיפור הוא הרבה יותר מסקס, ויש בעיות לא פשוטות נוספות מתחת לפני השטח, שאת לא מספרת לנו עליהן או לא מודה בהן אפילו בפני עצמך. הרי סקס הוא אף פעם לא רק סקס, וזה בוודאי ובוודאי נכון לקשרים מחייבים וארוכי טווח.

אני ממש לא קורבן

אין לי בעיה עם עצמי, אני לא לא אגאויסטיט או אנוכית.... ואין לי צורך בשליטה בבעלי וממש לא מפעילה מינפולציות! את אומרת שלא שמעת ממני על התפשרות? אז אני קצת צוחקת (ותסליחי לי על כך). כי אני נשואה לבעלי כבר 5 שנים ,נאמנה לו (למרות הבעיה שלו) מישהי אחרת ממזמן בטוח היתה עושה מה שבא לה מאחורי גבו או עוזבת אותו, אבל בחרתי לדבר איתו על זה מתוך כוונה להציל את הנישואין שלי ולא בגלל שאני אגואיסטיט. ובגלל שאני אני רוצה סקס נורמלי עם חדירה (וסליחה שאני אומרת את זה אבל בלי קישקושים כמו אוראלי ואביזרי מין ) אז זה אומר שאני אנוכית? אז כן אני אנוכית! ויתרתי המון בעבר לחיות עם בעלי , עזבתי את משפחתי בארץ , את החברים לבוא לחיות איתו פה במדינה שלו, אהבתי אותו ורציתי לתת לזה צאנס אמיתי בלי לחשוב על עצמי. אז שוב אני אומרת אם את רוצה לשפוט אותי, בבקשה, לכי על זה!

שוב את לא עוצרת לחשוב אלא מתפרצת

ומרחמת על עצמך. כשאת באה אליו בשיחה שבה את בעצם מטילה רק עליו את האחריות לפתרון הבעיה "שלו", זו מניפולציה של שליטה וזו לחלוטין לא גישה זוגית אוהבת. זה להקטין ולהשפיל אותו ברמות. זה ממש לא יפה להתנהג ככה לאדם שאת טוענת שאת אוהבת. וזה ממש אבל ממש לא זוגי ושיתופי מצדך. זה כל כך שונה מאשר אילו היית אומרת "בוא, נלך ביחד כי אני אוהבת אותך ומאמינה בנו". את פשוט מרוכזת בעצמך ובסיפוק המיני שלך, יותר מאשר בשימור וחיזוק הזוגיות. ריכוז עצמי הוא ארס שמביא להרס. בחרת בו כפי שהוא, ועכשיו את מתלוננת. זה לא פייר כלפיו בכלל בכלל!! כנראה שאהבת דברים אחרים שנצנצו לך, והיה מתאים לך לוותר על סקס. עכשיו כשאת נהנית מפירות השקעתך והביטחון שלך עלה, פתאום העסקה כבר לא מתאימה לך. וישמן ישורון ויבעט. נכון לעכשיו - סקס נורמלי לא היה לך, זו היתה העסקה, ואולי גם לא יהיה. אם את אוהבת אותו, תתייחסי לבעיה כאל שלכם ולא רק שלו. אני לא שומעת אהבה כאן. לא אהבה אמיתית ולא תחושה של שותפות גורל שלך איתו. אני שומעת טענות ותלונות ולבישת כובע ה"מסכנה" וה"קרבן". לדעתי את הקוזק הנגזל. יש לך בעל אוהב, חיים טובים, וגם הסקס יכול להיפתר אם באמת תרצי, ולא רק תעשי קולות של כאילו את רוצה פתרון. אם רצית סקס נורמלי עם חדירה, לא היית צריכה להינשא לו, אלא אם כן נישאת לו בשביל כל המסביב - חיים טובים, חו"ל, אולי גם כסף.... את נשמעת לי גם כמו "השקעתי אני רוצה החזר על ההשקעה". זה לא עובד ככה בזוגיות. ומה אם הנרטיב של לבקש מבן הזוג את מה שהוא לא? ואת מה שהוא לא יכול לתת? הוא מעולם לא הבטיח לך שהוא יכול. ואת מתעקשת למרות שידעת בדיוק את המצב מהתחלה, למה? זה בהחלט מצביע על עניין רגשי לא פתור שהוא שלך לגמרי.

את ממש טובה ב"לנתח" את המצב.....

מציעה לך להיות פסיכולוגית כי הרי את יודעת הכל... יותר לא מגיבה להודעות שלך כי אין לי ספק שאת קצת לא בסדר....

כרצונך ובהצלחה

אני באמת מאחלת לך שתמצאי את הדרך שתתאים לך בחיים ושתהיי שלמה עם עצמך ומאושרת.

נומלה

New member
לא יכול או לא רוצה?

למה את כל כך בטוחה שבן הזוג לא יכול לתת? יש אפשרויות רפואיות שהוא בכלל לא ניסה (מלשנות כדורים דרך להזריק ועד להשתיל תותב). כך שנראה שזה יותר לא רוצה מאשר לא יכול. ודבר אחד הוא בטח יכול אם הוא לא רוצה להכנס לענין התערבות רפואית וזה לתת ברכת הדרך לאשתו לסקס פתוח. גם לא לטפל בבעיה שלו וגם לדרוש מאשתו נזירות נשמעת לי כבעית שליטה. ואגב על איזו אהבה את מדברת? שהיא תשב יתקריא לו את פושקין במקום סקס? בזוגיות בין גבר ואשה יש הסכם שכולל סקס.

גארוטה

New member
מצטערת שהייתי קצת

גשש בלש אבל קראתי קצת פוסטים קודמים שלך, מלפני שנה ומלפני שנתיים. אז בהתחלה היתה בעיה שלך עם עצמך, שהפסקת להרגיש נשית וסקסית ודחית כל קירבה ומגע של בעלך. עברה שנה והתווספה ההרגשה שאת בלתי נראית, לא מוערכת, מאבדת את עצמך והזוגיות רדומה והסקס צולע בגלל בעיית אימפוטנציה. אז מה השתנה מאז? כלום. אתם שניכם עומדים בעקשנות באותו מקום, התסכול רק הולך ומתגבר, שלך ובטח שגם שלו, את ממשיכה לפנטז על סקס מטורף, הוא בטח מפנטז רק על סקס ובטח מוכן כבר לוותר על הטירוף והזיקוקים אבל בתכל'ס שניכם לא עושים כלום, כאילו טוב לכם ונעים במקום הרע אבל המוכר אז למה בכלל לעשות את הפעולה הפשוטה כמו לגשת לטיפול רפואי, מיני, זוגי ולצאת סוף סוף מהמעגל?

seeyou

New member
טיפול רפואי, מיני כבר לא יעזור

1-יש לו בעיות רפואיות שמונעות ממנו להגיע לזיקפה, 2-ה"כדורים" זה עזר, אבל עם השנים הכדורים כבר כמעט ולא משפעים 3- ואם אנחנו מתחילים משהו אחרי 5 דקות זה נגמר. מי שמבין קצת באנטומיה של הגבר יודע שהרבה פיתרונות בתחום לא קיימים פרט לתותבת אפשר להשתיל לב אך לא זיין. לכן היא צריכה לבחור בין "הסתגלות" למה שיש ומקובל גם על הבעל לבין גרושים יוסי

chenby

New member
מסכימה עם גארוטה..

בהתחלה היית מאוהבת, והעניין המיני לא שיחק תפקיד, עכשיו שאת כבר מורגלת ליחסים עם האיש, ומה שפעם התעלמת ממנו, היום זה הדבר הכי קריטי לך. "הוא אמר שהוא ינסה ללכת למומחה ולראות מה יעשה עם הבעיה שלו" אני אוהבת מילים. מניסיון כל מילה שנאמרת תמיד מדויקת ולא תמיד מודעים לכך. לך יש בעיה. את לא מסופקת מינית. מעבר לכך, את אשה נשואה, כבר זה אומר לי שהבעיה שלו, זו או בעיה שלך, או בעיה של שניכם. עכשיו את עושה לו שיחה, והוא צריך ללכת למומחה לבדוק את הבעיה שלו? איפה התמיכה? איפה בוא נלך ביחד, זה משהו שקשור לשנינו.. איפה הזוגיות? לך יש צורך שהוא לו מספק, אומרת לו והוא צריך לספק. ובתוך כל זה, הוא בעל טוב, הוא אוהב דואג ואכפתי ואבא מדהים וגבר טוב. אבל מילה אחת מצידך שאת אוהבת אותו לא כתבת. נראה לי שאת גם כן צריכה ללכת למומחה. ואם את רוצה לחיות איתו, אז תתחילי לקחת את הבעיות האלו , כבעיות משותפות. אחרת מה זה זוגיות? בדיוק כמו הסיפור על האיש שלקח את אשתו לרופא ואמר לו - דוקטור כואבת לנו הרגל. זו זוגיות בריאה

כואבת לנו הרגל

זו זוגיות חולנית כי היא סמביוטית. זוג מורכב משני פרטים, וכל אחד מהם נושא באחריות אישית על התפקוד התקין שלו בתוך הקשר. אפשר לעודד, אפשר לתמוך במתקשים - הכל טוב ויפה. אבל לא לקחת אחריות על מצבו של האחר או לקחת לו את הסוברניות על בעיותיו ופתרונן. הוא הבעליו על גופו וגורלו. בני אדם מיניים מתחתנים כדי להזדיין יחד, כולל חדירה, ולהקים משפחה. אין כזו חיה אימפוטנציה 'שלנו'. חוסר יכולת לקיים יחסי אישות הוא לגמרי דיל ברייקר, והוא עילה לגירושין. בתחילת הסיפור הבחור תפקד, ככה או אחרת, אבל תפקד, וכעת חדל ולפי הגברת זה לא נורא מפריע לו. לבחור בן ה47 ליבידו שמרוצה מפעם בחודשיים - שלושה, ואין לו באמת צורך 'להחיות מתים'. מצידו גם לוותר על התחום. האגו מתנחם בכך שהוא טכנית נשוי לאישה צעירה ומינית, ומניותיו בחוץ לא צונחות בדומה לאושר שלה במיטה, אלא להפך. וכל עוד כולם שם בחוץ חושבים שהוא מזיין כל היום, ומאידך היא לא מנענעת את הסירה ולא מהווה איום ממשי לקריסת מאחז העיניים - אין לו באמת סיבה 'לטפל' בבעיה. ובעוד הוא 'מסודר', לעומתו הגברת היא אישה בגיל שבו הליבידו גואש, ומחסור מתמיד מצטבר למצוקה ומרמור. לכן הבעיה היא אכן לגמרי שלה, אבל לא 'בה', לא להתבלבל
. הדבר היחיד שהיא צריכה, אם היא רוצה לחיות איתו, זה להשלים עם הנטיה ההרסנית שלה להקריב צרכים בסיסיים כל כך למען 'סידור' חומרי כלשהו.

תודה על התמיכה!!!

קראתי בעיון רב את מה שכתבת ויש הרבה אמת בזה... אומרים פה שאני מתנהגת כמו קורבן , ולא אומרת שאני אוהבת את בעלי ולא תומכת בו, כמה שזה לא נכון. אם לא הייתי אוהבת אותו לא הייתי נשארת איתו ותאמינו לי שהוא לא בחור עשיר או מסודר, כמו שחלק אמרו כאן, נהפוך הוא רחוק מזה, אני עובדת קשה בלעזור לפרנס את המשפחה שלנו, בלי המשפחה שלי יש לציין. ואומרים לי שזאת הבעיה שלי, שלנו, כן יש לנו בעיה בזוגיות בחדרי המיטות , אבל איך אפשר להפיל את זה עלי שהוא ככה?? הלוואי וזה היה אחרת, והלואי ויכלתי לא לרצות מין , ניסתי, נשבעת , אבל קשה לי , מתגעגת לזה בטירוף, כי מה לעשות ,למי שהיה סקס טוב בעבר, וכרגע אין לו ,רק הוא יודע מה הוא מפסיד. כולם גם שוכחים שאם אין סקס בזוגיות זה מהווה הרבה בעיות אחרות, הזוג מתרחק זה מזה ובמקום לחיות כזוג הם חיים כשותפים לדירה! אז אולי אני אנוכית שאני רוצה סקס שוב בחיי : קל לשפוט אותי, ואני אכן לא קורבן, פשוט נמצאת במצב לא קל!

chenby

New member
מי מפיל עלייך?

את זו שכותבת את הבעיה, סימן שזו בעיה שלך. זה הכל. הגיון פשוט. [אם את מחפשת לשמוע שאת צודקת.. אז יקירתי, צר לי אבל קורבן הוא טיפוס שתמיד צודק ומאשים או את האחר או את עצמו. ההפך מקורבן זה האחראי - האחראי שואל את עצמו תמיד 2 שאלות: 1) לאן אני רוצה להגיע 2) מה אני עומדת לעשות את לא אנוכית שאת רוצה סקס בחיים שלך, אבל לחשוב שזו בעיה שלו ושהוא צריך לטפל בה לבד- זו אנוכיות או אשליה - בטח אם את זו שהדברים מפריעים לה. אם כבר הוא מוכן ללכת למומחה בשבילך, וזה לעולם לא דבר נעים, אז המינימום זה לתמוך בו ולהיות איתו ובשבילו. אני לא אומרת שום דבר שלא קראתי, ועכשיו תקראי שוב את הפוסט הראשון שלך ותגידי לי אם כתוב שם איזה שהוא רגש כלפי בעלך, כתובות התכונות שאת מעריכה בו - שזה נהדר, כתבת שהוא אוהב שזה נהדר. אבל מהצד שלך - משהו.. כתוב? אני לא קראתי.

גארוטה

New member
שיקום הגבר

(אם יש כזה ואני בטוחה שאין), שעומד לו כשאשתו בהתחלה דוחה את נסיונותיו להתקרב אליה בגלל שהיא מרגישה לא נשית ומושכת, שמספרת לו איך היא מפנטזת על רומן עם גבר אחר וזורקת לו בפנים שהיא חושבת על בגידה כי כל מה שהיא רוצה זה סקס מטורף, שהוא רואה פעם אחר פעם את פניה המאוכזבות והמאשימות כי האקט נמשך לא יותר מ-5 דקות. אין כדור שיעמיד זין עם אשה כזו במיטה. כשתתחילי לראות גם את בעלך ולא רק את עצמך תקבלי את הסקס המטורף שאת כל כך מייחלת לו.

למעלה