אכזבת אותי!!!!

אכזבת אותי!!!!

היום החלטתי לנתק את הקשר איתך סופית. כן כבר נאמרו מילים אלו בעבר לא אחת ולא פעמיים. אבל היום לא נותר עוד מקום לספק. כשהמצב הוא קשה מנשוא והמפלט האחרון הוא אתה. אכזבת אותי. כשאמא שאלה אותי הייתי בטוחה שתסכים,אולי אפילו תשמח. אמרתי לה-אמא,בטח שאבא יסכים. כנראה שאני נאיבית. לא כנראה-בטוח. אני לא יודעת למה חשבתי שאתה אמור לדאוג לנו, לא יודעת למה חשבתי שיהיה לך איכפת שאין לנו לאן ללכת. זהו היום כבר הגיע שליח עצבני שצעק בקולי קולות בחדר המדרגות ודפק בדלת(זעזע אותה,אותי ואת אמא)וצלצל במין טירוף משונה. חשבנו שנצליח להציל משהו קטן אבל הגענו לגבול היכולת. פשוט היה כואב לי לשמוע,כ"כ כואב שאתה אומר שזה לא אפשרי ,כי אתה רוצה לפתח את עצמך וגם תינוק חדש. וגם רוצה לעבור לדירה קטנה אז בטח לא יהיה מקום. תגיד איך אנחנו נפריע לך בדיוק? אתה יודע שאני גם ככה לא אהיה בכלל בבית(אקרע את עצמי בעבודה) ואני אעזור ככל האפשר. אז למה תגיד לי למה? זה אתה שכל שבוע מחליט לטוס ליעד אחר בעולם ומבזבז המון כסף כי יש לך. אתה הלא יציב,זה שנמצא ולא נמצא. אני לא רוצה לשמוע ממך יותר כי היום הבנתי עד כמה לא איכפת לך מאיתנו. אפילו חלופה לא הצעת. אלוהים אדירים לא ידעתי שנגיע לכזה מצב. אני רק רציתי שתאהב אותי ושיהיה לך איכפת. עליה אתה יכול לבזבז המון כסף ועל הילדים שלך,על הצרכים הכי בסיסים שלהם,למי איכפת? למי איכפת לעזאזל? אני שונאת אותך אבא אני פשוט שונאת,שונאת. איך אתה יכול לחיות עם עצמך? אתה צבוע ,שקרן ולא אמיתי. יהיה לך עוד תינוק וגם אותו אתה תנטש ותרחיק מעלייך אבל הטיפשה שחיה איתך לא יודעת. אלוהים עצוב לי מאוד וכואב לי כ"כ.

ה מוזה

New member
כשאבא ..היא רק מילה

כואב לקרוא אותך .. אבא הוא האיש שאליו נפנה בעת צרה מפלט אחרון כשגלי החיים הסוערים מאיימים להטביע אותנו והאכזבה וכאב הלב זועקים מכל שורה האיש שהביא אותך לעולם אינו מושיט את ידו לעזרה וכל השנאה הזו והאכזבה באה ממקום של צורך ..באהבת אב ובכל פעם מחדש אותה ילדה קטנה שבך מסרבת להאמין שאין במילה הזו אבא תוכן ומעשים כל ילד זקוק לאב ולאם שיהיו לצידו לאורך כל הרגעים של המסע לפעמים .. האב נוטש את הספינה .. אך עבור אותה הילדה הוא נשאר דמות חרוטה בליבה מגדלור שאליו פונים בשעת סופה וכמה כואב כשהמגלור ..מאכזב הוא צופה בספינה מתרסקת אל הסלעים יש לך אותך ויש לך את אימך וביחד אני מאמינה שתמצאו את הדרך לאותו חוף מבטחים תני חיבוק לאותה ילדה ולאמא שלה היו חזקות

למעלה