אכזבה

אכזבה

היום, אתה לא פה וגם מחר לא תגיע. מביטה בשעון מרוץ הזמן לא מפתיע אנשים הולכים סביבי מדברים לידי אך אני אותם לא שומעת בינות טיפות בכיי שלי אני פוסעת. רק אתמול שכנה בליבי התקווה שלא אפול שברכה אותי השכינה כי אתה אוחז בליבי למשמרת כי על פני אין לך אחרת. ואתמול התלטפתי בכותונת תחרה קישטתי שיערי במכבנה ריחי נרד וכרכום התכוננתי להיום ואלי לא תבוא.

שמים1

New member
אכזבה ../images/Emo79.gif

לא אקטוף פרחי בר לעטוף את כרית חלומותיך ומילים שניגנתי נאלמו לנוכח השתיקות. לא אגע בזוהר אורך המשגע שדהה לו עם משקעיו של הזמן. מבעד לצעיפו של העצב צמחה לה בשקט אכזבה.

מתבשמת

New member
לרגע תקווה ../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

בשדות זהובים נשרו, עלי כותרת אחרונים. תווי כנפיים הסתתרו, בין קני סוף דקיקים. תיפוף צעד קרב, נסך לרגע תקווה. נעלם לתוך הכאב. בשקט חלוני כיבה.

שמים1

New member
שמלת תקווה ../images/Emo79.gif

מעל לצמרות עץ אורן מבעד לקרני חמה בישניות פורשות כנף כמיהות כמוסות זה הקיץ שהלבישן שמלת תקווה הפריח סומק בלחייהם נטע בהן רגעים של אהבה.

deerman

New member
../images/Emo201.gif

במרווח טיפות הגשם לא נרטבת אדמה במרווח טיפות הגשם קחי אוויר לנשימה.{פבלו} מנגב לך את הדמעות נושק על מצחך קלות מביט בעינייך הגדולות הדומעות ומחבקך ומאמץ אותך לחזי. ואת דמעה ורודה עטופה בכותונת קטיפה המכסה גוף המלא אהבה ותשוקה אל תעצבי אחות אהובה. מלאי חייך באהבה הניחי לעבר כי מעבר לפינה מחכה לך עלם יפה תואר הכמה לאהבתך ותשוקתך המופלאה שנשמתך שבה נתברכת..יקירה מוכנה להגשים עצמה. דמעות אכזבה יפנו מקום לדמעות הנאה,אושר וקירבה חום,אור,ותשוקה שלנשמתך המופלאה את חייבת ובמלוא העוצמה. הבוקר יפציע עם אורה של החמה וימלא את נשמתך שחווה אכזבה בצבעים עדינים,ירוקים ורעננים שיתנו את הרקע למחר ורוד נטול אכזבה ומלא בתקווה וסיכוי לאהבה חדשה.

אחי היקר,

אח יקר שלי, על כפיך אני בוכה ועורך נכווה מצריבת דמעתי. ידך אותי לוטפת בכיי אוספת אך לא תביא אלי נחמה אהובי לא איתי ואין לי תקווה המחר החדש נראה לי רוחוק ורק ההוה לופת גרוני באצבעות שטעמן מתוק מבחיל מדי לטעמי. דבש העבר ממלא נשמתי לזרא ואני משתנקת מעבירה בראשי את מה שקרה דעתי נחנקת אחי יקירי, הישאר לצידי לתמיד אתה חייב לעזור לי לפתוח חלוני לעתיד.

למעלה