אכזבה

סי15

New member
אכזבה

כל עונה דוסון קריק נהית יותר גרוע הייתי מעריצה שרופה של הסדרה בעונה הראשונה אבל עכשיו הדמויות אפילו לא מזכירות את מה שהן היו והפרק האחרון הוא בכלל אכזבה... הם פשוט חזרו לנקודת ההתחלה פייסי ודוסון אוהבים את גואי כבר איזה 10 שנים, גן חזרה להיות פרחה ונהייתה אם חד הורית ועכשיו היא גם תמות, פייסי אותו לוזר תקוע בקייפסייד ואני לא רוצה שגואי תהיה לא אם דוסון ולא אם פייסי איזה מזל שזה נגמר!!

אהמ ../images/Emo107.gif

לדעתי, את טועה. ובגדול. דוסון קריק הייתה ותמיד תישאר הצלחה ענקית, והיא לא התדרדרה!! ולהיפך, הפרק האחרון- חלק א' היה מושלם!! וכל כך עצוב! וג'ן כל כך לא פרחה!!! וזה בכלל לא מזל שנגמר!!!!!! אנחנו עצובים מאווווד מזה שזה נגמר.. חבל שאת חושבת ככה.. אבל זכותך.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifככה מגיבים אנשים...

דניאל כל הכבוד...
אנחנו מכבדים את דעתך - כתבת את מה שאת חושבת על הסדרה בלי לקלל, בצורה בוגרת, הסברת גם למה את חושבת שהסדרה התדרדרה... אני חושבת שמעונה רביעית בערך יש התדרדרות מסויימת - אי אפשר להגיד שהסדרה נהייתה גרועה, אבל הכל השתנה, חלק מהאנשים אהבו את השינוים וחלק אהבו יותר את העונות הראשונות של הסדרה...

אני ממש לא מסכימה ../images/Emo66.gif

קודם כל, למה ג'ן פרחה? להפך, זה שהיא הם חד הורית מראה שהיא התבגרה וקיבלה אחריות. פייסי בכלל לא לוזר. אז מה אם הוא נשאר בקייפסייד? יש לו עכשיו מסעדה מצליחה. והפפרק האחרון באמת היה מדהים!

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifאכן, אכזבה

אני מסכים שהפרק האחרון היה מאכזב מאוד, בכלל לא אהבתי את הרעיון שלו, כל החוכמה של הסדרה זה לראות אנשים צעירים מתבגרים ומה שעובר עליהם, ואז לסיים את הסדרה כשהם נותנים לנו לדמיין לאיזה אנשים הם יתגברו בעתיד. והפרק האחרון הרס את כל הקסם של הסדרה...זאת דעתי לפחות. אבל אני לא מסכים שהעונה הייתה גרועה, העונה הזאת הייתה דווקא אחת הטובות שהיו!!!

למעלה