אכזבה

ועוד דבר

שכנראה את מפספסת בראייה שלך של מה זה אירופי - דווקא הם מזועזעים מהפגיעה בחיי אדם יותר מהאמריקאים (שיצאו לקרב), כך שאת קרובה ברוחך יותר לאירופים, ואני יותר לממשל האמריקאי. וכמו שאני מצפה מהנהגת המדינה שלי לנהוג באחריות בשטח כבוש שבשליטתה, וכמו שישראל שומרת בקפדנות על מקומות קדושים לכל הדתות בכל שטח ישראל ובשטחים (מה שבני דודינו לא יודעים לעשות בעצמם), כך אני מצפה מהאומה הדמוקרטית בעולם לעשות. אני בטוח שאם היהי בעיראק hall of fame עם פריטים יקרי ערך של שחקני העבר בבייסבול או האנ-בי-איי, או לחילופין באר נפט, הם היו זוכים למשמר הדוק מהרגע הראשון שזה היה מתאפשר. תקני אותי אם אני טועה.

yosense

New member
סטארדאסטית

נראה שאת קוראת מה שמספיק לך להרים את הכפפה. המילה 'אבל' שבהודעתך בת שלש אותיות אמנם, ואפשר להתחלק עליה בלי להרגיש. ההשוואה שאת עושה בין כאב לכאב היא סוג טיעון ששמעתי לחרדתי הרבה בישראל. תארי לעצמך שיש מקום ליותר מכאב אחד על דבר אחד וכל השוואה מיותרת. גם ההכללה על האירופאים - לאירופאים נמאס מהויברציה והבעיה שישראל מייצרת במשך שנים רבות. למי שקרוב, למי שאיכפת, נמאס לו. וגם לך יכול להמאס פעם. וזה שזה ימאס לאנשים ללכת אכרי אנשי הצבא, הבנקאים, ושורת התפלצות שמשמרות את המצב.. אולי יאלץ את השלום להפציע.

למעלה