קוקילידה23
New member
אכזבה../images/Emo20.gif
אני בדר"כ לא מאלה שמדברת על הדיאטות שהן עושות, בגלל זה אני פחות כותבת ויותר קוראת.. ובבית [אני גרה עם ההורים והאחים] כולם נכנסו למשטר של דיאטה בגלל אירוע משפחתי
ואתמול, עד שהחלטתי לשתף את אחותי במה שאני עוברת ולקבל טיפ או עידוד והתגובה שלה ממש איכזבה אותי
באתי אליה ואמרתי לה שאני כל הזמן מרגישה צורך לנשנש משהו, כל הזמן חייבת להעסיק את הפה וזה מקשה עליי.. וכתגובה היא ענתה "את יודעת.. אני דווקא לא מרגישה ככה, אכלתי בעבודה, ועד עכשיו לא בא לי כלום" זה אמור לעודד אותי
היא יודעת שלי קשה יותר.. אז איך חושבת שהמילים יעודדו אותי לעשות משהו אחר
וכשאבא שלי קנה עוגיות משוקולד שאלתי בשביל לקנות את זה
אז היא אמרה "מה רע
שוקולד אחד ביום זה בסדר
" למי זה בסדר
אם אנחנו מחליטים לרדת במשקל אנחנו צריכים לעזור אחד לשני ולא להרע.. זה לא עוזר לי
ואני יודעת שאבא שלי קנה את זה בתמימות כי היא ביקשה. אבל בשביל מה להכניס דברים משמנים כשאנחנו מנסים להרזות
אם לה יספיק לאכול עוגיה 1 זה לא אומר שהפיתוי עומד אצל כולם כמו אצלה.. בקיצור, אני מאוד מאוכזבת ממנה, ממני.. אני מנסה לא לחשוב על הפיתויים שעומדים בבית, ואפילו הצלחתי לא לגעת במלוחים יומיים והייתי ממש גאה בעצמי עד ש..
סליחה שחפרתי ככה.. אפשר רק חיבוק אחד קטן...
אני בדר"כ לא מאלה שמדברת על הדיאטות שהן עושות, בגלל זה אני פחות כותבת ויותר קוראת.. ובבית [אני גרה עם ההורים והאחים] כולם נכנסו למשטר של דיאטה בגלל אירוע משפחתי