אכזבה

אכזבה../images/Emo20.gif

אני בדר"כ לא מאלה שמדברת על הדיאטות שהן עושות, בגלל זה אני פחות כותבת ויותר קוראת.. ובבית [אני גרה עם ההורים והאחים] כולם נכנסו למשטר של דיאטה בגלל אירוע משפחתי
ואתמול, עד שהחלטתי לשתף את אחותי במה שאני עוברת ולקבל טיפ או עידוד והתגובה שלה ממש איכזבה אותי
באתי אליה ואמרתי לה שאני כל הזמן מרגישה צורך לנשנש משהו, כל הזמן חייבת להעסיק את הפה וזה מקשה עליי.. וכתגובה היא ענתה "את יודעת.. אני דווקא לא מרגישה ככה, אכלתי בעבודה, ועד עכשיו לא בא לי כלום" זה אמור לעודד אותי
היא יודעת שלי קשה יותר.. אז איך חושבת שהמילים יעודדו אותי לעשות משהו אחר
וכשאבא שלי קנה עוגיות משוקולד שאלתי בשביל לקנות את זה
אז היא אמרה "מה רע
שוקולד אחד ביום זה בסדר
" למי זה בסדר
אם אנחנו מחליטים לרדת במשקל אנחנו צריכים לעזור אחד לשני ולא להרע.. זה לא עוזר לי
ואני יודעת שאבא שלי קנה את זה בתמימות כי היא ביקשה. אבל בשביל מה להכניס דברים משמנים כשאנחנו מנסים להרזות
אם לה יספיק לאכול עוגיה 1 זה לא אומר שהפיתוי עומד אצל כולם כמו אצלה.. בקיצור, אני מאוד מאוכזבת ממנה, ממני.. אני מנסה לא לחשוב על הפיתויים שעומדים בבית, ואפילו הצלחתי לא לגעת במלוחים יומיים והייתי ממש גאה בעצמי עד ש..
סליחה שחפרתי ככה.. אפשר רק חיבוק אחד קטן...

לילית462

New member
אפשר מלא ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

באמת נורא נורא קשה שמסביב לא תומכים, לא עוזרים ולא מבינים אותך. זה אומר שהאתגר הוא יותר גדול, אבל את יכולה לעמוד בו. כל יום בפני עצמו. נשברת, נשנשת - לא קרה כלום, ממשיכים הלאה ולא שורפים את המועדון. האם את מנהלת יומן אכילה ? זה יכול מאוד לעזור במיוחד באכילה רגשית (נשנושים) כל דבר - רצוי לפני שנכנס לפה, נרשם במחברת. מומלץ גם לציין את מידת הרעב לפני האוכל בסקאלה מסויימת (נגיד 1-10) ואת מצב הרוח, גם על סקאלה. זה מדהים איך כשעוצרים לרגע וכותבים כמה מילים, רואים מה אכלנו באותו יום, איפה אנחנו מבחינת המאזן וכו' זה פשוט עוזר לעשות שינוי. שלא לדבר על כך שזה עוזר למפות את הזמנים הקשים והמוקשים. קחי עוד כמה חיבוקים כי ביקקשת כל כך יפה.

תודה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

האמת שזו רק אחותי שגורמת לי להרגיש ככה.. אתמול דיברתי עם אחי והוא נתן לי הרגשה טובה יותר..
אני לא מנהלת יומן אכילה.. לפעמים אני מנהלת ביני לבין עצמי שיחת מאבק "לקחת" "לא לקחת" - זה נשמע לכן מוזר??
אני חושבת שאני חייבת מסגרת כלשהי כדי ללמוד ולקבל כוח.. כי לדוגמא באותו יום שהכרזנו על יום ללא מתוק / מלוח, זה ממש עזר לי
לא נגעתי בנשנושים גם יומיים אחרי זה עד שהגיעו אורחים ונפלתי בפיתוי.. [אחרי זה הגיעה השיחה עם האחות] מישהי מכן היתה פעם במסגרת כלשהי לדיאטה שתוכל להמליץ לי עליה?? הדיאטנית של כללית לא ממש עזרה לי.. תודה רבה דורית על כל החיבוקים, זה נורא מעודד

לילית462

New member
יש המון קבוצות, אני חושבת ששומרי משקל

מאוד מומלצים, אני אישית לא הייתי אבל אני שומעת רק דברים טובים. אני הייתי לפני המון שנים אצל מירי בלקין וזה היה מאוד נחמד, לא בדיוק קבוצה, אלא יותר מפגש עם שקילה והרצאה אבל נותן כח ואנרגיה להמשיך. מאיפה את בארץ, אם תגדירי איזור אני בטוחה שיהיה יותר קל להמליץ לך.

לילית462

New member
זה לא בחינם ולעתים גם לא זול

אני לא יודעת בדיוק עלויות כי אני לא בקבוצה כזאת אבל אני יודעת שזה לא זול. שומרי משקל יחסית יקר - לא יודעת כמה בדיוק מירי בלקין - יש לה מלא קבוצות בת"א - לא נורא יקר, יותר זול משומרי משקל. את יכולה אולי לבדוק בקופת חולים, יש להם קבוצות והעלות היא ממש נמוכה - כמה שקלים בודדים- 10-20 למפגש, וזה יכול לפתור את בעית העלות.

באיכילוב יש את "דרך המלך"

אתכם ירדתי כמעט 60 קילו. אני מאוד ממליצה על המדריכה שרון (שווה לחכות בשבילה עד שיפתח אצלה קורס). המחיר הוא 400 ש"ח ל10 מפגשים (בערך חודשיים וחצי) ויש הנחה לאחת מקופות החולים, לא זוכרת איזו.

קראתי עליהם ונשמע לי מקום נחמד מאוד../images/Emo9.gif

..גם קרוב לבית
החודשיים וחצי האלה הספיקו לך
האם ההרצאות שלהם חוזרות על עצמן במידה וארצה להגיע לעוד מפגשים
וסתם שאלה.. כמה הצלחת להוריד בחודשיים וחצי האלה
אני יודעת שזה משתנה אצל כל אחד, אני שואלת בשביל ההתרשמות

אז תשובות../images/Emo13.gif

אני עשיתי את עשרת המפגשים האלו 3 פעמים כלומר בערך חצי שנה. בחודשים וחצי הראשונים ירדתי בערך 15 קילו, אבל התחלתי ממשקל מאוד מאוד גבוה, ובעיני זה ממש ממש לא משמעותי כמה ירדתי , את צריכה להבין שגם אם התהליך הזה יקח 5 שנים זה לא רלוונטי כל עוד את במגמת ירידה וזה מה שחשוב לך.

../images/Emo41.gifבשורה טובה ומרגשת../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

קודם כל תודה רבה לך על ההמלצה, התרשמתי ממנה מאוד והתקשרתי אליהם לא מזמן ומסתבר שהתקשרתי בדקה ה-90 כי בדיוק מחר נפתחת סדנא
אז אני מגיעה לשם מחר
כולי בהתרגשות גדולה.. קראתי קצת, ושמעתי רק דברים טובים..
אגב, היא אמרה לי ששרון מעבירה את הסדנא הזאת, רק שזה לא באיכילוב, זה בשכונת בבלי..
אבל לא מפריע לי
לגבי מה שכתבת, כרגע 15 קילו נשמע לי כהישג גדול
אך תביני, אני לא במרדף, פשוט רציתי לשמוע כדי להתרשם... כמובן שאני אשמח להשיל כמה שיותר לפני האירוע אבל אני בדעה כזאת שלעשות את מירב המאמצים בזמן הזה ולהמשיך לרדת גם אחרי.. את חושבת שזו גישה טובה
[אני בטח נשמעת חסרת בטחון בדברים שלי..
]

מזל טוב!

אשמח להיות לך כאן לעזר אם תרצי. בנוגע לאירוע אני חושבת שאת לוקחת סיכון. את צריכה לחשוב לטווח הארוך. הבעיה בטווח הקצר היא שהוא לא מיועד להחזיק מעמד הרבה זמן. אל תחשבי על האירוע בכלל. מי שיהיה באירוע מכיר אותך במשקל העכשווי שלך, אל תצפי שכבר אז יראו תוצאות. תחשבי על התמונה הגדולה- והכי חשוב לעשות את זה בצורה בריאה, בלי להוריד מהכמויות או לזרז את התהליך.

תודה לשתיכן../images/Emo24.gif

אני ממש מתרגשת לקראת מחר
ליאור, תודה על הרצון לעזור, אני בטוחה שעכשיו ארגיש יותר פתוחה לדבר כאן או במסרים.. הרצון שלי זה להמשיך להוריד גם אחרי האירוע עד שאגיע ליעד המבוקש... האירוע זה רק הכדור מרץ לכל הסיפור
פעם שמעתי על מישהי קרובה שנתנו לה כדורי הרזייה וחשבתי לעצמי שזה הדבר הכי לא נכון לעשות. אני רוצה לעשות את זה בצורה נכונה ומבוקרת, בגלל זה הרגשתי שאני חייבת את המסגרת הזאת. ואני ממש שמחתי ששמעתי להצעתך
וש"תפסתי" אותם ברגע הנכון
הפורום הזה כלכך חם ואוהב, רואים שיש בכם את הרצון לעזור ולהיות שם אחת בשביל השניה, תמשיכו כך
לילה טוב
ושוב תודה

יעל י

New member
חיבוק גדול...

והמון הבנה אלייך ואת גלי הבנה אליה,לא כולם מרגישים את הצורך כמונו , היא לא וכנראה שגם לא ברור לה למה אצלך זה ככה ולכן החוסר רגישות בנושא. אם מאד מפריע לך , דברי איתה שנפגעת ושהתמיכה שלה חשובה שלך אבל בכל מקרה אל תעשי מזה עיניין אנחנו כאן כדי להבין ולחבק אותך

יעלי../images/Emo24.gif

אחרי השיחה הבנתי שהיא כנראה לא חשה ככה, אבל היא באמת חשבה שאם היא תגיד לי שהיא לא מרגישה ככה זה יעזור לי? לדבר איתה פחות בא לי.. אין לי כוח, אני פשוט העביר את זה הלאה ואפנה לאנשים שבטוח יתנו לי עצות ועידוד [כמו החבר, אחי, אתן וכו']
שאתן פה מחבקות ומבינות

jesie12

New member
../images/Emo24.gif ושאלה

האם יש בבית גם אנשים שלא בדיאטה? בתחילת הדיאטה לא הכנסתי הביתה שום דבר שיכול לפתות אותי למרות שהייתי מאוד פנאטית לגבי הירידה בשלב מאוחר יותר הבנתי שהילדים נפגעים ואני מחסירה מהם את מה שהיו רגילים אליו, ואז קניתי הכל ועבדתי על עצמי שעות נוספות כדי להתרגל לנוכחות של כל הדברים הטובים בבית מבלי לרוץ לארונות. מה שאומר שזו קודם כל עבודה קשה על עצמך.

היי ג'ס../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

כל הבית בדיאטה, אבא שלי שומר, אחי ואחותי ואני נכנסו לדיאטה. חוץ מאמא, שהיא לא בדיאטה, היא פשוט לא אוכלת את המתוק והמלוח.. רק הידיעה שיש משהו לפעמים יכולה לשגע אותי.. אז אני מעדיפה שלא יהיה כלום אני לא מצליחה לעשות לעצמי את הסוויץ' הזה בראש, אני רוצה להרזות אבל כאילו משהו במוח לא מבין את זה... אני לא רוצה להישמע מתרצת.. אני רוצה לקבל את עצות איך משנים את קו המחשבה, איך מתרגלים לנוכחות של כל הפיתויים..

למעלה