אכזבה גדולה

אכזבה גדולה

שהתחילה אתמול , כשהתעוררתי מהשאיבה נתבשרתי ששאבו רק 8 ביציות . ההמשך היה היום שהתבשרתי שיש רק 2 הפריות ואולי אולי מחר יצטרפו עוד 3 . אני בשוק מאחוזי ההפריה הנמוכים (25 אחוז בלבד) למרות שאמרו שכולן היו טובות ובשלות , ובדרך כלל אנחנו עומדים על אחוזי הפריה של 70 אחוז. אני בחרדה מפני שיש לנו הסטוריה של פורשים בדרך , ז"א תמיד מודיעים על מס' רב יותר של עוברים ממה שיש בסוף כשאני מגיעה להחזרה , ז"א חלק פורשים , אז מה יהיה עכשיו ? יש רק 2 , אני עלולה להשאר בלי כלום
. אני בשוק ובהלם , מעולם לא קרה לנו כזה דבר של אחוז הפריות נמוך , גם לא קרה שפתאום אחרי יומיים הצטרפו עוד עוברים כמו שאמרו לי שיתכן ויקרה עכשיו , שמחר יראו עוד להפך , בדרך כלל אצלי מס' העוברים קטן למחרת ולא גדל. עד כמה גדולים הסיכויים שמחר יהיו עוד ? מישהי נתקלה במקרים כאלו ? תנו לי שביב של תקווה
.

לי מ ו ר

New member
אוי דנדוש

לי הצטרפו שני עוברים בפעם האחרונה. התקשרתי ולשם שינוי גם אמרו לי שיש תשע הפריות. הגעתי יומיים אחרי, וגיליתי 11 הפריות. דנדושונת את צריכה אחד יחיד ומשולם, שיהפוך אותך סוף סוף לאמא. מחזיקה לך את כל האצבעות שלי, וגם של החתולה שלי שיושבת עליי עכשיו. אם אמצא עוד כמה אצבעות באיזור אז אחזיק גם אותן, כי הגיע הזמן שלך כבר לעבור בדלת השמאלית.

osi28

New member
עידוד קטן

דנדוש יקרה, אני לא יכולה לייעץ לך בעניין הזה כי אני "רק" בכיתה א' (iui( אבל אני רוצה לעודד אותך - לחברה שלי שאבו שלוש ביציות והחזירו שתיים, ועכשיו היא בהריון עם תאומים!! בהצלחה

קינמוני

New member
מצטערת לשמוע ../images/Emo10.gif אבל...

יכולה לספר לך שלבת דודה שלי היה עובר אחד בלבד והיא לא רצתה בכלל להחזיר אותו . לבסוף הרופא התעקש והילדה היום כבר בת חמש אז.. אל ייאוש! בכל אופן, אחזיק אצבעות שיצטרפו עוד כמה מחר שולחת לך

bapi

New member
אני מבינה את ההרגשה ../images/Emo4.gif

אבל את חייבת לשמוח על מה שיש לך ובינתיים זה עומד על פוטנציאל לתאומים
אז למה להספיד לפני שבכלל התחלת מחזיקה אצבעות לעוד הפריות
ולאחד מתוק שישתרש

einav8

New member
מספיק אחד כדי להיות בהריון!!

המון המון הצלחה שיצטרפו עוד 3 שיחכו לפחות 9 חודשים.

sab sab

New member
אני מאוד מבינה את אכזבתך אבל את

צריכה לזכור שכל חודש הגוף מגיב אחרת או שתוצאות ההפריה יכול להשתנות באופן קיצוני....מס' מועט של עוברים לא מעיד על כישלון בטיפול ובטח שאי אפשר לדעת אם הם "יפרשו" או לא ושוב מפני שכל מחזור שונה מקודמו..!! אולי כדי שתבדקו עם המעבדה מה קרה? אולי לבורנטית אחרת טיפלה בעוברים הפעם? עשיתם ICSI? שיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה!

זו מעבדה אחרת

עברנו בית חולים הפעם. תמיד עושים אצלנו איקסי , ודווקא הפעם שהיו 100 אחוז ביציות בשלות ומושלמות ומס' כל כך מועט של הפריות . אני כל כך בדיכאון , כל כך בחרדה
.

הייתי אופטימית

שעברנו בי"ח , משנה מקום משנה מזל , אבל מסתבר שהמזל השתנה לרעה . אני מרגישה זוועה , שאין חשק לכלום , אני רואה רק אפור ושחור .

חגית6

New member
ואולי בכל זאת

משנה מקום משנה מזל ותקלטי מעובר או שניים טובים? יש סיכוי טוב שיוחזרו שני עוברים, אז קדימה להתעודד !!!! בהצלחה!!!

sab sab

New member
דנדוש, מוקדם מידי להיות בדיכאון!!

אצלנו ההפריות ממש מעוטות( אין יותר מ3 אף פעם) ולמרות זאת תמיד יש לפחות 2 יפים להחזיר....אני חיה עם העובדה הזו מצויין: בכל מקרה לא היו מחזירים יותר ואני מעדיפה עוברים טריים. מספר ההפריות לעולם לא קבע את הצלחת הטיפול ושוב דנדוש אל תמהרי להסיק מסכנות! שולחת לך

דנדוש יקרה, מחזיקה אצבעות לעובר

הנבחר, זה שישתרש ברחם שלך ויביא לך את האושר של העולם כולו, בעוד שמונה וחצי חודשים. וכן, קרה לי כבר שנוספו עובר/ שניים לאחר 48 שעות. חיבוק ענקי

רומי 007

New member
אל יאוש יקירתי

הטיפולים שונים זה מזה. לפעמים יש הרבה ביציות ומעט עוברים, לפעמים יש הכל ובסוף אין הריון ולפעמים יש מעט והמעט הזה הופך לתינוק קטן או לתאומים. אני מבינה שאת פוליציסטית ורגילה להרבה יותר ביציות ומכאן האכזבה אך בשורה התחתונה מה שקובע - הסביר לי פעם הרופא שלי - זה האיכות ולא הכמות ויתכן שדווקא בפעם הזו הצלחת לייצר 2 ביציות מעולות שהפכו לעוברים קטנים ומעולים. אז אנא אל יאוש ובטח לא בשלב הזה של הטיפול.

אני לא

פוליציסטית ,ובעצם אין אצלי שום בעיה ואנחנו בטיפולים בגלל בעית זרע. אני רגילה למס' סביר של ביציות , לא המון אבל סביר אבל בעיקר מאוכזבת מכמות ההפריות ופחות מאוכזבת מכמות הביציות.

chompi1

New member
דנדוש, ../images/Emo24.gif

אני לא בשלבי ההפריה, אז אין לי שום אינפורמציה לתרום. רק רציתי לעודד אותך ולחבק, ולהזכיר לך שמספיק רק אחד כדי שיהפוך לילד הכי חמוד שיש ושלך. וכבר ראיתי פה מקרים (ואני בטוחה שגם את) של מעט הפריות והריון. אז אני מאחלת שלמרות האכזבה, זה יהיה הטיפול המנצח.

סיגלית27

New member
אולי אני יכולה לעודד קצת

אצלנו בפעם האחרונה היו גם רק שתי הפריות (רק ICSI הצליח). אבל כאשר הגענו להחזרה כבר היו שלוש (אמנם שני תאים, אבל בכ"ז). כך, שאל תדאגי, עוד יכולים לצאת לך תאומים מהטיפול הזה. העיקר, שיהיה בהצלחה יקירתי.מחזיקה לך אצבעות. סיגלית

דנדושית תתעודדי ,תמיד יש תקווה

ואולי דווקא הפעם זה יצליח.אצלי לדוגמא לפי כמות הזקיקים ורמת הורמונים גבוה חשבו שיהיו הרבה ביציות ופחדו מהיפר,אבל נשאבו רק 8 . מחזיקה לך אצבעות .

baby4me

New member
לעידוד.....

בהפריה הראשונה הופרו לנו 4 מתוך 12....נקלט אחד (לא משנה שאחר כך הסיפור לא נגמר טוב....אין קשר...קליטה הייתה)...סיבוב שני הופרו 6 מתוך 12....סיבוב שלישי 10 מתוך 10 וכו וכו....כך שכל חודש זה סיפור חדש....לא להסיק מזה מסקנות לעתיד...מספיק אחד טוב כדי שתהיי בהריון...לשמור על אופטימיות ותראי שיהיה טוב....מחבקת אותך חזק חזק...

למעלה