אכזבה גדולה

limordc

New member
דנדוש

כבר כתבו לך את זה אבל אני אכתוב שוב: באמת שלא חשובה הכמות אלא האיכות, והרבה פעמים בטיפולים הכי מצ'וקמקים דווקא אז באה ההצלחה... מחכה איתך להצלחה שלך!

neta2

New member
מתוקתי, לא לדאוג../images/Emo24.gif

ככ מבינה אותך, וזה לא פשוט. אבל: 2 דברים חשובים: 1. עוד יהיו הפריות.. חכי ותראי 2. ה- 2-3 עוברים שהופרו יוחזרו ואחד לפחות יהיה התינוק המקסים שלך יש תקווה ויש אופטימיות ואת תנצחי!

הלא יאמן קרה

והצטרפו עוד שניים , מחר ההחזרה , יחזירו את כל הארבעה ויוסיפו גם חומר שהוא דבק ביולוגי. תודה על העידוד

neta2

New member
את רואה? וכולנו נגיד לך כשתקבלי

תוצאות בטא גבוהה - "אמרנו לך"?! יללה לכי להתכונן להחזרת עוברייך
בהצלחה

זה מתחיל לעלות על מסלול חיובי!

מאוד שמחה על 2 העוברונים הנוספים! שיהיה המון בהצלחה!!

babywishing

New member
איזה יופי../images/Emo24.gif

בהצלחה מחר בהחזרה
מחזיקה
מעכשיו עד לבטא הגבוהה שתבשרי כאן

mavim

New member
יש! ../images/Emo50.gif ומחזיקה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif

hyb

New member
../images/Emo50.gif מחר בהחזרה

מחזיקה לך אצבעות לבטא גבוהה!!!!!

../images/Emo23.gifאיזה יופיייייייייייייייייייי../images/Emo70.gif

מחזיקה לך
ויש לי הרגשה טובה

לי מ ו ר

New member
יש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

איזה בשורות נפלאות, אני וחתלותי מחזיקות לך את כל האצבעות.

ginger5

New member
../images/Emo45.gifבהצלחה

אני מתכוונת לבלבל לרופא שלי את המוח על הדבק הביולוגי הזה בפעם הבאה. מחזיקה לך אצבעות להצלחה.

sab sab

New member
../images/Emo6.gif את רואה!!! מחזיקה לך../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חזק חזק! ב-ה-צ-ל-ח-ה!

sigal78

New member
דנדוש ../images/Emo140.gif

אני כל כך אוהבת את חנוכה - הכל יכול לקרות, הרי זה חג האורים - כך שאני בטוחה שבעוד שבועיים תראי את האור שלך!!!! מחזיקה לך
ושולחת לך
באהבה סיגל

chompi1

New member
דנדוש, מחזיקה אצבעות ../images/Emo45.gif

אני שמחה שלמרות כל החששות והאכזבות, קרה הלא יאומן... שיהיה המון בהצלחה מחר - שמהארבעה יישתרש אחד או שניים שיהפכו אותך לאמא מאושרת. מחזיקה אצבעות...

einav8

New member
../images/Emo24.gifאיזה יופי

שמחה מאוד לשמוע. המון המון הצלחה!!!

אם אני זוכרת נכון

ואני כמעט בטוחה (אם לא תקנו אותי) למיכל של עומר ויובל היו רק שני עוברים, בטיפול שהפך לשני תינוקות מקסימים. (לי היו שמונה שהפכו לתינוק אחד) כך שבאמת אין מה להייאש. בהצלחה.

למעלה