אכזבה באילת..

גרשוןןן

New member
אכזבה באילת..../images/Emo10.gif

יורדים לאילת עם האישה ושניי המתבגרים......כמובן שציוד הדייג תופס מקום של כבוד ברכב....... הגעה ביום חמישי והופ הברזה בצהריים עד הערב לאישה .....אני והגוניור מבריזים לכיוון הגשרים של ההרודס.....כמובן שמצטיידים בגרגירים האילתיים וקרסים תואמות הגוניור עובד על גרגירים ואני מנסה לזרזר......נסיון כושל של זרזור שנמשך שלושה ימים בשעות שונות של היום לילה ושעות הבוקר המוקדמות בעיקר כל האזור הצפוני של אילת שינוי דמויים בלי הכרה וכלום שום דגיג לא עשה טובה והגיע לביקור .... לעומת זאת הדייג עם הגרגירים הניב מלא דגיגים " קוואקווק " שחזרו לגדול לציין שעל הגשרונים של ההרודס נתפסו המון לברקים שהקטן שבניהם היה משהו כמו 800 גרם עד קילו........כמובן שלא אנחנו תפסנו....כל הדגים נתפסו בעזרת בוס מצוף קטן וקרס משולשת מ"ס 14-16 וכמובן על ידי האלתיים לציין לרעה את היחס ה******* שקיבלנו מהדייגים האלתיים שסירבו לנדב מידע איך תופסים עומק וכיו"ב ובנוסף גם השמיצו כגון " הצפוניים האלה רק מפריעים לדוג צריך לסגור את המקום רק לאלתיים " וזה נאמר לא רק לנו אלה לעוד דייגים שהגיעו מצפון המדינה וניסו גם הם את מזלם, השמצות כגון " מה אתם יודעים שם בצפון אתם לא דייגים וסתם באים לפה להפריע " ועוד דברים שהכתב לא סובל אפילו בהקלדה. מאכזב ביותר לשמוע דברים כאלה מדייג שהוציא כ 10 לברקים וכנראה פחד שנגמור לו את הדגים בים.....וזה נשמע מעוד כאלה עם תפיסות מרובות. בקיצור מאוד מאכזב לדעת שיש גם דייגים כאלה וצר לי על כך .לא כך חונכנו ולא כך ננהג גם באזרונו!!!!!!!!

בשרטי

New member
גרשון-היי,לא ראיתם שום רתיחה על המים?

לא בבריכה ולא בחוץ?

גרשוןןן

New member
לא היתה שום רתיחה .....

שום מרדפים ושום דבר שיכול להעיד על דג שרדף אותי לציין שעבדתי עם מקל שימנו אוליוויו חוט 0.25 חוט 0.27 וחוט 0.35 עם בומבט 40 שוקע ועם בומבט 30 צף דמויים מסוג סטרייק פרו בצבעים שונים , ניקלים למיניהם בגדלים שונים, ועוד כל מה שהיה לנו בארסנל .......

גומבר1

New member
שילכו לזד.........

סנובים העולם גלגל יבוא יום ותפגש איתם במרכז ירצו עזרה והיא לא תאחר לבוא כי אנחנו יותר גברים מהם וזה דבר ידוע אל תקח ללב גם אני עברתי את זה באילת לילה טוב גרשון

../images/Emo71.gifצר לי על אכזבה אך לא כולם כאלו

שלום, אני יורד מידי פעם לדוג באילת ואני נתקל בהרבה דייגים אילתים אשר מוכנים לעזור ולייעץ צר לי שנפלתה על אנשים לא סימפטיים אך אל לנו להכליל את כולם לאותה קטגוריה בהצלחה בהמשך ודייג פורה ומהנה תודה על כל יום שאנו יכולים לתת ולא רק לקבל

gaichuk

New member
חורש את הארץ,הא?

אנשים קטנים יש בכל מקום ואם החום כבד זה בכלל נהיה בלתי נסבל... אני מקווה שהפעם הגברת הצעירה לא נכנסה למים לפחות...

גרשוןןן

New member
הפעם היא הלכה לצלול...../images/Emo6.gif

ואני והגוניור הלכנו עם החכות...........לגביי הדייגים שם אני מתאר לעצמי שלא כולם כאלה ואולי רק אני ומזלי הלא שפיר נתקלנו רק בכאלה שהיו אנטיפתיים ......... וכן אני חורש את הארץ וטוען למה לנסוע לחו"ל כשיש לנו ארץ כזאת יפה ושופעת כל טוב גם בין כל " החרא " היומיומי אפשר להנות ולהכיר ולבלות ולהגיד כן זה שלנו אז חורשים את הארץ ומלמדים את הצאצאים שיש לנו על מה לשמור !!!!!

גרשון שלום!

לפני כשבועים גם אני הייתי באילת. התארחתי במלון הנסיכה. יצא לי לצלול ברצועת חוף המדהימה הזו, ראיתי המון דניסים פרידות חתולי ים קיפודים סרגוסים מוזרים ועוד המוןן סוגים של דגים מדהימים. באחד הלילות יצא לי לטייל בטילת והגעתי למין מרינה שנימצאת מאחורי המלון קראון פלאזה. אני עם ראש של דייג תמיד עם המבט למיים לחפש רתיחות. לא להאמין , ביזרי קופצים באוויר כמו מטורפים, כל הרתיחה נמשכהה ממש הרבה זמן, כל כמה דקות זה שוב פעם חזר על עצמו, להקה של ביזרי שלמה קופצת באוויר. לא הצלחתי לזהות מה דופק בהם בגלל החושך. אבל אני מאמין שאלו היו מליטות. אכלתי את הלב שהציוד של הג'רג'ר שלי נמצא במלון. ככה זה מזל של בדואי יש לי. אבל הכל לטובה. יצא לי לראות בעוד כמה מעגנים שביזרי קופצים בלילה.. פעם הבאה שווה בדיקה.

גרשוןןן

New member
למען האמת לא ניסיתי במעגן שאתה.....

מדבר עליו אני מכיר את המקום. אני ניסיתי יותר לכיוון הים בכל האזור הצפוני וקצת בבריכה שיש ליד השובר גלים של ההרודס...הלכתי על כל החוף הצפוני ...בפתיונות היה שם דייג נחמד אבל אני החלטתי לנסות זרזור מכיוון שאני חדש בתחום ורוצה גם לתרגל על הדרך ורק ככה לומדים .מנסים את הדברים שנאמרים פה בפורום ומיישמים הלכה למעשה.

יודע מה הכי מבעש?

מה נעשה עם הדג שנתפוס? נקפיא אותו במלון עוד שנגיע הבית? רק במחשבה הזו הכניסה בי יאוש ולא התאמצתי יותר מידי. נהנתי מהיופי שלהם מתחת למיים.

אתה לא צריך שום ייעוץ מאף אחד

יש את כל המידע הרלוונטי פה. וכמו שאמרו קודמיי. יש המון חברה טובים ולא כולם " קטנים " אישית לא הייתי רואה אותם ואפילו לא מזכיר אותם . בהצלחה בבאות

גרשוןןן

New member
אהלן נצרתי....!!!!!

אתה צודק ...יש פה את כל המאמרים ! אבל כשאתה בשטח ואתה רואה דייג תופס דגים יפים וגדולים אתה מנסה ללמוד את התכלס ולנסות ליישם את מה שקראת נכון? ......לא ביקשנו שידוגו בשבילינו או יתנו לנו את הדגים .....ואתה יודע מה...גם את התפיסות היפות שלנו אם היו היינו מחלקים לדייגים האחרים שם כמו שעשינו בפעם הקודמת באותו המקום......הרעיון הוא רק ללמוד והאקשן שבדייג של לברקים גדולים עם בוס לא יותר מזה!!!!!!!

בוודאי מבין אותך ...אבל כשפוגשים קטנוניים...

כאלה צריך לסמוך על עצמך ועל מה אתה יודע ...

למעלה