אך הסתדרתם?

גוליאן22

New member
אך הסתדרתם?

טוב זהו הכנס הראשון שאני מגיע עם קוספליי ורציתי לשאול אותכם המצב ככה אני לא גר קרוב למקום הכנס אך הסתדרתם האם באתם לכנס עם הקוספליי עליכם ? או שלבשתם אותו במקום ? ואך הסתדרתם על הציוד הנוסף (פאה או גלימה)?

innocence

New member
אני הייתי מגיעה עם הקוספליי עליי.

אבל לי אין בעיה של "פאדיחות" עם תחפושות מול אנשים לא מהקהילה... גם חלק מהפעמים הגעתי במכונית...

Serf SaN

New member
אני לרוב מגיע גם עם מכונית

מסיעים אותי / אני לוקח את האוטו..ואז גם מתלבש בבית. הרבה יותר נוח וטוב.

akane

New member
פאדיחות באוטובוסים איד דה שיט~ D:

לרוב אם אני יכולה והחום מאפשר - אני מתארגנת עם הכל בבית. אם יש דרך, נוסעת באוטו. אם לא - אוטובוס, תוך כדי שקרים גסים שיש הצגה/הפעלות לילדים XD (לא משנה כמה פעמים ניסיתי להסביר שזה רק לצילומים ובשביל הכיף, הם תמיד חושבים שזה להפעלה כלשהי). אלא אם כן יש חלק שזה יותר מידי מסורבל לנסוע איתו, כמו השמלת שבלייר. או לחילופין שהתחפושת פשוטה כ"כ שקל ללבוש אותה ולא יהיה הבדל בין התארגנות בבית או בשירותים ציבוריים. לגבי לבישת פיאות בכנס עצמו - ממליצה להביא עם הפיאה סט עצום של סיכות, כי מספיק מחסור באחת כדי שהשיער יברח ויבאס כל הכנס.

CibiHeart92

New member
לי יש משחק

משחק ה"כמה אנשים צעקו לך בדרך שהיום לא פורים" למרות שבשנים האחרונות אירחתי את סבטה הרבה והיא הייתה גורמת לי לקחת מונית עד מקום הכנס P: אני תמיד ישנה אצל קרובים בתל אביב, מאוד קרוב לאוניברסיטה, אז אין לי בעיה להגיע למקום אגב ללכת ברחוב לבושה מוזר+נשק גדול ומעוות זה כיף לא נורמאלי אקיצר, קוספליי עלייך, בגדים להחלפה בתיק, וסגרנו עניין. הנשק תמיד ביד.

למעלה