אךך איזה ערב..

אךך איזה ערב..

ערב שהתחיל בשיחה מקסימה מרתקת וסקסית עם נריסה האישה המדהימה והסתיים בקול זעקה רמה (גם בזכותך, בהחלט גם בזכותך...)

nerissa

New member
ואת בטח חושבת שהערה מעורפלת שכזו..

תעבור בשקט! קדימה! לספר!

אייבורי

New member
הסקרנות הורגת את החתול

בחיי יש פה מספר פגרי חתולים שהתפגרו מהסקרנות. הצילו את החתולים, (עמותה שאני מקים ברגע זה) נו........... ספרי ספרי

Z o d i a c

New member
ובקרוב אצרף אליהם את שלי

ולו לאור העובדה שהוא החתול היחידי בעולם שסובל מגזים! יותר נכון, אני סובל מהגזים שלו, הוא דווקא נראה לי מאוד מבסוט מהעניין. יאללה, העם רוצה פרטים!!

תגידו השתגעתם?

לקום בחמש בבוקר בשביל לפרט לכם? חכו שאתעורר באמת.. ואז נראה אם אצליח לשבת ולכתוב משהו

or13

New member
נריסה גם את יכולה

הפומפלית בטח הלכה לישון לאחר זעקה שכזאת.... אז אולי תספרי לנו את מה קרה גרררררר

נו טוב, אם כבר קמתי..

אז ככה, אתמול קבעתי עם נריסה (המדהימה) להיפגש בצאט ולהחליף כמה מלים. אז ככה העברנו לנו איזה שעה ומשהו בשיחה נהדרת שהיא כמו החיים בנויה מכאב ומעונג, מצחוק ומבכי, מקצת רכילות, פנטזיה וכמיהה להיות יחד. (לא, זה לא היה סייבר, קנאים
). אחרי השיחה הזו, שחררתי את המדהימה לישון, ישבתי לי בשעת ערב מוקדמת, ובמקום להכין לי ארוחת ערב, גלגלתי לי בראש כמה רעיונות שדיברנו עליהם והדמיון התחיל לעבוד שעות נוספות (את התוצאה של הדמיון שלי תראו בקרוב, זה דורש עבודה) כששמתי לב שהמחשבות האלו הביאו אותי למצב שיש לי צורך דחוף בגלגל הצלה. כיוון שלא היה בנמצא קהל, נותרו רק שני גלגלי הצלה. 50:50 אמרתם? להעז להתקשר למאסטר שלי בזמן שהוא מתרגל אותי באיפוק? לא ממש נראה לי.. זה יעמיד את היציאה למועדון בסיכוי של 50:50 ואני לא חושבת שאני מסוגלת לוותר על זה כעת, כשרמת הציפיות שלי בשמיים. איזה גלגל נשאר? אה.. החבר הסיליקוני
... הוא באמת היה נחמד, מאד ניסה לעזור, אפילו טיפה הצליח, אבל עדיין היתה שאלת מיליון הדולר. נפשית כבר הייתי מוכנה לוותר על הכל, לקחת ספר ולצלול למיטה לבד
אבל אז מישהו בשמיים אהב אותי והטלפון צלצל. "שלוש דקות את למטה במגרש החניה לבושה במעיל בלבד, לרגלייך נעליים אדומות בגובה 12 ס"מ". אז עכשיו יש לי תזכורות אדומות (ועוד כמה צבעים) לערב המופלא שהיה לי. די די.. אתם לא מפרטים יותר מזה. איפה הקפה שלי???

nerissa

New member
מפלצת..

חכי חכי.. אךךךךךךךךךךךך.. איזה פיצוי יהיה לי.. מתחילה לספור לאחור

אייבורי

New member
פעמיים קפה עלי

פומליתתתתתתתתת אני כולי ירוק מקינאה (בעיקר מהבוץ של הכלב...ניחא) אחלההההההההההה ומתי שהוא נעשה גם אנחנו צאט ... אולי נפתח חדר פרטי לך לנריסה ולי שלך אייבורי

רק תגיד מתי.. (ושזה לא יהיה בשעות

שאני ישנה .. ) וגם
רק בגלל שיש לך כלב, אתה כבר שווה עוד יותר בעיני. מתה על כלבים
(הכלבה שלי מתה לא מזמן
)

אייבורי

New member
../images/Emo13.gif לפומלית

ראשית יש לי למען בדיוק שני כלבים אחד פיצי קטנטן וקשוח (דום אמיתי) ןהשני ענק וכזה פודל באופי .... מת עליו הענק מלא פרווה חמה ונעימה למה שלא תקחי כלב חדש לחייך, זה הכי טוב שיש

nerissa

New member
או כלבה..

אני מכירה כלבה עם פרווה ג'ינג'ית שמכירה אחלה טריקים!
שנהב מתוק שלנו - any time .. תבוא. אני ופומלית מבטיחות לטפל בך כראוי

מה רע בהיום?

ובלי ספק אביא כלבה חדשה הביתה, אני מעדיפה כלבות.. ואוהבת אותן גדולות ורכות בדיוק כמו זה שלך. היתה לי לברדורית מדהימה ויחד איתה גידלתי כלבת רחוב פושעת וקטנה מעורבבת היטב. חיות מקסימות

לפני שניפגש ..

ננקה את השטח היטב שלא יהיו שערות של חיות, כדי שלא תתעטש לנו באמצע ההצלפות וחלילה תפספס.

nerissa

New member
סוויטי - מה עם הסיפור ? ../images/Emo13.gif

חוצמזה - ממש ממש לא ידעתי שאת יודעת לעשות כאלה דברים! שובבה... מעניין באיזו זווית אחלום עליך הלילה

אני??? ../images/Emo12.gif כאיזה דברים?

ולך מותר לחלום אותי באיזו פוזה שאת רוצה. (גם לי מותר אותך נכון?) אה, והסיפור מתהווה, אני מלאה רעיונות אז הוא יהיה ארוך, אבל לא רוצה לפרסם בחלקים. איפוק. קשה... קשה... (אייב, לא לקפוץ למסקנות)

למעלה