אי של אהבה.

מולוקו

New member
אי של אהבה.

היית לי יותר מחיים היכולת שלי להביע את עצמי כלולה באפשרות שתהיי לצידי. הרוח פיזרה את שיערך והשמש נתנה בהם גוון זהבהב. התבוננתי בך בערגה היית לי שלווה ים רוגע בהמון גועש אי של אהבה, בתוך חלום. הפנמנו את מהותנו מהות שהיתה לנו עץ של חיים. רציתי להגיד לך מילות של אהבה רציתי לספר לך כמה אני אוהב. נותרתי ללא אוויר התבטלתי בנוכחות שלך הייתי חומר ביד היוצר. נשקת לשפתי, חפנת את ראשי ידעתי שאני רוצה נתתי אמון באהבתך עטרתי חשתי את אשליי מתרוקנים לנהרותיך.

שמים1

New member
אי של אהבה ../images/Emo79.gif

בים סערות החיים אני מיטלטלת גלי הים מובילים נשמתי לדרכים עלומות רוח תנגן לי תווי ערגתך נשיקותיך ישאירו שובל דבש ואני אסלול דרכי אל ליבך אמצא מרגוע באי של אהבה.

מולוקו

New member
עופרים.

מן האפר את עולה כפרפר מן הזחל דואה. מרטיטה לבבות מרעידה מיתרים שני שושנים תאומי צביה. בואי אחותי כלה יפה חכמה ונבונה כי אין אחרת מלבדך לכפר על העולם.

ריקי די

New member
ידעתיך

האם ידעתי אותך אי פעם, רק נגיעות של חשק ברגעים נמוגים, רק מבטים של עצב בחושים דואגים. האם ידעתי אותך את כולך, את ידיך הגדולות במגען המחשמל, שפתייך בריקוד על פי מהתל, כשגופך בזרועותי מכורבל כתינוק ונשימתי נצררת אז בעירומך עמוק. אכן ידעתיך, כשם שידעת אותי על פי אותו משפט תנכי, כשזרמת אל תוכי בטיפות אהבתך, ידעתיך.

מולוקו

New member
תר

תרתי בצל ערוגותיך חיפשתי את שאהבה נפשי, חיפשתיו ולא מצאתיו. חיפשתי אהבת אין קץ ופרח בעל גבעול נץ עלים שנשרו בסתיו ורמונים שהנצו עכשיו. דובדבנים בשלוש גבעולים ומים רעננים וזכים. מעיין שופע ומתגבר תות שדה מתהווה. שושנים אדומות למראה ריח וורדים משכר במישעול בלתי נלאה באוויר פסגות מטרף.

למעלה