אי קבלת מלגה

Prime Time

New member
אי קבלת מלגה

הגשתי בקשה למלגה ונעניתי בשלילה.
כמעט כל הכיתה שלי (סביבות ה90%) קיבלו ואני לא למרות שעל הנייר היה לי סיכוי גבוה לקבל. כשמסתכלים על החתך של מי קיבל, בואו נגיד שרעבים ללחם הם ממש לא. חלקם מגיעים במכוניות חדשות עם הניילונים ואחרים יכולים לממן לכולנו את כל התואר גם אם נרצה ללמוד בבין תחומי וכשהם מספרים איך הם קיבלו את המלגה הם מודים בזה ששיקרו ולא דיווחו על נכסים כמו מכוניות ובתים.
בכל אופן אני רוצה להגיש בקשה נוספת אבל הפעם לשנות כתובת מגורים לזאת של אמא (שהיא גם עם המשכורת היותר נמוכה), השאלה היא אם זה יהיה חשוד? כלומר הוועדה תזכור שהייתי אצלה פעם והיא סירבה? צירוף מכתב ערעור יעזור?
אני זקוקה נואשות למלגה הזאת. חוץ מהשכר לימוד יש לי הוצאות גבוהות של נסיעות (אני גרה הכי רחוק וכמובן שגם מעונות לא קיבלתי כי אין מקום) ומהפיקדון לא נשאר לי כלום.
 

ira87

New member
למה שלא תנסי את מזלך במלגה אחרת כשכבר

תצרפי מכתב המנמק את בקשתך? תעודות אולי צהטיינות על שירות צבאי יכולים בהחלט לעזור.
מעבר לזה אולי תעשי גם פר"ח זה אמנם לא הרבה ומחולק לאורך כל השנ אבל זה 5200 מלגה, אם יש לך זמן לכך (לא מתאים לכולם).
 
למעלה