אי פה!!! אוף :)

nasty-

New member
אי פה!!! אוף :)

סוף סוף.... איזה קקה של תפוז כמה זמן... מורני רק רציתי להגיד לך משהו... חוץ מזה שאני אוהבת אותך את יודעת נראה לי נמאס לך כבר לשמוע את זה. רציתי להגיד לך ש... אני אעצבן אותך כמה שבא לי!!!!! מותק *את הנימה את כבר יודעת* אל תתחילי איתי... :) אני פה ! ולמה אני פה את שואלת את עצמך? אני אענה לך על זה מאמי! אני פה רק כדי לשבת על הווריד העצבני שעל המצח שלך. ולך שניקו! יא בוגדנית! מתה עליך... מה לעשות .. ו.. אממממ זהו

shanikoo

New member
להגיד עוד פעם שאני מתה עלייך???

אני לא בוגדנית! אוף,להגיד לך עוד פעם שאת היחידה בשבילי? שאני אעשה הכל בשבילך? שאת הכל בשבילי? שאני פשוט מאוהבת בך עד מעל הראש! את יודעת את זה,ואל תעשי פוזות. הלב שלי שמור רק לך(ולעוד איזה גיא אחד,אבל הוא לא חשוב), ואני רק מחכה ליום שתגידי שאת אוהבת אותי באותה מידה. אני מקווה שהוא יגיע.... ולמה את חושבת אני מתה על ירושלים? רק בגללך!!! אז זהו. אני מתה עלייך,את מתה עליי.אין מה לעשות,וגם לא צריך לעשות משהו בקשר לזה. יאללה,אני חיבת להתרענן. לילה טוב אוהבת שניקו

bduya

New member
גם את מתה על ירושלים?

גם אני!!!!! הכי בעולם.... וגם על נאסטי....

מורני !

New member
נאס :) :) :)

ככה קללות?? ככה ערסית??? ככה??? וחוץ מיזה כשדיברנו - אז זה זה.. הבנת? זה זה ! ואיזה וריד? ככה מכירה אותי, עם וריד? (את מפחידה לי ת`פורום.. בחייך..)... אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתת הכי הרבה

מאסטרו*

New member
מורני.. אני אגיד לך משהוא..

אפילו אותי היא מתחילה להפחיד... אבל זה בסדר היא תירגע.. זהו את יכולה להרגיע את הוריד... חחחחחחח חולה עליכם בייי :)

למעלה