אי נוחות כלכלית

אי נוחות כלכלית

שלום לגולשים . אני חדשה בפורום הזה אך לא בכלכלה , למרות שעובדת בתחום הרחב שלה . מתעסקת עם תמחיר , נהול ספרים ,תזרים מזומנים ובנקים , חשבי שכר , שווק ומלאי , שעוני נוכחות , דוחות ומאזנים וכדמ'. לכל סעיף כזה יש לי תוכנה משלו וזה לא נוח לי . איזה פיתרון אתם יכולים להמליץ לי ? יש תוכנות שמאחדות לפחות חלק מזה ?

ברוכה הבאה לפורום.

בהחלט שיש! הפתרון הנוכחי (והטרנדי) בשוק היום הוא מערכת מסוג ERP. זו מערכת שבנויה מכמה מודולים וכולם מקושרים אחד לשני ומאפשרים עבודה של חברה שלמה תחת תוכנה אחת. למעשה ניתן להשתמש בסוג תוכנה כזו להחליף את כל השימושים שהזכרת ועוד להוסיף לוגיסטיקה ושרשרת אספקה, מודולים של ייצור, ניהול מקטים , תחזיות ,תקציבים, בקיצור כל מה שחברה צריכה. אגב..איך מערכת התמחיר בחברה שאת עובדת מקבלת את הנתונים? אין קישור מהנהלת חשבונות??

ברוך הנמצא

קודם כל תודה על קבלת פנים ותשובה מהירה .... כל מערכת עובדת על פי קליטת נתונים נפרדת אחרי זה תוצאות עוברות לתוכנה הבאה ..כך האלה. זה לוקח זמן , גיבויים נוספים ורבים , וכמובן טעויות ודילוגים של קבצים שלמים בדרך ...מצאתי כמה מערכות כמו שהזכרת אבל הן כוללות רק חלק מצרכיי .אודה לך על שליחת קישור להצעה שלך .

בעיה

אל תחפשי פתרון קל לחומר מאוד מורכב ו-עדין.. צודקת, בעת ביצוע ממשקים פרמטרים נוטים ליפול להם בין הכסאות וזה מצריך בדיקה נוספת למצוא את החסר. אני נמצאת על -קו מע'- יש בה כמעט את כל מה שציינת.. תימחור, מאזן, תזרים, שכר, וכד'.. לרוב את המאזן הסופי אני מציבה בדוח אקסל.. כמה פשוט כמה יעיל, שם יותר קל לי לראות את התמונה הכוללת.

drshy

New member
תשובה קצרה

אי הנוחות שאת מתארת מוכרת... - אם כי לא מנחמת! פתרון אחד הוא מערכת ERP המתיימרת לתת מענה כולל ואינטגרציה מלאה בין כל הפונקציות. פתרון נוסף הוא ביצוע אינטגרציה בין המערכות הקיימות, כך שהן ידעו לתקשר ביעילות זו עם זו דבר שיחסוך עבודה מיותרת וימנע טעויות. הכדאיות של הפתרונות האלה תלוי בגודל הארגון.

למעלה