אי אמון בממשלה

galia.

New member
אתה צוחק עלי!

זה היה לפני או אחרי מלחמת ההתשה????? הבנתי למה שהתכונת אבל תסכים איתי שהמצב קצת שונה... וחלק מהשוני הוא שאנחנו חייבים לחיות עם "בני דודינו" נרצה או לא. בקשר להסכמי השלום עם גרמניה ויפן-הרוחנו אחלה מכוניות לא?

יהודה 100

New member
לגליה

מי שצוחק זה כנראה את, אבל לא חשוב,אם את רוצה עוד מצבים ש"הלכו" רק בכח, קחי את באדר מיינהוף בגרמניה (שנות ה80 והצבא האדום היפני, הם גמרו עם הטרור רק בכח. באמת את צודקת, אם הייצי חושב לרגע (ואני חושב) שאפשר, אז בבקשה, אבל לדאבוני, מי שמוכן לראות מול עיניו יראה שאין "פרטנר" והכונה שלי היא לאו דוקא ערפאת, זה יכול להיות כל מנהיג ערבי שנראה עכשיו באופק, "הם לא רוצים" וגם העמים שלהם אינם רוצים, הם בטוחים שנתפרק לבד,ולכאורה נראה שהם צודקים. מה שיהיה, כנראה לא נחיה ביחד עם ה"בני דודים" שלנו, מסיבה זו או אחרת,וימים יגידו,"לא הרבה" מאחל לך "אחלה" שבוע יהודה

galia.

New member
לי אין חוש הומור

אז אני אף פעם לא צוחקת. ברור שאין םרטנר לשלום, לא עראפת שמזכיר לי את סבא שלי בשלהי האלצהיימר,ולא אף אחד מההנהגה הפלסטינית הקיימת היום ובצפי לעתיד. הבעיה שלנו היא הציפיות הגבוהות,כלומר האידיאל של רוב העם הוא שנחיה ביחסי שכנות טובים כאילו נלקחנו מאופרת סבון אוסטרלית.המצב הוא היום שיש לנו שכנים פלסטינים והם לא יעלמו גם אם נבקש יפה.אז אנחנו צריכים להפרד,לעשות גבול נחמד (אולי גדר חיה?) ולקבוע כללים שלא מפריעים בין שתיים לארבע וזהו. ואם תהיה הפרה כלשהיא מהצד שלהם תהיה לנו הצדקה מלאה לפעול כנגדם.אם תקרא הודעות קודמות שלי תראה שאני לא צובעת את היחסים ביננו בגווני ורוד, אבל הגעתי להבנה שאין מה לעשות-רק בדרך מדינית יש סיכוי לקצת שקט.

אי אמון בממשלה

סיעת מרצ שהתכנסה לישיבת חירום מיוחדת החליטה להגיש הצעת אי-אימון בממשלה בעקבות החלטתה להכריז על הרשות הפלסטינית כיישות תומכת טרור. מרצ קוראת למפלגת העבודה לעזוב את הממשלה ולא לתת יד להדרדרות שתוביל למלחמה.

למעלה