איתן

AmiTutiT14

New member
חחחח....

מצחיק האורטופד שלך. שתדע שהוא כן כזה גבוה, הצטלמתי לידו והוא היה ממש גבוה וזה היה כה מאגניב
וגם.. עכשיו הוא שוב גידל ליפה, ובנוסף שם עליה חמצן, אז עכשיו הוא שוב כמו הפועל:) הנה תמונה--->

z dead

New member
אממ..

לא נראה לי שהוא מחמצן..יש לו פשוט שיער בהיר. גם לי כשאני מגדל השיער נראה יותר ג'ינגי מאשר חום-שטני. אולי לך הוא נראה גבוה כי את גמדה! :) לי הוא נראה די רגיל,אבל יש לו אשכרה פנים של ילד בן 15-16.

AmiTutiT14

New member
אני 1.66 מ'../images/Emo10.gif

יש לו פנים כל כך יפות...
אפילו נועם חושב כמוני:)

z dead

New member
נועם

מניוק. נועם גם בטוח חושב שלוויציץ יש פנים יפות :)

AmiTutiT14

New member
לא הוא לא:/

בכל מקרה, לדעתי מתן הוא אחד האנשים הכי יפים. מה לעשות.. גם אם אפחד לא חושב כמוני. אני מיוחדת!

AmiTutiT14

New member
מתן?!

אני ממש נחנקתי עכשיו כשקראתי את זה... מצחוק... אדיר!!

AmiTutiT14

New member
יואב

הפורום הזה לא יבש, כולה היום ואתמול אנשים לא כל כך נכנסו כי חג.

חח אל תשלי את עצמך

הפורום הזה מאוווד יבש (השאלה היא גם יחסית למי..) בכל מקרה, זה אחלה פורום עם אחלה חבר'ה

AmiTutiT14

New member
בדיוק, יחסית למי.

יחסית לפורום ספורט, שבנוסף יש לו מתחרה יותר "רשמי". יש פה ימים שממלאים פה יותר מחצי עמוד, שזה איזה 4-5 שרשורים חדשים.

אה שנייה רגע..

יש פה כמה אנשים שפותחים סתם שירשורים. אז עדיף לדבר על כמות ההודעות במקום מספר שרשורים

ואני מדבר איתך על פורומים

שאת יורדת לתחתית העמוד הראשון ורואה שההודעה האחרונה היא מהתאריך של היום. ולכזה פורום אני רגיל.. אבל גם לפורום הזה אני רגיל..

AmiTutiT14

New member
שוב,

זה הרבה בשביל פורום ספורט. אל תשכח שכמעט כל אוהד של הפועל שרוצה לדבר על הקבוצה בפורום ילך ל"צ'ה", אז יפה שיש פה 5 שירשורים חדשים ביום. אולי זה לא המון, אבל זה גם לא קצת בשביל פורום ששייך לענף הזה. בכל מקרה, כמו שגם אתה אמרת, נוצרה פה אחלה קהילה (ואפילו לא היו פה מפגשי פורום).

זה ממש לא הרבה בשביל פורום ספורט

במיוחד שלפורום שעוסק בספורט מבויים יש הרבה יותר חברי קהילה.... את יכולה להגיד שלפורום הזה יש מתחרה.. אבל איפה כולם?? כולם מכירים רק את צ'ה?? את רוצה להגיד שכל מי שבצ'ה לא מכיר את תפוז??!!

AmiTutiT14

New member
וואי נו.... מה שבא לך.

אני חושבת שמאד נעים לגלוש באווירה שהפורום לא מוצף במלא הודעות ויש פה גוש של 10 איש מקסימום. זוכר את התקופה של לפני חודשיים-שלושה שכל שניה נפתחו הודעות של שמועות? שנאתי את זה, את כל הגולשים החדשים שהיו פה בדיוק יומיים ונעלמו, ממש שנאתי את זה. ככה יותר נח לי ונעים לי, אולי אני אומרת את זה כי אני מנהלת, לא יודעת.

למעלה