זה שרשור שמות. בגלל שהפורום הזה יבש (אתם אולי רגילים לפורומים יבשים. אני לא) אז החלטתי לשבור את השיעמום כמו שעושים עם שרשור הסמיילים המפורסם. זה שרשור שמות חביב כאשר אני למשל רושם שם של חבר פורום ואותו חבר פורום צריך להגיב לאותה הודעה ולכתוב בה שם אחר. לדוגמא: אם רשמתי איתן, אז איתן אמור להגיב להודעה הזאת ולרשום לדוגמא חיים, אח"כ חיים יגיב וירשום שם של מישהו אחר מהפורום וכן הלאה וכן הלאה. מותר לחזור על אותו שם אבל לא פעמיים ברצף.
אני מציע לקרוא לבן הבכור H,לבת עדי,לבת השניה דורון,עוד בן בשם עידו. ואם את בקטע של שמות לועזים אז לבן האחרון נקרא קני. ואולי נביא עוד בן או בת בשם מתן(אני מקווה שלא תבגדי בי,והילד לא יקרא על שם אביו).
חצופה! חוץ מזה יש הרבה בנות בשם דורון. וקלי אם כל הכבוד,לא מספיק עשה כדי שאני אקרא לבת שלי על שמו. ואמרנו רק שם לועזי אחד,וקני מעליו בעדיפות בהרבה. חכי חכי אני אעשה ממך אישה למופת (סתם!!) שישה ילדים מינימום - חמישיה + מחליף. אולי בהמשך סגל שלם.
) כדי לא להגיע למשחק לא רוצה קלי,אני לובש את המכנסיים בבית ואני הקובע! חה! נצחתי! בעיה שלך שאנחנו חיים בחברה פטריארכית(איזה פלצן אני). בנים בשם יהודיע?! מי אותו אדם שנקרא כך ומתי אני יכול לגאול אותו מיסוריו?
שאין לי מושג, לא מכירה אף יהוידע, אבל למה להיות קטנוניים? אכן, בעיה שלי שאנחנו חיים בחברה פטריארכית, אז אולי מתן יסכים שאני אקרא לבת *שלי ושלו* קלי. חה בעצמך!
למתן לא כדאי להתעסק איתך..מי שמתעסק איתך מתעסק איתי. מתן יודע מי אני,פעם אחת ראיתי אותו לשבריר שניה כשיצא מהאורתופד המשותף שלנו בפאקינג פ"ת!(עיר המטאל)..ובשבריר שניה הזה שהוא ראה אותי יכולתי לחוש שהוא מפחד ממני פחד מוות.
חרא אורתופד.. חוץ מזה שראיתי אותו רק פעם אחת,וגם לשבריר שניה,ולפני שהספקתי לזהות אותו הוא כבר הלך... הוא בא עם כובע וליפה שהסתירו לו את הפנים לגמרי,זה היה עוד בתקופת הפועל ת"א והליפות שהיה מגדל.. הוא אמור להיות 1.95 אבל אני לא זוכר שהוא נראה לי כזה גבוה. בסוף כשנכנסתי לאורתופד,הוא עשה לי: "אתה יודע מי היה אצלי עכשיו?"