איתן טייב מתוודה (-B

danistar

New member
איתן טייב מתוודה (-B

בוקר טוב לכולם פתחתי היום את מגזין הספורט של ידיעות ונדהמתי לקרוא את הכותרת הראשית : איתן טייב בלם הפועל בית שאן מתוודה על מכירת המשחק השערוריתי מלפני 3 שנים בין בית``ר ירושלים להפועל בית שאן .. למי שלא זוכר זה היה משחק שערוריתי בו ניצחה בית``ר ים את הפועל בית שאן 3:2 במחזור האחרון וזכתה באליפות . 10 הדקות האחרונות של המשחק היו השערוריתיות ביותר שאני ראיתי . בית שאן משווה 5 דקות לסיום השחקנים שלה מחזיקים את הראש בין הידים כאילו להגיד .. מה עשו , מעבר לזה הם קושרים שרוכי נעלים ומאפשרים לבית``ר לשחק בלי שום הפרעה ולכבוש שער ניצחון בדקת הסיום ולגזול מאיתנו אליפות באופן לא חוקי. פתאום 3 שנים אחרי קם מישהו ומודה .. אחרי כל החקירות שנעשו . דני

ביתר

New member
כנראה שהמזל לצידנו

מזל שיש לנו אוהדים בכל המדינה וקהל שדוחף את הקבוצה וכנראה שמהשמים אלוהים אוהד את בית``ר ורצה שהיא תיקח את האליפות יש למישהו בעיה עם זה??????? לא יעזור לכם לבית``ר יש אוהדים הכי בכל ארץ והוידוי של טייב בא כנראה שאף אחד לא רוצה אותו כבר 3 שנים והוא החליט לפתוח את הפה שלו ולבלף שיקחו אותו לאיזה קבוצה אחרי שהוא הציע את עצמו לבית``ר ולא רצו אותו שמה. ואוהדי הפועל למה שהקבוצה שלכם לפני כמה שנים היתה בקרשים כל האוהדים שלכם קברו את עצמם ולא באו למשחקים?????????. אצלנו אפילו עם בית``ר תהיה בליגה א (חס וחלילה) תמיד נאהב אותה כי בית``ר בלב שלנו באמת ולא רק שהיא בצמרת אז תילמדו ובית``ר זו בית``ר לא יעזור לאף אחד בחיים לא ראיתי ילד מהצפון אוהד הפועל ת``א לעומת זו איפה שהייתי ולא הייתי ראיתי ילדים עם אהבה לבית``ר וחולצות של בית``ר וכובעים. אז תגיד לי אוהד הפועל מי הקבוצה של המדינה??????????

מחרוזת

New member
א``ב H-(

קודם תלמד קצת עברית. שנית הראייה שלך זה לא משהוא. שלישית גם הזיכרון ממש קצרצר. רביעית הנהנ מגנבה הוא גנב. לסיום ספורט זה לא מה שמעניין אתכם. אתכם מעניין רק לבעוט בכל ערך שקשור לספורט ובני אדם. שלכם אחד זקן משער 7

דני ידידי...

כן , פתחתי את מוסף הספורט של ידיעות ונדהמתי !!! ממש נדהמתי !!! בית שאן נתנו לביתר את המשחק...ממש גילוי מרעיש !!! לא הייתי מגיע לזה בחיים לבד !!! הרי מי שמדבר זה קושר השרוכים הגדול בהיסטוריית הכדורגל בארץ !!! איתן טייב , שלוש שנים הוא מכחיש בתוקף את העניין ושב וטוען שלא היו דברים מעולם !!! אז אחרי שלוש שנים , הבן אדם מתוודה ועושה מעצמו עוד יותר אידיוט...ואתה יודע מה ? הוא גורם לי לשנוא אותו ואת בית שאן עוד יותר !!!! פשוט בא לי עכשיו להקיא מהפרשה יותר מאשר לפני שלוש שנים !!! אבל אין מה לדאוג , בית שאן תשאר לה בליגת המשנה...ודברים מהסוג הזה (ככה לפחות אני מאמין) לא יחזרו על עצמם. יום טוב ואדום עולה !!!! שייק`ה

מחרוזת

New member
התבלבלתה!!! H-(

זה היה מחזור אחד לפני הסוף, הפועל ת``א ניצחה 1-0 קשה את הפועל פ``ת, כפיר אודי. נותרו 10 דקות,שערוריתיות לסיום בחיפה(למה לא בבית שאן), ואז בית שאן משווה ל 2-2 אלמוג חזן בטיל מרחוק, פתאום צפירה,שחקני בית שאן עומדים דום, איציק קורנפיין עולה למעלה,עירבוביה וכולפ בועטים בכדור לכיוון אחד...., גולללללללללללל של פישונט(האדום). מחזור סיום אנחנו באשקלון 3-2,בית``ר בבית מול מכבי פ``ת. מזקן של שער שבע.

danistar

New member
צודקת .. מודה בטעות (-:

תראו העניין של מכירת המשחק לא הפתיע אותי , לי זה היה ברור כבר אז . מה שעצבן אתי זה הטיוח של כל הנושא .. מראה איך הנהלת הכדורגל כאן מתנהלת .. ואולי בעצם איך המדינה מתנהלת .. לאוהד ביתר אין לי מה להגיב , אמרתי שאני לא מתכוון להגיב לדברים שלא שוים תגובה .. דני

danistar

New member
ואם כבר .. לאוהד ביתר פרט חשוב נוסף

לא ראית אוהד הפועל מהצפון .. חחחח אני גדלתי בנהריה ( עזבתי אחרי הצבא ) . כל השכונה שלנו היתה מלאה באוהדי הפועל .. בטח שלא ראית .. מתי ביקרת שם לאחרונה ?? הגבתי כי לאחר קריאה נוספת .. הייתי חייב את ההערה הזו (-:

על האש

New member
זכרונות רעים....

ואווו...המשחק הזה מעלה לי דברים שלא רציתי לזכור מהרבה בחינות.... קודם כול לגבי ההודעה של טייב לגבי מכירת המשחק.... מההההההה??בית שאן מכרו את המשחק?????איתן יא.. טוב עזוב אתה לא שווה את זה... הינו צריכים לחכות 3 שנים שתגלה לנו את זה שמכרתם את נמשחק??? גילינו את זה שנייה אחרי הגול של פישונט אבל תודה על המידע באמת.. אני זוכר שירדתי למגרש בסוף המשחק נגד הפועל פ``ת נפלתי לגדר וכמעט נמצ\חצתי למוות..כמו שקרה העונה בחיפה...ע``י כ 500 אוהדי הפועל מעליי.. למזלי השוטרים הבחינו בזה ועזרו לפנות את האנשים מעליי... שהצלחתי להכנס למגרש למזלי בשלום...התחלתי לחגוג את האליפות ביחד עם כולם למרות שזה היה מחזור אחד לפני הסיום....והיינו צריכים עוד לשחק עם הפועל אשקלון שכבר ירדה ליגה.... ואז שמעתי במגרש על השערורייה שהייתה...אם הגול של פישונט ומכירת המשחק אחזתי את פניי בשתי ידיי והתחלתי לבכות במגרש כמו ילד...והרבה אחרים נהגו כמוני.. זה פשוט הייתה בושה עולמית של חוסר ספורטיביות ואיתן באמת גילית לנו את אמריקה 2 אנחנו מודים לך מאווד...הלוואי לא תמצא קבוצה לעולם... ובית שאן תרד עוד הרבה ליגות....

על האש

New member
פותחים מחדש את ``תיק פרשת השרוכים``

מתוך האתר של ידיעות אחרונות... 14:41 , 08.07.01 תיק ``משחק השרוכים`` לעיון מחדש היועץ המשפטי של ההתאחדות, עו``ד משה אביבי, החליט לעיין מחדש בחומר החקירה הנוגע למשחק בין בית``ר ירושלים להפועל בית שאן שהכריע את גורל האליפות בעונת 97-98. ההחלטה התקבלה בעקבות דבריו של איתן טייב בראיונות לכלי התקשורת, שלפיהם הורה מנהל הפועל בית שאן, אבי לוי, לשחקנים להפסיד בכוונה במשחק. אבי לוי הודיע כי הוא שוקל תביעת דיבה נגד טייב פרשת ``משחק השרוכים`` שהכריע את גורל האליפות בעונת 98-97 ממשיכה להכות גלים. בהתאחדות לכדורגל החליטו לשוב ולבדוק את דבריו של שחקן הפועל בית שאן איתן טייב, לפיהם מנהל הקבוצה, אבי לוי, הורה לשחקנים להפסיק להתאמץ כדי שיפסידו את המשחק ובית``ר תזכה באליפות. בהתאחדות החליטו לפתוח את תיק החקירה שהתקיימה מיד לאחר האירוע, ולראות אם יש הבדלים מהותיים בגרסאות אז והיום. היועץ המשפטי של ההתאחדות, עו``ד משה אביבי, אמר היום ל-ynet: ``אני אעיין בחומר החקירה הקודם, אבדוק מה נאמר שם על ידי אותו שחקן, ורק אחרי קריאת החומר אני אדע אם יש טעם לחדש את הבדיקה או לעשות משהו בנדון``. גם דובר ההתאחדות, ד``ר יריב בן אליעזר, אמר היום כי הנושא ישוב ויבדק. ``צריך לבדוק את העובדות קודם. טייב אמר שהוא הבין מהספסל את הדברים, אבל לא שמישהו אמר לו חד משמעית. אם יהיו ראיות, אז כנראה שהיועץ המשפטי והתובע יעשו משהו בנדון``. לוי לא פוסל תביעת דיבה אבי לוי עצמו הגיב היום על ההחלטה לפתוח בבדיקה מחודשת: ``שיבדקו, הם לא ימצאו משהו חדש. הם רשאים לעשות מה שהם רוצים. אני הבנתי מהם שהם לא יתעסקו עם זה``. עו``ד חנוך קינן, שמייצג את לוי אמר: ``ההתאחדות פעלה נמרצות בבדיקה הקודמת שלה באמצעות מודיעין אזרחי. התוצאות היו באופן הברור ביותר, גם בגין בדיקתו של טייב ואנשים נוספים במכונת אמת. בכל מקרה אנחנו, רואים את כל הנושא הזה כעלילה כתוצאה מכך שבית שאן סירבה לקבל לשורותיה בחזרה את טייב. כל העניין כרגע נבדק בהיבט המשפטי``. אתה מתכוון לתביעת דיבה נגד טייב? ``כן``

למעלה