איתן ודניאל

• פותח הנושא KEEK
  • פורסם בתאריך

KEEK

Member
איתן ודניאל

מה דעתכם על הסוגיה? אני מתחיל לחשוב שאיתן באמת מפתח שם רגשות. הוא כן יכול להגיע לרמת אינטימיות מסויימת עם עוד בנות שמאוד מעוניינות (קרן, ליהיא, איילת), אבל הוא אפילו לא מנסה. הוא גם נראה קצת מוטרד ומרוחק.. יש מצב שכבר עכשיו דניאל היא האחת?

Klayhamn

New member
מה שאני לא מבין זה

אז למה מלכתחילה הוא בא למשחק כזה? רבאק, כאילו -- לפורמט הזה יש פוטנציאל אבל צריך להביא בן אדם שמתאים... אני לא יודע מה בדיוק ההיסטוריה של איתן אבל היה עדיף אולי להביא מישהו שיש לו מלא סטוצים וכו' ושאוהב לצאת למסיבות ולפלרטט, רק כדי שיהיה עניין בוילה - אפילו אם לא תצמח משם "אהבה"... מכל הקשקושים שלו ואיך שהוא חופר במח כל פעם שהוא מדבר על רומנטיקה ("משב רוח רענן", "אינטימיות") - אפשר להבין שהוא פשוט לא הטיפוס לתוכנית כזו אבל מה שהכי מעצבן אותי זה לא זה, כי קורה שיש ליהוק גרוע. מה שמעצבן אותי זה שאיתן פשוט זחוח , הוא מתעלם לחלוטין מהעובדה שההתנהגות שלו הורסת את הפורמט ואת התוכנית, הוא חושב שהוא ימשיך לעשות מה שבא לו - ושכולם יתפוצצו. אני אמנם לא מצפה שיתחיל לדבר על זה שהוא "מתחרט שבא לתוכנית כזו", אבל אני כן מצפה שיפסיק להיות זחוח ולהתנהג כאילו הוא איזה קיסר בממלכה.

24שעות1

New member
אם היו מביאים את סער שיינפן במקום איתן

אז היינו רואים שהוא לא היה מפספס שום מועמדת חחחחחח חחחחחחח

עוד לא מאוחר אפשר להכניס גם אותו

ואז יהיה יותר מתח מי ישיג את בחירת ליבו, או אפילו להכניס עוד כמה גברים סלאבים, יכול להיות מעניין.

johny3guns

New member
ולחשוב שהכל התחיל מסיבוב בקבוק...

מעניין מה היה קורה אם הבקבוק היה מסתובב לכיוון אחר כשהם שיחקו אמת או חובה ובן היה מכניס את איתן עם בחורה אחרת למקלחון ..

Klayhamn

New member
שאלה טובה

אני חושב שבאמת יכל להיות יותר מעניין אם הוא היה מגלה את דניאל רק בסוף. עכשיו כשהוא "גילה" אותה בהתחלה, בעצם נגמר המשחק - ואיתן לדעתי צריך למען ההגינות להודיע להפקה שהוא פורש.

sivan513

New member
רק בגלל שהוא ידע שהיא תזרום

לא בגלל שהוא היה דלוק עליה או משו..רק אחרי הנשיקה כל הרגשות התחילו

טלומרז

New member
הבקבוק יצא על איתן ולא על דני

ובן ידע שמבחינת איתן היא הבחירה המתאימה ביותר. לא במקרה בן בחר בשבילו את דני.

רגע רק רגע

Active member
יוני ענה לך על השאלה...

איתן מבולבל לגמרי. קצת קשה לפתח רגשות לאחת, כאשר ברקע קיימת האחרת. גם כלפי חוץ זה לא מצטייר טוב. ולאיתן, בתור סלב, יש מה להפסיד מהעניין. כבר נכתבה על זה ביקורת שזה מרגיש כמו שייח בדואי.

Klayhamn

New member
בגלל זה

לא היה צריך להביא סלב, אלא סתם רווק איכותי וחבר'המן, שיצליח לתמרן בין כל הבנות בלי להתבכיין ולספר לכל מי שמוכן לשמוע כמה קשה לו לשחק את המשחק

KEEK

Member
בן יעץ לו בהמלצת אתי.

אתי שכל הזמן מסרסרת את קרן לאיתן דיברה על זה עם בן. בן העביר את המסר לאיתן. אם איתן באמת מרגיש משהו לדניאל, למה החברים שלו מתעקשים שיהיה גם עם האחרות?

KEEK

Member
את הפמליה שלו לא אמור לעניין

מה הבנות רוצות או מה מיצר עניין הם שם רק בשביל איתן אם אני לא טועה..

למעלה