איתן ודניאל

• פותח הנושא KEEK
  • פורסם בתאריך

KEEK

Member
תחליטי

מוקדם יותר הייתי יותר מידי גבר בשביל לקבל את הערות שלי עכשיו אני נשי מידי? את לא החלטית...

דידי 9

New member
שלא כמוך-אני לא נעולה על דעתי:)בטח שלא

בדברים קטנים שאתה מוציא עליהם את כל האנרגיה שלך

השרדות10

New member
איך ראו היום שאיתן נגעל מעירית רחמים

בקושי ענה לה שלום כשהיא באה אח"כ שבאה ללכת אמרה לה כשהוא היה בבריכה עם דני - באים בלי לשאול אם אפשר להכנס,אם מפריעים? ןשאמרה לו מחמאות ורצתה ללכת בכלל לא ענה לה וגם לא חייך בכלל לשלום
מענין אם אתי לא היתה בוילה הוא לא היה מתנהג אליה גם ככה כי היא אותו סוג של אתי בדיוק

קשקשה9

New member
אני חושבת שגם אם הוא מצא את האחת אף אחד

שם לא יתן להם להפליג לעבר השקיעה ולחיות באושר ובעושר עד עצם .... ולכן נכונו להם עוד הרבה סיכסוכים ומריבות ופרידות שאולי גם יביאו ניתוק רגשי מצד איתן כמו כבר הספקנו להכיר הוא לא אוהב קשיים ולהתאמץ בשביל משהו שהוא רוצה

sivan513

New member
הוא בהחלט מפתח רגשות אליה

אבל מפה ועד שהיא האחת, המרחק גדול. הקשר בינהם התחיל לא מזמן, וככל שהזמן יעבור הוא יבין שהוא לא יכול להמשיך להתנהג ככה איתה וימתן את הפגישות שלהם. ככה הוא גם יגלה בנות אחרות. חוץ מזה שהם יהיו תקועים 3 חודשים ביחד, מן הסתם יימאס להם דיי מהר אחד מהשני...

טלומרז

New member
הוא מת עליה, ואם היא לא תעשה שטויות, הוא שלה

היא צריכה קצת פחות להראות התלהבות ממנו ולא ליזום נשיקות. שתיתן לו לחפש אותה וליזום קירבה, ושתשמור על נקיון מול הבנות האחרות. שלא תלכלך את עצמה עם הרפש שלהן.

24שעות1

New member
לדעתי - מבחינת איתן המשחק הסתיים

הוא לא רואה אף אחת חוץ מדניאל . ההפקה חייבת להחזיר אותו למשחק.

טלומרז

New member
אני מעדיפה שיישאר ככה...

מבחינתי שאר הבנות האופציונליות עבורו (מה שהוא מגדיר כאופציה סבירה) הן טראש אמיתי מחבורת הפקאצות הרכלניות, ועל החמודות והטובות באמת הוא לא מסתכל בכלל בתור אופציה, לכן דניאל זו הבחירה הטובה ביותר עבורו ושהשאר יתפוצצו. דניאל היא שילוב של יופי ושמחת חיים, עם אופי טוב. היא לא מחפשת את הליכלוכים ולא מנסה להפיל אחרות בכל מיני תחבולות. שישאר ככה המשחק מבחינת ליבו של איתן, ושהשאר ייתחרו על המליון בלי קשר לאיתן. בסופו של דבר מי שתקבל את המליון היא המרויחה האמיתית מכל התוכנית הזאת כי זה אומר שהעם אוהב אותה וייפתחו לה המון דלתות בחוץ.

דידי 9

New member
דניאל מתעסקת בהימורים והיא תחמנית ודוחה על

פי הגדרת המקצוע שלה"הימורים באינטרנט" זה רק אומר מי היא. היא סיפרה גם שהייתה עצורה בארהב

טלומרז

New member
בחו"ל זה עסק חוקי

וחברות ההימורים באינטרנט יושבות בחו"ל כך שהיא לא עושה שום דבר לא חוקי. באיזו אשמה היא היתה עצורה? נגמרה לה הויזה?

Klayhamn

New member
תגידי

מה נסגר? נגמרו הדברים המגוחכים לדבר עליהם אז החלטת לצאת נגד ה-"הימורים באינטרנט"? למי איכפת בכלל מהימורים באינטרנט?! אפשר לחשוב... גם את עובדי הלוטו והטוטו את שונאת?

דידי 9

New member
אי אפשר להכריח מישהו לא לאהוב:) הוא אוהב

אותה כבר לדעתי, וצריך לומר את האמת ולפרוש מהמשחק, או שישנו את כללי המשחק.דניאל תחמנית גדולה, ולדעתי גם ערסית אפילו יותר מאתי. הבחורה מתעסקת עם הימורים באינטרנט, ונעצרה בארה"ב כפי שסיפרה. אתי אמנם פריחה-אבל המעשים שלה הם לא עד כדי כך כמו דניאל המניפולטיבית

דידי הבנות שאת אוהבת את אתי אבל את

לא צריכהללכלך סתם על מתמודדים אחרים ולעשות השווה בינייהן לבין אתי חבל...... זה כבר דוחה ולא יפה

דידי 9

New member
אני לא אוהבת אף אחד שם. זה לא כזה מעניין

אני סתם מביעה דיעה, ואולי גורמת לחשוב על עוד צדדים ולא להתקבע.

טלומרז

New member
אין צורך שיפרוש, עדיין יש תחרות על המליון

והבחורה האהובה ביותר על הקהל תזכה בו בלי קשר לאיתן.

למעלה