איתן איתן

john stockton

New member
איתן איתן

שירו של מאיר אריאל מישהו יכול למצוא לי (או למגדילי הראש שבינכם- להכין) ניתוח ספרותי של השיר. בגלל חוקי תפוז, אני מנוע מלפרסם את המלל בפורום, אבל מי שירצה- יקבל באישיים

Rivendell

New member
פורום "לימודים ועוד"? ואלה לא חוקי

תפוז אלא פשוט חוקים, בניגוד ל"כללים", שזה מה שיש בתפוז. הפרה של חוק זכויות יוצרים יכולה להגיע לבית משפט במידה ובעל הזכויות מחליט לתבוע.

Rivendell

New member
תגיד, אני עובדת בשבילך?

כמו שאמרתי, נסה בפורום "לימודים ועוד".

john stockton

New member
מה?????

לא הבנת 1)בית ספר נגמר 2)איתן איתן לא מלומד בבית ספר (זה שיר של מאיר אריאל, אני מניח ששמעת עליו) 3)את הניתוח אני רוצה מצוך סקרנות משלי על השיר. בהקשר שהומופוב כתב כזה שיר, ובכלל זהו שיר מרתק מבחינת המלל

Rivendell

New member
יש דרך לבקש. היא לא כוללת טון של

ציווי בד"כ. אבל בוא נפתח דף חדש
אם זה לא למטרות בי"ס, תן לינק לשיר (זה חוקי בהחלט), ואני בטוחה שיהיו כאן אנשים שישמחו לעזור, אם תבקש בצורה שתעורר חשק (המילה "בבקשה" תועיל מאוד). ומה שבאמת יעזור זה אם תחווה קודם את דעתך על השיר, ואז תבקש שאחרים יגיבו לזה. הנטייה של אנשים היא לא לענות על שאלות "באוויר". מה דעתך על השיר? בצורה כזו, יש לך סיכוי הרבה יותר גדול לקבל תשובות.

john stockton

New member
סבבה

אין לי בעיה לקבל ביקורת בונה נתחיל מחדש מאיר אריאל, הוא ללא ספק אחד מהיוצרים הגדולים ביותר והשונים ביותר שצמחו במוזיקה הישראלית. מבחינת מלל, הראיה שלו לגבי מוזיקה, לחנים, המציאות והשפה העיברית היא מדהימה בכל אספקט שהוא. רק מה תמיד הפריעה לי העובדה שהוא הומופוב (קריא- גזען), כי זה מעיד על איזשהי בורות, שלאומן חשוב, גאון, בעל השפעה, לא צריכה להיות. ואז, קניתי את הדיסק של ההופעה האחרונה בבארבי, בו נחשפתי פעם ראשונה לשירו איתן איתן. אני לא יודע איך לפרסם בדף את המילים, ככה שמי שרוצה- שיפנה אלי במסרים האישיים ואני אשלח. רציתי, אם אפשר, חוות דעת ספרותית-מקצועית על השיר, ע"מ שאבין אותו טוב יותר. בתודה לא אומר את השם

john stockton

New member
השיר- בגרסא המותרת

איתן, הו איתן איזה מן בחורה אתה? ברור שאתה בחור, בסדר גמור, רק איזה מן בחורה אתה איתן, נו איתן מין זכר מזל דגים, חיה כמו אריה, ציפור כמו גן עדן כמו איזה מן בחורה אתה? בוא תגיד כבר, איתן איתן איזה מן בחורה אתה מה קר לך? בחייך.. ברור שאתה בחור, בסדר גמור. איתן, נו איתן אל תהיה כל כך נבוך מודה על נקבים, מודה על חלולים למה לא תודה על בחורה? איזה מן אתה? האם אתה אותו דבר רק בחורה או בדיוק הפוך ממה שאתה? האם הבחורה שלך היא היא הבחורה שאתה? או שאתה מן בחורה כזאת שלא הייתי מעלה בדמיוני? אתה לא צריך להיעלב ולהיפגע תראה אותי לא תאמין איזה מן בחורה אני! מתהפכת בלילות מתהפכת על משכבה בלילות מבקשת את שאהבה אני אחת כזאת, מה לעשות... איתן, די איתן באמת כבר לא צריך מתחילים לראות שאתה אחת כזאת שלא נותנת כלום לאף אחד זה בלי הבית האחרון לא יכולתי לפרסם אותו בגלל החוקים אבל הוא לא ממש בית יותר אילתור של מאיר שכולל חזרה משונה על מילות השיר ומהתמלילן של החוברת מצא לנכון להדפיסן

למעלה