איתמר פוגש ארנב

דלית 3

New member
קלי קלות * 60../images/Emo3.gif

מרדדים RFM עם CMC לעובי קצת עבה (6-8 מ"מ), קורצים בקורץ עוגיות (אחד מתוך סט של 6 ב-10 ש"ח בסופר) מרוח בקורנפלור, מכניסים מקל סוכריה ומצירים פנים. אני עשיתי חיוך עם כלי העיצוב המתאים, באוזניים עשיתי שקע בכלי העיצוב של הכדורים ועם קיסם חורים קטנים לעיניים ולאף כדי שהכדורים שהכנתי לאף והזילוף הכחול לעינים והאדום לפה יתפוס חזק. הדבקתי גם לב קטן אדום שקונים מוכן (8 ש"ח לשקיק קטן של מליונים). בין קריצת הדובונים והשלמת הפנים חיכיתי יום וכנ"ל אחרי הפנים. נעצנו בלוח קלקר עטוף נייר אורז אדום - כדי שיהיה קל לנעוץ את הסוכריות עשיתי קודם חורים עם קיסם (לא שיפוד - גדול מדי!) הלוח עמד ביציאה כשבחזית היה כתוב באדום על לבן "תודה ששמחתם בשמחתי" - קצת בנאלי אבל עם כלת בת מצווה קודחת מחום ומקיאה את נישמתה לא היה לי זמן ליצירתיות
. ההתלהבות היתה עצומה. את מה שנשאר העברתי לפנינה (למען הקהילה) והיא כתבה על כל אחד שם של ילד מהמעון שהיא מאמצת ויצא ממש חמוד.

שלויימה

New member
עכשיו רב הלא מובן על המובן-שאלות:

1. מה הכוונה של "עשיתי חיוך עם כלי העיצוב המתאים"? יש כלי לחיוך? 2. איזה לבבות קונים ב- 8 ש"ח? 3. למה לחכות יום בין הקריצה של העוגיה לבין הציור של הפנים? 4. למה הוספת CMC לבצק סוכר? מקווה שלא הטרדתי יותר מדי... ואם יש לך תמונה היא תתקבל בברכה

גאיליי

New member
טוב.... פסלת-אני לא אהיה!

בשעתיים האחרונות אני מנסה לעשות את איתמר והארנב. יצא לי ארנב עם עור מקומט-פיכס! לפחות הוא נראה ארנב ולא רבע עוף. איתמר נראה יותר דומה לצנחן מאשר לילד-נקרעתי פה מצחוק (נו מה אני אעשה אבכה???) בסוף הבנתי שזה לא ילך ככה אז פשוט הכנתי ראש, גוף, ידיים, רגליים ונעליים בנפרד. עכשיו צריכה עזרה באיך לחבר את זה אחרי שיתייבש..... Help!!!!!| לעצים עוד לא הגעתי.... מחר אם איתמר יצליח. אם לא אנסה לצייר על העוגה. בציור אני יותר טובה. איך מציירים? עם צבע מאכל? מדולל במים?

osni

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חרגת אותי עכשו מצחוק!

תדביקי כבר עכשו את הידיים והגוף והרגליים עם טיפת מים. אם את מציירת אז עדיף לצייר עם אלכוהול , אני ציירתי אתמול עם טקילה...

גאיליי

New member
אסני, אני לא נוגעת בזה עכשיו, אני

אהרוס את זה ואז לא אשן כל הלילה ואני לא כמוך.... תני לי הסבר מלא איך מציירים עם צבעי מאכל, אפפעם לא עשיתי את זה. ואיך אני מדביקה את זה מחר??? אל תגידי לי היום (מספיק עצבנו אותי עכשיו במועדון!)

osni

New member
מה עשית? זה מה שאני עושה

בדרך כלל , מפסלת את החלקים ומיד מדביקה עם מים לא נוצרים סדקים. ותגידי מי
אותך במועדון מי ? רוצה שאני אבוא מחר לעזור לך?

osni

New member
ושכחתי , את מציירת רגיל , על מנת

לשטוף את המכחל מצבע מסויים , שוטפת בכוס מים , כדי לדלל את הצבע מכניסה את המכחול לתוך אלכוהול , וכך הצבע נמרח נהדר על הבצק ומייבש נפא , גם הגוונים יוצאים נפלאים.

גאיילי, אפשר להדביק את החלקים

אחרי ייבוש עם טיפונת רואייל, צריך רק לתמוך עם ספוגים עד לייבוש. האם הוספת cmc לבצק של הפיסול?

גאיליי

New member
גילוגלית אחרי שהבנתי שבלי הרעל הזה

לא יהיו לי דמויות הוספתי. כמה את מוסיפה?

גאיליי

New member
טוב ...אחרי שעצבנתי את כל הבית זה

מה יש.... איתמר יושב לא עומד, מה לעשות לא הלך. כמה זמן לוקח לפריטים להתייבש? אחרי שמתייבש לשים במקרר בקופסה אטומה זה יהיה בסדר? כי היומולדת רק בשבת. תודה לכולם על הסבלנות והעזרה!!!!

למעלה