איתי האמיתי...

איתי האמיתי...

אז לבטח להכיר אותי לא יצא לכם יותר מדי (אהממ...אהממ..) - {הווי אומר קחו כבר ת'מסנג'ר שלי משעמם לי כל הזמן אחרי העבודה - זה מה שקורה שאתה חי בחור)...סתם. ועכשיו ברצינות, אני שמח שהצטרפתי לפורום הזה אם כי עדיין לא הייתי במפגש (מקווה שיום אחד זה יהיה אפשרי), החבר'ה מחדרה (כאילו הלו אין לי אף אחד בעיר הזו, דברו אתי, אני לא נושך !) הMSN שלי פתוח לרווחה, אני עדיין מנסה להתשלב כאם אם כי את רוב הדברים שאתם חיים אני רואה אחרת, אולי מכורח העובדה שהשוני הוא בסיס אצלי, במיוחד בתקופה זו של חורף לאחר פרידה (רמז: געגועים לכפיות), אבל בכללי אני חושב שהחוסר מתבטא באי זוגיות, אני חי על זה, אני מקבל את הזמן, אבל אני כבר מרגיש מוכן, משום מה לא נראה לי שיהיה משהו בזמן הקרוב מה ביקשתי : בחור (לא משנה איזה צבע) עד גיל 25 שיער ארוך או ג'ינג'י (פנטזיה) מוכנות לקשר אמיתי וכנה. והכי חשוב בוגר ואינטלגנט. ממש טריגונומטריה - זה מה שקורה שאמא שלך ד"ר למתמטיקה) אני לא יודע מה עובר עליי כבר ? ממש איף ! טוב לילה

Ray of Love

New member
נצל"ש- מעריצים את Evanescence?

פורום אוונסנס בתפוז קורא לכם לחתום על העצומה להבאת אוונסנס לארץ! זוהי הלהקה שהביאה אליכם את השירים: Bring Me to Life My Immortal Going Under וכמובן שירים מהדיסק החדש כמו: Call Me When Your Sober Lithium

AVIV172

New member
חמוד...

פששש.. תאור מפורט יש לך:) כולם מחפשים אהבה ולכולם בסוף היא מגיעה ולכן אין לך מה לדאוג. לפעמים יש אכזבות אבל רק ככה לומדים להתמודד! ברוך הבא לפורום ומקווה לראות אותך במפגשים!

משום מה זה נתפס

כמשהו רציני, אני ממש לא דואג שזה יקרה, זה סתם תגובה של צומי...משתדל להיות בוגר. אם כי הנתונים שם בהחלט משקפים. גם אני מקווה שאגיע למפגשים, במידה ואוכל. המשך חג שמח

AVIV172

New member
בלה בלה

אמממ.. תארתי לעצמי שאם אתה רושם את זה זה משהו רציני:) אתה בוגר:) מקווה לראותך! חג שמח!

../images/Emo187.gif תיקון טעות-

לא כולם מחפשים אהבה.

Mr Squirrel

New member
חחח

לא כולם מחפשים, אבל נו מילא לא לכולם היא מגיעה למה חשבת דבר כזה? P:

AVIV172

New member
תגובתי =)

אהבה כן מגיעה לכולם בסופו של דבר, יודע מתי היא לא מגיעה? כאשר בן אדם נאטם לסביבה שלו לחלוטין... עוד משהו, כולם בסופו של דבר מחפשים להיות נאהבים- ככה הוא טבע האדם.

gooligay

New member
דעתי...

קודם כל תחשוב עם עצמך אם אתה בכלל רוצה עכשיו משהו ומשהו רציני, חשוב מאוד שאתה תהיה שלם עם מה שאתה מחפש לפני שאתה מתחיל להגדיר את הפנטזיה שלך. בכל מקרה הרבה הצלחה! אני לא ממש גר קרוב לחדרה אבל זה הMSN: [email protected]

למעלה