איתור ישראלים במזרח

פיקה77

New member
מידע לגביי הנעדרים מאיי אנדמן!!!

לפני מספר דקות דיברנו עם אחי שהיה במקום הזה הוא מסר שהוא והחברים שהיו איתו בסדר ולא נפגעו הוא גם אמר שהם בכלל לא מודעים לעובדה שמחפשים אותם. אחי יצא עם עוד אחד לחדש את הויזות למספר חברים שהיו איתו ורק כשהגיעו לעיר הבירה הם גילו את שלטי משרד החוץ עם השמות שלהם והבינו שמחפשים אחרייהם. הוא מסר לנו מספר שמות וטלפונים(כבר התקשרנו להודיע) של חברים שאיתו וביקשו למסור ד"ש למשפחות שלהם (בלי שום קשר לאירועים שקראו) לחברים שלו אין אפשרות להתקשר מהמקום בו הם נמצאים ואחי חוזר לשם מחר על מנת לקחת את כל הציוד שלו. אפשר לפנות אליי [email protected]

יונית א

New member
מחפש את יונית זמלמן באיי אנדלמן

יונית זמלמן, בת 21 מנהריה. קשר אחרון איתה היה לפני כשבוע וחצי, שהיתה בדרך לאיים. סיכוי גבוה שהיא היתה שם בעת האירוע. כל היודע מידע, נא ליצור קשר בהקדם...

נושא : מייל ממשרד החוץ עם שמות

נושא : מייל ממשרד החוץ עם שמות תאריך : 27/12/04 19:21 מחבר/ת : שמעון כרגע התקשרו אלי ממשרד החוץ ואמרו לי שמישהו מהאבלוק שלח להם מייל עם שמות של ישראלים שנמצאים שם! תתקשרו לחדר המצב: 02-5303155 ההודעה נלקחה מפורום YNET לינק: http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-815-18020-10228153,00.html

shantila

New member
לאורן בוקובזא

אורן בוקובזא מפרדס כץ, אני אומנם יודעת שאתה בחיים אבל יותר מזה אין לי כלום. אני רוצה שתחזור כבר ולראות שבאמת הכל בסדר. אוהבת לריסה

מחפש בתאילנד או קמבודיה

אני מחפש את בועז גיל היה לנו קשר אחרון איתו בתחילת שבוע שעבר 20/12 בערך היה צפונית לבנקוק ותכנן לצאת לקמבודיה (היה איתו טלפון באזור חיוג 41 כמדומני מישראל מחייגים 012664175XXXX) כיום הטלפון לא עובד. פרטים מזהים: גובה כ-190 בן 34 לא שמן מי שיודע פרטים או איך להגיע לקהילית ישראלים בתאילנד או קמבודיה, מוזמן להעביר מסר אישי.

תאילנד / קמבודיה

האם מישהו יכול להסביר לי מה הרמה של מעברי הגבול בין המדינות האלו? 1. האם יש רישום דרכון כמו שיש במשטרת הגבולות בישראל, או שהגבול פתוח ולא יודעים בכלל מי עבר ומי לא? 2. מה אזורי הטיול המבוקשים על המטייל הישראלי בקמבודיה? 3. האם יש למישהו מספרי טלפון של מקומות אטרקטיביים לישראלים בקמבודיה? 4. כל מידע שמישהו יודע שאוכל לראות אם אני יכול לנסות לאתר אותו בקמבודיה?

קמבודיה

אהלן-אני נמצא במזרח הייתי לפני חודשיים בקמבודיה האתרים הפופלרים הם: סיאם ריפ-מקדשי אנגקור חופי סינקרוויל ופנום פן יש רישום דרכונים בגבולות,אבל אל תבנה על זה יותר מדיי כי בכל זאת זה קמבודיה

nofaritrit

New member
אופיר גבירצר

מחפשים את אופיר גבירצר מאיי אנדמן. אופיר היה אמור להפליג ביום א בבוקר מ port blairלhavelovk מכיוון שהיתה רעידת אדמה בבוקר בשעה 6:30 לא ברור אם בכלל יצא להפלגה הזאת הוא סיפר זאת הפלגה שיצאה לכבוד ראש השנה ולכן לא היה צריך לקנות כרטיסים מראש להפלגה הזאת. 1 האם מישהו יודע על ההפלגה הזאת? 2 האם יצאו הפלגות באותו היום לhavelock מport blair גם לפני השעה 6:30 חשוב לנו לדעת אם אופיר נשאר באיי אנדמן בפורט בלייר או היגיע ליhavelock 3 כמה זמן לוקחת הפלגה כזאת מה המרחקים בין המקומות? 4 כמה נכונה העובדה שלישראלים באיי אנדמן לא הותר להגיע למקומות שבהם נהרגו אנשים. בחדר מצב אמרו שזה לא נכון. 5 כל מי שיש לו רעיון , עזרה, עצה, מכיר את אופיר גבירצר. אנא התקשרו אלי 052-3366636 נופר

פיקה77

New member
לגביי אבלוק

אחי דיבר איתנו מפורט בלייר מיד אחריי שחזר מאבלוק הוא הודיע לנו שהוא וחבריו בסדר ושהם בכלל לא היו מודעים לגודל האסון ולעובדה שמחפשים אותם אחי במקרה הלך לחדש את הויזה וגילה זאת.משרד החוץ מסרב לדווח על החברים שהיו איתו כעל נמצאים עד שהוא לא יגיע אליהם פיזית.לכן יש סיכוי שגם יקירכם שלמים ובריאים ובכלל לא יודעים שאתם מחפשים אחריהם נואשות. מאחלת לכולכם שתיזכו לבשורות טובות בקרוב!!

האם את יודעת שמות של חברים?

אנחנו מחפשים אחר עומר זאבי, שגם הוא היה, ככל הנראה, באבלוק יחד עם חבר בשם אורי. האם ידועים לך שמות? אם ידוע לך משהו, או שיש לך מושג איך אפשר להתקשר ולברר (דרך משרד החוץ אין שום מידע כרגע), אשמח אם תכתבי לי מסר אישי.

asitali

New member
מירית ועופר

מבקשים מידע מכל מי שראה את מירית אשואל ועופר ברזילי שאמורים להיות באיי אנדמן. הקשר הטלפוני האחרון היה ב- 10.12.04 מפורט בלייר. ליצירת קשר: 052-2656754 אסי, 0523600228 טלי, [email protected]

סו70

New member
מחפשים את דוד/דודי אוחיון

נמצא בסרילנקה אם מישהו שמע או יודע, נשמח לכל פיסת מידע. הוא עדיין לא יצר קשר תודה

סו70

New member
יש תקווה!!!!!

דודי שנמצא בסרילנקה יצר הבוקר קשר עם המשפחה. תהיו אופטימים

pm228

New member
שמחה בשמחתכם

עוקבת אחרי הידיעות, לא מכירה, הבן שלי היה צריך להיות שם.......... אפשר לישון בשקט

למעלה