איתור ישראלים במזרח

pancha

New member
תודה

יצרנו קשר עם משרד החוץ,הם לא ממש יודעים מה קורה שם. לא ידוע לי שם האי אליו נסעה דנה.ידוע לי גם שבפורט בלייר יש להם רשימות כי שם מקבלים את האשרות לאיים.

BLANCH

New member
../images/Emo53.gifאיי אנדמן - שימוש ברשימות

האם בטוח שיש רשימות כאלו ? האם לפיהן ניתן לדעת לאיזה אי ספציפי הגיע מישהו ? האם הגורמים הרשמיים מודעים ומשתמשים במידע הזה ? האם חברת "הראל" דואגת רק למבוטחים שלה או עובדת בשיתוף פעולה עם גורם רשמי כלשהו ? והכי חשוב - אלפי תודות למי ששמע משהו (לא שמועות) ממישהו שנמצא באיי אנדמן ומוכן לשתף אחרים, כל פיסת מידע תתקבל בברכה. אנא, אם מישהו יודע משהו בוודאות שיפרסם זאת, המשפחות מיטלטלות בין יאוש לתקווה בגלל כל הדיוחים הסותרים. וברכות לתפוז שפתחו את הפורום האד הוק הזה.

פיקה77

New member
מידע על איי נדמן

דווח לנו על אוניה שיצאה לפני מספר שעות מאיי אנדמן ועליה כ-15 ישראלים הרשימה נמצאת בחדר המצב

דניאל03

New member
רוני שאול - איי אנדמן

היום בבוקר הייתה אמורה לקחת מעבורת מפורט בלייר לאי HAVELOCK. כל מי שיש לו מידע על רוני או על הישראלים באנדמן נא ליצור קשר דחוף אלון - טלפון [email protected] 0523975852 שרונה (אמא של רוני) - טלפון 03-6474764 [email protected] מירב (אחות של רוני) - [email protected]

ilanitab

New member
מידע מאנדמן -עדיין מחפשים את מורן

אנחנו מחפשים את מורן פיומי שמטייל יחד עם נתי נבון ויריב דנציגר עד כה דיברנו עם חדר המצב באיי אנדמן והם מסרו שהם בדקו את כל התיירים שנכנסו לאיי אנדמן עם דרכון וכולם בריאים ושלמים פנינו שוב לחדר המצב במשרד החוץ הישראלי והם אמרו שהם קיבלו עוד הודעות כאלו ממשפחות נוספות והם מאששים את זה כרגע !!! הם פונים לחדר המצב באיי אנדמן כדי לקבל שמות ... זה מה שידוע לנו כרגע אם למישהו יש עוד מידע או הצליחו לדבר עם מישהו מהאיים נא עדכנו אותנו [email protected]

nofaritrit

New member
שאלה...

גם אופירי שלנו שם. אני חייבת לדבר איתך. או לפחות לקבל את מספר טלפון של חדר המצב באיי אנדמן.

דניאל03

New member
טלפון באיי אנדמן

אני מחפש את רוני שאול שאמורה הייתה גם היא לעלות הבוקר על מעבורת מפורט בליר להאבלוק. אם יש לך את הטלפון אני חייב לקבל אותו בבקשה. אלון - סלקום 0523975852 [email protected]

pampkin126

New member
אלי אחיטוב, אריק קפרובסקי - אנדאמן

כל מי ששמע על אנשים שיצרו קשר מאיי אנדאמןנא ליצור איתי קשר במייל [email protected] או [email protected] אני מחפשת את לי אחיטוב ואריק קפרובסקי. הם אמורים להיות גם עם טל רובינשטיין, בועז אופק וקובי אביטן. אם מישהו יודע איך ליצור קשר או איפה אפשר להשיג רשימת שמות שנפגעים / ניצולים בבקשה לדווח. ניסיתי את השגרירות ואת משרד החוץ, אף אחד מהם לא ממש עזר...

ereli

New member
סרי לנקה

מחפשת את רואי והילה, הם בדרום סרילנקה כנראה במריסה

shantila

New member
ליבי איתך

אם זה יועדד אותךך אז יש לי שם חבר בסרי לנקה ואנחנו מצאנו אותו. אני בטוחה שהכל בסדר איתם. בהצלחה!

nofaritrit

New member
עזרה

בדיווחים של מעריב וברדיו הבנתי שעד כה יש 14 הרוגים באיי אנדמן. בדיווחים של האתר של אנדמן יש חשש להרג של 1000 איש בפורט בליר. למה לעזאזל חדר מצב לא יכול לספק אינפורמציה בסיסית כזו. ????????? אני נעה בין תקוה ליאוש טוטאלי. אם יש למישהו מידע שיכול לעזור לי על איי אנדמן. בבקשה תתקשרו בכל שעה. נופר 052-3366636

פיקה77

New member
מחפשים מידע על איי אנדמן

כל מישהו יודע משהו כל דבר אפילו מספרי טלפון שם אנא צרו קשר [email protected] מחפשים את יוני פיטוסי ועידן פיינבורג

moran25

New member
אני שמעתי מישראלי שיצא משם שאין

מה לדאוג ושהוא יודע שכל הישראלים יצאו משם. מקווה שהוא צודק

tommer28

New member
מחפשים את איה שפירא ועוזי שגיא

היו נכון ל25.12 בערב ב-khoa lak. תמונה מצורפת:

למעלה