אני מאוד מבינה וזה מאוד פשוט לעשות את זה השאלה היא אם רוצים וכנראה שהם לא רוצים...
א אקונומיקה New member 22/9/06 #20 אני מאוד מבינה וזה מאוד פשוט לעשות את זה השאלה היא אם רוצים וכנראה שהם לא רוצים...
D Death of Balance New member 21/9/06 #19 תגידי, בכוונה העתקת ממני את הכותרת של ההודעה?? נבהלתי כשראיתי את זה... חשבתי ששיכפלו לי את ההודעה או משו
תגידי, בכוונה העתקת ממני את הכותרת של ההודעה?? נבהלתי כשראיתי את זה... חשבתי ששיכפלו לי את ההודעה או משו
D Death of Balance New member 22/9/06 #22 די שקט פה היום לא...? ../images/Emo3.gif אין לי כ"כ למי לעזור וזה מגביר את השיעמום שלי איפה כולם עם השאלות שלהם?!?!
די שקט פה היום לא...? ../images/Emo3.gif אין לי כ"כ למי לעזור וזה מגביר את השיעמום שלי איפה כולם עם השאלות שלהם?!?!
D Death of Balance New member 23/9/06 #28 אז למה את מחכה?? בשביל מה אני פה? היית חסרה פה בימים האחרונים, היה שקט ומשעמם
ל לiלי חתiלי New member 23/9/06 #29 חחח כן אני ילדה מציקה בד"כ אבל אין לי מה לשאול עזבתי את מודיעין הם לא מציקים לי יותר.. מחכה למנילה.. =]
חחח כן אני ילדה מציקה בד"כ אבל אין לי מה לשאול עזבתי את מודיעין הם לא מציקים לי יותר.. מחכה למנילה.. =]
D diftong New member 23/9/06 #26 תשובה צרכי הצבא קודמים לכל, ולכן באופן דיי גורף אופי שירותם של בנים בעלי פרופיל גבוה יהיה קרבי, ועל כן זהו תנאי קבלה. יש מקרים פרטניים וכל מקרה ייבדק לגופו.
תשובה צרכי הצבא קודמים לכל, ולכן באופן דיי גורף אופי שירותם של בנים בעלי פרופיל גבוה יהיה קרבי, ועל כן זהו תנאי קבלה. יש מקרים פרטניים וכל מקרה ייבדק לגופו.
S snp1 New member 22/9/06 #24 גרפיקאים בצבא למה התפקיד לא מוצע לאנשים במנילה, או לפחות בשאלות שמאחור? אנשים שמעוניינים בתפקיד זה לא מתמיינים או מקבלים אותו ברוב המקרים, ומקבלים את האפשרות הזו רק מהצעה כמו שלך- שמגיעה פעם בכמה שנים, אני מניחה...
גרפיקאים בצבא למה התפקיד לא מוצע לאנשים במנילה, או לפחות בשאלות שמאחור? אנשים שמעוניינים בתפקיד זה לא מתמיינים או מקבלים אותו ברוב המקרים, ומקבלים את האפשרות הזו רק מהצעה כמו שלך- שמגיעה פעם בכמה שנים, אני מניחה...