איתור גרפיקאים לצבא

Dafi the Mighty

New member
איתור גרפיקאים לצבא

שלום, שמי דפנה ואני גרפיקאית ביחידה שמפתחת את פורטל אמ"ש (www.aka.idf.il) באינטרנט. אנו מחפשים גרפיקאים חדשים שיתווספו אלינו. לכל המעוניין לנסות ולהתקבל שישלח פרטים (שם, שם משפחה, תעודת זהות, ופלאפון) לתיבת מסרים של משתמש זה. בנים ובנות מוזמנים לנסות- בנים רק בעלי פרופיל 64 ומטה. ידע בסיסי בתוכנות גרפיקה (פוטושופ, פלאש) ותיק עבודות נותן יתרון באפשרות הקבלה. התפקיד עצמו עוסק בעיקר בתחום האינטרנט- עיצוב אתרי אינטרנט, באנרים, לוגואים וכד'. ישנן גם עבודות דפוס במהלך השירות. למידע על ודוגמאות של האתרים שלנו : www.aka.idf.il יום טוב ושנה טובה

שאלה עקרונית

מדוע מחפשים בנים מפרופיל 64 ומטה? מדוע בנים שהינם בנים יחידים אך בעלי פרופיל שאינו עומד בקריטריון או בנים בעלי בעיות ת"ש שמסיבה זו ישרתו בתפקיד שאינו קרבי אינם רשאים לנסות להתקבל לתפקיד?

אני מתארת לעצמי שתמיד יש חריגים...

מן הסתם, בן יחיד שאין לו אישור להתנדב ליחידה קרבית יוכל לשרת שם אם הוא מתאים... לא?

onix 88

New member
האמת שיש מצבים שזה לא ממש ככה

בתור בן יחיד קיבלתי מנילה די גרועה (בלשון המעטה). אם היה לי פרופיל עורפי אני בטוח שהמנילה שלי הייתה שונה לגמרי.

onix 88

New member
לא תודה

אני מקווה מאוד שאתגייס למודיעין. ולפי מה שהבנתי לוקחים בנים יחידים להיות מכי"ם ברוב הפעמים.

אני מאוד מקווה

אני זוכרת שפעם האחרונה שראיתי מודעה כזו מפורסמת ראיתי גם מלש"ב זועם, בן יחיד (שלא זוכרת את הכינוי שלו כאן בפורום) שניסה להרשם והוא בעל נסיון, אך עקב היותו בעל פרופיל קרבי דחו אותו שוב ושוב.

אז הם מעפנים!

כי הם מקטינים ראש, וזה מעצבן!
במקום לאמת את זה שהוא לא הולך לשרת בתפקיד קרבי או משו, פשוט דוחים אותו? מרגיז!

את צודקת לגמרי.

ואתמול הסתכלתי בפורום מתגייסים באתר חה"א, ושאל שם בן יחיד לגבי פקח טיסה, וקיבל תשובה שלילית.

הנושא הזה הוא בגדר בעיה

אני חושבת שצריך להעלות את זה באחד האירוחים הבאים באתר. אין שום סיבה שבנים יחידים ובעלי בעיות ת"ש איכותיים לא יוכלו לשרת בתפקידים איכותיים.

אמת.

ולא שזה קשור, אבל אם ירצו אותי איפה שאני רוצה שירצו אותי, אני אנסה לארגן אחלה של אירוח.

f1r3

New member
אני גם בן יחיד , אקונומיקה כנסי

ואמרו לי שאני מיועד למערך הטכני , היה לי לבחור חימוש תקשוב ואויר ודירגתי חימוש אחרון מה הסיכוי שאני אגיע לחימוש ?! ולמה כתבת לו ברוך הבא לחיל חימוש ?

ilsites

New member
גם ח"א לא משהו..

שונא את המקום... הגעתי לשם במחזור הקורסים שהתחיל ביום ראשון הזה אבל יצאתי משם לבינתיים... לא מצליח להפטר מהמקום. יש שם קטע של ניקיונות של ההילטונים כל הזמן מנקים: כשאתה גם, כשאתה הולך לישון, לפני ואחרי ארוחות וכו'... בקיצוט משהו מטורף..

Dafi the Mighty

New member
מכיוון ש...

זה לא כזה פשוט להעביר מישהו מלשכת גיוס אלינו בלווא הכי, ויש מדיניות כזו שלא נותנים לנו להביא בנים שהם בעלי פרופיל קרבי (מעל 64). זה לא עניין של "לא לתת סיכוי", זה פשוט בלתי אפשרי מבחינת גורמים שלא תלויים בנו...

בתור אחת שהתעסקה בכ"א בצבא

זה מאוד אפשרי, השאלה היא כמה רוצים וכמה מוכנים לוותר על גישת ה"ראש קטן". מאוד קל לבדוק נתונים על חיילים, ויש מספיק מערכות בצבא שבשימוש בכל החיילות שמספקות את הנתונים הללו בקלות וביעילות. חייל שלו בעיות ת"ש וידוע מראש שלא יתגייס כחייל קרבי או בן יחיד זכאים לאותן הזדמנויות בדיוק כמו חייל בעל פרופיל עורפי בכל הנוגע לאותם תפקידים עורפיים. מדוע לא ניתן פשוט לדרוש ממלש"בים שכאלו לספק אישור מלשכ"ג כי הינם בנים יחידים/בעלי בעיות ת"ש ובכך לתת להם סיכוי כמו לאותם בעלי פרופיל עורפי להבחן לתפקיד הזה? אני מניחה שבתור חיילת שנשלחה לפרסם ואינך אחראית בתחום אינך בעלת הכוח לשנות, אבל את כן, בתור חיילת יכולה להעביר את התהייה הזו הלאה, ולראות האם כן ניתן לעשות משהו עבור אותם מלשבים, בסופו של דבר הם יהוו נכס לצבא, והמוכשרים מביניהם יוכלו לשמש בתפקיד הזה בצורה הטובה ביותר, גם אם יש להם פרופיל קרבי.

mass

New member
את לא מבינה..

לא מדובר על הקטנת ראש של היחידה.. מדובר על הקטנת ראש של לשכת גיוס, אין להם כוח להתעסק עם הנתונים האלה. בשביל למשוך חייל לא מספיק רק לבקש, צריך אישור של היחידה שמחזיקה בו (לצורך העניין לפני הגיוס זוהי לשכת הגיוס).

למעלה