איש סיסטם....

• פותח הנושא snup
  • פורסם בתאריך

snup

New member
איש סיסטם....

האם לדעתכם איש System (מערכות מייקרוסופט) עם 7 שנות ניסיון לערך, ללא תואר אקדמאי וללא הסמכות עדכניות בשוק יוכל לקבל תפקיד כלשהו בתחום ה- System? בנוסף - 1. האם מומלץ להוציא את mcse2003 ? 2. אלו הסמכות נוספות יוכלו לשפר את מצבו בשוק?

marvin2

New member
7 שנות נסיון במה ?

7 שנות נסיון ב NT4 לא יובילו אותך לשום מקום. בהנחה ששהשבע שנות נסיון רלוונטיות, ההסמכות לפי דעתי לא MUST בכלל.

snup

New member
פירוט הניסיון....

ההתחלה היתה בסביבת NT4 אבל אחריו באו שרתי ה- 2000 והיום זה שרתי 2003. מעבר לזה יש את כל סביבת המשתמשים זה מערכות הפעלה מ- 95 ועד XP של היום. כמובן שיש עוד מערכות מייקרוסופט שזה ה- IIS, SPS, קצת SQL. תוסיף לזה ניהול שרתי קבצים, שרתי מדפסות (היקפים די גדולים בפריסה ארצית) נושאים מעבר למייקרוסופט: שרתי Antivirus של Symantec(הרשת בעלת 600 תחנות קצה בפריסה ארצית). גיבויים(בעיקר Veritas BackupExec מגרסה 8 ועד 9.1) Unix ברמת תפעול של מדפסות והגדרות(לא רמת כתיבת תוכניות וניהול משתמשים). ושאר תוכנות יעודיות שרצות ברשת - אפליקציות לניהול תקציבים, ניהול מלאי ולוגיסטיקה וכדומה.

אניטה007

New member
בן כמה אתה אגב?

לא נראה לי שצריכה להיות לך בעיה למצוא עבודה אם : 1. קורות החיים שלך כתובים טוב. 2. אתה יודע להציג את עצמך בראיון עבודה, מקרין בטחון, לא נלחץ משאלות טכניות ויכול להפגין ידע כבר בשלב הראיון המקצועי. לי עם פחות שנות נסיון מזה היו לא מעט ראיונות בפעם האחרונה שחיפשתי עבודה בתחום.

אניטה007

New member
אה וכמעט שכחתי

יש משמעות למקומות בהם צברת את הנסיון הזה....אם אלו חברות קטנות ולא מוכרות, זה יכולה להיות טיפה בעיה, אם יש לך ברזומה חברות ידועות, זה יהווה פלוס.

לדעתי אין מנוס מהסמכות

כלומר תעודות זה כרטיס כניסה, סחטיין על הניסיון אבל אל תשכח שתמיד יהיו אלו עם הניסיון ועם התעודות (-: מה שכן במקרה שלך אני מסתכל על החצי כוס המלאה. המקרה שלי הפוך, יש לי חלק מהתעודות ומעט ניסיון ב SYSTEM כיום אני משלים את ה MCSE 2000 עשיתי 4 מתוך 7 ועוד היד נטויה ועובד בתור טכנאי מחשבים עד שהברזל יהיה "חם" ואז נכה בו.. בהצלחה

למעלה