דורי 1981
Well-known member
צפו בתיעוד: חרדי ירק על אישה באוטובוס בערד וצעק לה "להישרף בגיהנום" - וואלה שבע דרום
צפו בתיעוד: חרדי ירק על אישה באוטובוס בערד וצעק לה "להישרף בגיהנום"
איזה מזל שבקרב החילונים כוווווולם נחמדים תמידאיש נחמד, לא?
אם אתה רואה עצמך כאידיוט וכ"כלב דמים" (לא יודע בדיוק מה זה אומר), זכותך כמובן. אני ברוך ה' שייך לעם קצת שונה.
הלוואי שהיו משוגעים רק בצד החרדי .![]()
צפו בתיעוד: חרדי ירק על אישה באוטובוס בערד וצעק לה "להישרף בגיהנום" - וואלה שבע דרום
צפו בתיעוד: חרדי ירק על אישה באוטובוס בערד וצעק לה "להישרף בגיהנום"sheva7.walla.co.il
המפגרת הזאת צריכה להיות בהוסטל או בדיור מוגן.הלוואי שהיו משוגעים רק בצד החרדי .
תמר גרשוני נורמאלית ? רחוק מזה .
ושאתה כותב את זה על משפחת נתניהו זה בסדר?![]()
צפו בתיעוד: חרדי ירק על אישה באוטובוס בערד וצעק לה "להישרף בגיהנום"sheva7.walla.co.il
האשה הזאת לא מימנה את חמאס, ככל שידוע לי; בעלת שלושה תיקים פליליים; האשה ואחד הבנים מנהלים את המדינה בחוסר סמכות ועוד.ושאתה כותב את זה על משפחת נתניהו זה בסדר?
כ"א ותירוצו, אתה טוען שהתירוץ שלך מנצח, הוא טוען ששלו ושניכם טועים בגדול!האשה הזאת לא מימנה את חמאס, ככל שידוע לי; בעלת שלושה תיקים פליליים; האשה ואחד הבנים מנהלים את המדינה בחוסר סמכות ועוד.
ומהי "האמת" לשיטתך?כ"א ותירוצו, אתה טוען שהתירוץ שלך מנצח, הוא טוען ששלו ושניכם טועים בגדול!
תחילה, תוריד את המרכאות ואח"כ אכתוב, שלא מאחלים דבר כזה ליהודי.ומהי "האמת" לשיטתך?
זאת בהחלט התקדמות ניכרת, כל הכבוד.תחילה, תוריד את המרכאות ואח"כ אכתוב, שלא מאחלים דבר כזה ליהודי.
זולת שמעון פרס אף פוליטיקאי ישראלי לא עשה זאת, סתם תזכורת לחובבי ז'אנר האמת והעובדות.האשה הזאת לא מימנה את חמאס
פרס??זולת שמעון פרס אף פוליטיקאי ישראלי לא עשה זאת, סתם תזכורת לחובבי ז'אנר האמת והעובדות.
אכן, פרס. הוא כראש ממשלה העביר תקציבים באופן יזום לרצועת עזה תמורת התחייבות שלהם להימנע מטרור עד לבחירות שהיו צפויות להתקיים שנה מאוחר יותר (בהן הפסיד בכל זאת בניגוד לכל הסיכויים לבנימין נתניהו).פרס??
אם אני זוכר נכון, ממשלת שמיר היא זו שהפכה את החמאס ממי שהתעסק עם גני ילדים לכוח שולט .
ממשלת נתניהו היא זו דאגה למימון החמאס ולחיזוקו .
ומה שאתה לא רוצה לדעת, לא היה אחרת איך תגן על המציאות ההזויה שיצרת סביבך.אכן, פרס. הוא כראש ממשלה העביר תקציבים באופן יזום לרצועת עזה תמורת התחייבות שלהם להימנע מטרור עד לבחירות שהיו צפויות להתקיים שנה מאוחר יותר (בהן הפסיד בכל זאת בניגוד לכל הסיכויים לבנימין נתניהו).
מה שמיר עשה עם חמאס אינני יודע וגם לא מבין מה זה קשור לנושא.
בניגוד לנטען בדרך כלל, נתניהו מעולם לא מימן את חמאס אלא רק אישר השלמת תקציב שאבו מאזן ביקש לקצץ. השלמה זו לא חיזקה את חמאס במאומה לעומת מה שהיה קודם לכן, שכן כאמור מדובר היה בהשלמה בלבד לתקציב שהתקיים למעלה מעשור קודם לכן.
אגב מי שאיפשר הכנסת כסף קטארי עוד לפני השלמת התקציב המדוברת לרוב, היה ראש הממשלה אהוד אולמרט. אבל אלו תקציבים שונים מהשלמת התקציב שבדרך כלל משמשת את הרל"ב לטעון שביבי פה וביבי שם.
קשר כלשהו בין המשפט הסיסמאתי הזה אלי או לדיון?ומה שאתה לא רוצה לדעת, לא היה אחרת איך תגן על המציאות ההזויה שיצרת סביבך.
בשום מקום לא כתבתי אחרת, אבל המצאה נחמדה.אגב, נתניהו ולשכתו וראש המוסד לא מכחישים שהם דאגו להעבת כסף לחמאס. אבל מין עובדות לעומת המציאות שאתה חי בה.
ונניח שהאנכריסטים מת"א הם בהמות. האם גם עובדי בונה עולם חייבים להעתיק מהם?בדיוק כמו שעשו בערב יום כיפור האנרכיסטים לדתיים בתל אביב..
מה ההבדל?
ראשית, לא הייתי מעליב את הבהמות..ונניח שהאנכריסטים מת"א הם בהמות. האם גם עובדי בונה עולם חייבים להעתיק מהם?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.