crichton plz enter
בדף הדמויות יש טעויות: ארין סון זמנה של המפקדת ארין סון על מויה יכול להסתכם במילה אחת: קונפליקט. הקונפליקט של החינוף שקיבלה בשירותה בצבא הפיסקיפר, הקונפליקט לגבי הרגשות שלה לקרייטון, והקונפליט על מה היא הדרך הנכונה. המילה "חינוף" לא מוכרת לי...התכוונת ל-"חינוך" אני מניח ? וגם- רייגל מכול הצוות של מויה, ציאנה הכי קרובה אליו. אחרי הכול, לשניהם יש נטיות קלפטומניות, אופי חוצפני, ופירוש מאוד יצירה למילה "אמון". אנא תקן את "פירוש מאוד יצירה" ל-"פירוש מאוד יצירתי"

וגם: זאן רזה, חושנית, בעל גוון עור כחול, פאו זוטו זאן היא הדמות המרגיענ בצוות של מויה. בת יותר ב800 שנים, הפיזיולוגיה שלה דומה יותר לשל צמח מאשר לבעל חיים "מרגיענ" הפוך בבקשה ל-"מרגיעה" ן"בת יותר ב800" אנא שנה ל-"בת יותר מ-800" וגם טייס בעל מימדים עצומים, הטייס הוא הלב של הספינה, הוא מכוון כול מערכת, שולט על הDRDS, ויושב בחדר נהדר בלב ליבה של מויה בחלק הזה של הטייס כמו בעוד כמה חלקים בדף [בטח בכל האתר] ההצגה היא לא טובה...אנא נסה לתקן

ו-טייס חבר בגזע שלא מסוגל לטוס בין הכוכבים, הם מתנדבים להחליף את הניידות שלהם על מנת הוא לא חבר בגזע...הוא אולי חלק מהגזע ? מעבר לזה החלק של סקורפיוס ושל צ'יאנה מתחבר [אצלי לפחות] סטארק חבר בגזע של עבדים, ה"באניקים", אשר ביכולתם לחסום מחשבות מאחרים. הוא התגלה ע"י הוא לא התגלה בחיאת...הוא כוכב נולד או משהו ? סטארק נראה ברוב המקרים כעוס, מגמגמם, וחוזר על עצמו בסגנון לירי מספרים פעמים. מספר פעמים...לא מספרים *_* ומה זו השטות הזו שג'ול חכמה יותר משאר צוות מויה ? יש לך הוכחות או משהו כזה שאתה כותב כזה דבר ? בבקשה לשנות [מן הסתם זה אצל ג'ול בדף הדמויות כן...] זה פול טעויות לדף דמויות בנאדם *__* אני מצטער אל תקח את זה אישית אבל לדעתי זה דורש תיקון...יש מצב שפספסתי כמה דברים תעבור גם אתה על זה