איש הפקה יהודי?

Rockamora

New member
איש הפקה יהודי?

בכתוביות בסוף כתוב משהו בשם גיא גרוס האם הוא באמת יהודי? לא ראיתי מה התפקיד שלו..

Crichton

New member
מה זה משנה

מתי אתה מוסיף את התכנים שהעלתי לאתר ?

Rockamora

New member
רינת אמרה שהיא תעשה גרסה משלה

וכל מני דברים! היא תדאג לכל זה!

רינת4

New member
בעוד כשבוע אני אתחיל לבנות את

האתר עצמו ולהעלות אליו את התכנים. פשוט יש כמה דברים שאני צריכה לעשות לפני שאני אוכל להעלות את האתר לתפוז(אחד מהם - לקבל סוף סוף את המחשב שלי...). ואני לא מעצבת מחדש... אם כולם אוהבים את העיצוב שהוצע כאן, אז אני אשתמש בו. אם תהיה לי הצעה אחרת אני אציע לכם, אבל זה אתר של כולנו וכולנו יחד צריכים לעשות את הבחירות.

Crichton

New member
שאלה קטנה

את מתוונת להשתמש בFrames בנייח האתר ? אגב - אני אוהב את החתימה שלך.

רינת4

New member
אמממ....

וואלה אין לי מושג, לא חשבתי על זה. למה זה משנה...?

Crichton

New member
כי

זה הרבה יותר יעיל, יותר קל לגלוש באתר ככה. נגיד שאת לוחצת על קישור מסויים, אז במקום לחכות 4 שניות שהדף יעלה, רק התכנים הרלוונטיים יעלו, וככה תחכי רק חצי שנייה.

Crichton

New member
אני זוכר שפעם עשיתי את זה

בג'אוסיטיס... אבל אני אצטרך להיזכר כי זה היה מזמן. אבל כול אחד אם קצת ידע בבניית אתרים אולי ידע את זה, אבל אפשר לשאול מישהו, ולהמשיך לבד.

Crichton

New member
הנה מאמר שמסביר את זה

http://www.bazz.co.il/article.phtml?aid=672&sid=6

Schnickelfritz

New member
לא להשתמש במסגרות,

מסגרות הן מהשטן! אם כבר אז תשתמשו ב iframe, הרבה יותר יעיל.

Crichton

New member
סבבה

רינת יש מצב את נותנת לי לבנות את האתר ? פשוט אחרי הבגרויות יש לי המון זמן על הידיים.

רינת4

New member
יש סיכוי שנבנה את האתר יחד...

אני צריכה רק לקרוא כמה דברים לפני כדי לדעת אם יש ל"תפוז" בקשות מיוחדות בקשר לאתר, ואז נראה בדיוק איך נוכל לחלק את העבודה.

Crichton

New member
הנה מה שעשיתי בינתיים

תשני את סיומת הקובץ לZIP, העתיקי את התיקייה שבתוך הZIP למחשב שלך. לחצי על קובץ הIndex.html, וזה יראה לך מה שיש בינתיים, את הבסיס הראשוני.

Schnickelfritz

New member
יש לי בעיה מסויימת

האתר לא מתאים בכלל לרזולוצית 800-600. צריך להקטין את הדברים או לאזן אותם מבחינת אחוזים..

Rockamora

New member
אני לא מצליח לעשות את זה. סורי ורטי

חחח.. אולי רינת תצליח

למעלה