נו, ואם תכתוב בטונים כאלה, זה אמור לגרום לך להישמע חכם או צודק יותר? כי בקטע העובדתי אתה פשוט טועה על ימין ועל שמאל (או משקר במצח נחושה, היינו הך).
יתכן בהחלט. כתבתי לאורך כל הדרך שאינני יודע מי התחיל את עלילת הדם. דא עקא... פלג טוען שהוא יודע גם יודע! לדבריו לא הייתה כל טעות בדברי הפרקליטות. משמעות דבריו אלו היא, מה לעשות, שאו שהוא משקר כשהוא משמיע אותם, או שהוא שיקר ביודעין כשפירסם משהו שהפרקליטות הצבאית כלל לא פרסמה. אין אפשרויות נוספות.
ונוסיף ונזכיר, פלג טען בזמן שידור הסרטון באחד הפעמים שרואים בו מעשה אינוס. זה היה שקר מוחלט של גיא פלג ושלו בלבד, שכן לא ראו שום מעשה אינוס בסרטון ששידר. לא התייחסתי לדברים אלה במה שאתה מתיימר להציג כ"תגובתך" לדברי למעלה. רק חזרת על המניפסט שלך, בתוספת הטון המתנשא הנדרש לשקרנים. הא ותו לא.
לא נכון. הוא חזר גם לאחר מכן על טענת האינוס וכאמור אף הציג מצג שווא שקרי לחלוטין כשטען שרואים מעשה כזה בסרטון, דבר שלא היה ולא נברא.
אתה יותר ממוזמן להעביר לו את כל דברי ולהציע לו להגיש תביעת דיבה או כל תביעה אחרת שימצא לנכון. מבטיח לך שלא שקל ולא לירה הוא יראה מזה.
כל זה נכון בתיאוריה. מעשית באירוע הזה הדברים אינם רלוונטיים. אילו הייתי חושב שאני בדיון ענייני-רציני גם הייתי מסביר מדוע, אך אינני רואה בזה טעם מיוחד לפי שעה.
כאמור לעיל.
כנ"ל.