איש אמיץ

Harrington

Well-known member
מנהל
אין אף מילת אמת בדבריך.
חג שמח.
מה שחשוב לך לשקר ולהשמיץ כדי להירדם טוב בלילה יקירי. אני כאמור זורם (ובאופן חריג גם לא אצביע על כך שדבריך אלו כרגיל אצלך, הובאו בשיטת הסיסמה הנבובה בלבד וללא הצגת אף לא רבע בדל דוגמה לשקר כלשהו בדברי).

מיצינו. שיקרת בשביל להירדם טוב יותר, אז לך לישון.

סוף.

1ספי11

Well-known member
מה שחשוב לך לשקר ולהשמיץ כדי להירדם טוב בלילה יקירי. אני כאמור זורם (ובאופן חריג גם לא אצביע על כך שדבריך אלו כרגיל אצלך, הובאו בשיטת הסיסמה הנבובה בלבד וללא הצגת אף לא רבע בדל דוגמה לשקר כלשהו בדברי).

מיצינו. שיקרת בשביל להירדם טוב יותר, אז לך לישון.

סוף.
אתה ממשיך לשקר ולחרטט.
מיצינו יגיע כשלא תגיב.

ortodox

Active member
כך יכול לומר רק מי שלא חי בישראל :-(.
למי שחיפש ראיה להצלחת המכונה המשוכללת של שטיפת המוח שמתנהלת כאן באופן מאוד מרשים ובזה צריך להודות, הוא בהחלט יכול למצוא אותה במצוטט. העובדות הן כדלקמן : גיא פלג חזר על הטענות של הפרקליטות הצבאית בשלב בקשת הארכת המעצר. סיפור ההתעללות המינית אינו המצאה שלו, זו היתה הטענה של התביעה הצבאית באותו שלב. תאור הפגיעה הפיזית בכתב האישום רק מאשש את סבירות הטענה הזו באותו שלב, למרות שלבסוף תאור הפגיעה כמינית הוסר מכתב האישום, ענין מאוד שכיח. החשדות בשלבי הארכת המעצר אינן חופפות תמיד לגיבושן בכתב האישום, לגמרי נפוץ ולגמרי נורמלי כאמור. פלג נהג בחומר שהועבר אליו כמו שכל עיתונאי הגון היה נוהג. מעריך בסבירות גבוהה שעמית סגל למשל היה עושה בדיוק אותו דבר אם הוא היה נמענו של הסקופ. אבל עבור מכונת התעמולה מדובר בהזדמנות פנטסטית, גם להשמיץ עיתונאי שמזוהה כמי שיוצא באופן מאוד חריף נגד נתניהו, גם להשמיץ את הפרקליטות הצבאית שכל רצונה הוא לתפור עלילות דם נגד חיילים גיבורים ולפנק את מחבלי החמאס. ולמרבה הפליאה, זה עובד ועובד מצוין. מוכיח יותר מכל דבר אחר את רכותו של החומר ממנו עשויים מוחות רבים מה שמאפשר את לישתם בכזו קלות. ואגב, פלג הגיש תביעת דיבה נגד רבים שטוענים את שטוען המצוטט כאן, אתפלא מאוד אם לא יזכה.

Harrington

Well-known member
מנהל
למי שחיפש ראיה להצלחת המכונה המשוכללת של שטיפת המוח שמתנהלת כאן באופן מאוד מרשים ובזה צריך להודות, הוא בהחלט יכול למצוא אותה במצוטט. העובדות הן כדלקמן : גיא פלג חזר על הטענות של הפרקליטות הצבאית בשלב בקשת הארכת המעצר. סיפור ההתעללות המינית אינו המצאה שלו, זו היתה הטענה של התביעה הצבאית באותו שלב. תאור הפגיעה הפיזית בכתב האישום רק מאשש את סבירות הטענה הזו באותו שלב, למרות שלבסוף תאור הפגיעה כמינית הוסר מכתב האישום, ענין מאוד שכיח. החשדות בשלבי הארכת המעצר אינן חופפות תמיד לגיבושן בכתב האישום, לגמרי נפוץ ולגמרי נורמלי כאמור. פלג נהג בחומר שהועבר אליו כמו שכל עיתונאי הגון היה נוהג. מעריך בסבירות גבוהה שעמית סגל למשל היה עושה בדיוק אותו דבר אם הוא היה נמענו של הסקופ. אבל עבור מכונת התעמולה מדובר בהזדמנות פנטסטית, גם להשמיץ עיתונאי שמזוהה כמי שיוצא באופן מאוד חריף נגד נתניהו, גם להשמיץ את הפרקליטות הצבאית שכל רצונה הוא לתפור עלילות דם נגד חיילים גיבורים ולפנק את מחבלי החמאס. ולמרבה הפליאה, זה עובד ועובד מצוין. מוכיח יותר מכל דבר אחר את רכותו של החומר ממנו עשויים מוחות רבים מה שמאפשר את לישתם בכזו קלות. ואגב, פלג הגיש תביעת דיבה נגד רבים שטוענים את שטוען המצוטט כאן, אתפלא מאוד אם לא יזכה.
פלג עשה אחד משניים: או ששיקר במצח נחושה וקידם עלילת דם ביודעין, או שטעה וסירב להודות בכך.

ראשית כלל לא נכון להמציא שחשדות מוצאים מכתבי אישום דרך קבע. בוודאי לא בחשדות שתוארו כאן. שנית פלג טוען שמה שפורסם לכתחילה עודנו נכון גם בהמשך הדרך על אף שזה לא הופיע בכתב האישום. בכך שיקר במצח נחושה, או במטרה להלבין את מעשי הפרקליטות הצבאית או את עצמו, אבל שקר גס היה שם.

ואז כמובן היה את הקטע המרהיב בו פלג טען שבסרטון רואים מעשה אינוס, אלא שהדבר לא היה ולא נברא.

בקיצור, לא קראתי את דבריך עד הסוף. כשראיתי להיכן הרוח נושבת, הבנתי שאין בכך טעם. אבל אלו העובדות (המעטות שרלוונטיות לדבריך עד היכן שקראתי). מכונות רעל בשירות השמאל שמושלכים לעבר הימין וכו', בחייך, עברנו את הגיל, במלוא הרצינות.

ortodox

Active member
פלג עשה אחד משניים: או ששיקר במצח נחושה וקידם עלילת דם ביודעין, או שטעה וסירב להודות בכך.

ראשית כלל לא נכון להמציא שחשדות מוצאים מכתבי אישום דרך קבע. בוודאי לא בחשדות שתוארו כאן. שנית פלג טוען שמה שפורסם לכתחילה עודנו נכון גם בהמשך הדרך על אף שזה לא הופיע בכתב האישום. בכך שיקר במצח נחושה, או במטרה להלבין את מעשי הפרקליטות הצבאית או את עצמו, אבל שקר גס היה שם.

ואז כמובן היה את הקטע המרהיב בו פלג טען שבסרטון רואים מעשה אינוס, אלא שהדבר לא היה ולא נברא.

בקיצור, לא קראתי את דבריך עד הסוף. כשראיתי להיכן הרוח נושבת, הבנתי שאין בכך טעם. אבל אלו העובדות (המעטות שרלוונטיות לדבריך עד היכן שקראתי). מכונות רעל בשירות השמאל שמושלכים לעבר הימין וכו', בחייך, עברנו את הגיל, במלוא הרצינות.
ניסיתי להסביר באופן חסר פניות, יבש ובעיקר כמי שמצוי גם במטריה, נכשלתי כמובן, מה שהיה אולי צפוי בהתחשב בקיבעון שממול. אני אגב מאמין לחלוטין שאתה משוכנע שמה שאתה כותב זו אמת ושום מציאות לא תשנה זאת. בכל זאת אחזור שוב, אולי יש כאן קוראים מקובעים קצת פחות ממך. 1. טענת האינוס אינה טענה של פלג, הוא חזר על טענה של הפרקליטות. משהוגש כתב אישום שלא כלל עבירת מין, הוא אמר זאת ונצמד לנאמר בכתב האישום. מקווה בשבילך שהוא לא קורא כאן, יש לו להבנתי שיטה בדוקה להגיע אל מי שטוען אחרת ולהוציא ממנו כמה לירות. 2. בהליכי מעצר מתבססת התביעה באופן טבעי על חומרי חקירה הנמצאים בידיה באותו שלב, המעצר כידוע נועד בין השאר לשכלול החקירה בין של העצור, בין עימותו עם חומרי חקירה ונחקרים אחרים. לכן רבים המקרים בהם החשדות הראשונים בשלהם מתבקש מעצר משתנים והופכים לחשדות אחרים, בין לחומרה בין לקולא כתוצאה מהמשך החקירה, לא חדש ומאוד נפוץ. כך גם כתב האישום, יכול שלא יוגש כלל, יכול שיכלול עבירות אחרות, חמורות יותר או פחות. מבין שאתה מצוי פחות במטריה ומכאן אי ההבנה של ההליכים הללו. ואתה בהחלט רשאי לא לקרוא את מה שאני כותב ומאיזה סיבה שתרצה, ענינך, אני כותב כאן כאמור בעיקר עבור אחרים, אתה בסך הכל טריגר, במחילה מכבודך כמובן..

Harrington

Well-known member
מנהל
ניסיתי להסביר באופן חסר פניות, יבש ובעיקר כמי שמצוי גם במטריה, נכשלתי כמובן, מה שהיה אולי צפוי בהתחשב בקיבעון שממול. אני אגב מאמין לחלוטין שאתה משוכנע שמה שאתה כותב זו אמת ושום מציאות לא תשנה זאת. בכל זאת אחזור שוב, אולי יש כאן קוראים מקובעים קצת פחות ממך.
נו, ואם תכתוב בטונים כאלה, זה אמור לגרום לך להישמע חכם או צודק יותר? כי בקטע העובדתי אתה פשוט טועה על ימין ועל שמאל (או משקר במצח נחושה, היינו הך).
1. טענת האינוס אינה טענה של פלג, הוא חזר על טענה של הפרקליטות.
יתכן בהחלט. כתבתי לאורך כל הדרך שאינני יודע מי התחיל את עלילת הדם. דא עקא... פלג טוען שהוא יודע גם יודע! לדבריו לא הייתה כל טעות בדברי הפרקליטות. משמעות דבריו אלו היא, מה לעשות, שאו שהוא משקר כשהוא משמיע אותם, או שהוא שיקר ביודעין כשפירסם משהו שהפרקליטות הצבאית כלל לא פרסמה. אין אפשרויות נוספות.

ונוסיף ונזכיר, פלג טען בזמן שידור הסרטון באחד הפעמים שרואים בו מעשה אינוס. זה היה שקר מוחלט של גיא פלג ושלו בלבד, שכן לא ראו שום מעשה אינוס בסרטון ששידר. לא התייחסתי לדברים אלה במה שאתה מתיימר להציג כ"תגובתך" לדברי למעלה. רק חזרת על המניפסט שלך, בתוספת הטון המתנשא הנדרש לשקרנים. הא ותו לא.
משהוגש כתב אישום שלא כלל עבירת מין, הוא אמר זאת ונצמד לנאמר בכתב האישום.
לא נכון. הוא חזר גם לאחר מכן על טענת האינוס וכאמור אף הציג מצג שווא שקרי לחלוטין כשטען שרואים מעשה כזה בסרטון, דבר שלא היה ולא נברא.
מקווה בשבילך שהוא לא קורא כאן, יש לו להבנתי שיטה בדוקה להגיע אל מי שטוען אחרת ולהוציא ממנו כמה לירות.
אתה יותר ממוזמן להעביר לו את כל דברי ולהציע לו להגיש תביעת דיבה או כל תביעה אחרת שימצא לנכון. מבטיח לך שלא שקל ולא לירה הוא יראה מזה.
2. בהליכי מעצר מתבססת התביעה באופן טבעי על חומרי חקירה הנמצאים בידיה באותו שלב, המעצר כידוע נועד בין השאר לשכלול החקירה בין של העצור, בין עימותו עם חומרי חקירה ונחקרים אחרים.
כל זה נכון בתיאוריה. מעשית באירוע הזה הדברים אינם רלוונטיים. אילו הייתי חושב שאני בדיון ענייני-רציני גם הייתי מסביר מדוע, אך אינני רואה בזה טעם מיוחד לפי שעה.
לכן רבים המקרים בהם החשדות הראשונים בשלהם מתבקש מעצר משתנים והופכים לחשדות אחרים, בין לחומרה בין לקולא כתוצאה מהמשך החקירה, לא חדש ומאוד נפוץ.
כאמור לעיל.
כך גם כתב האישום, יכול שלא יוגש כלל, יכול שיכלול עבירות אחרות, חמורות יותר או פחות. מבין שאתה מצוי פחות במטריה ומכאן אי ההבנה של ההליכים הללו. ואתה בהחלט רשאי לא לקרוא את מה שאני כותב ומאיזה סיבה שתרצה, ענינך, אני כותב כאן כאמור בעיקר עבור אחרים, אתה בסך הכל טריגר, במחילה מכבודך כמובן..
כנ"ל.

ortodox

Active member
נו, ואם תכתוב בטונים כאלה, זה אמור לגרום לך להישמע חכם או צודק יותר? כי בקטע העובדתי אתה פשוט טועה על ימין ועל שמאל (או משקר במצח נחושה, היינו הך).

יתכן בהחלט. כתבתי לאורך כל הדרך שאינני יודע מי התחיל את עלילת הדם. דא עקא... פלג טוען שהוא יודע גם יודע! לדבריו לא הייתה כל טעות בדברי הפרקליטות. משמעות דבריו אלו היא, מה לעשות, שאו שהוא משקר כשהוא משמיע אותם, או שהוא שיקר ביודעין כשפירסם משהו שהפרקליטות הצבאית כלל לא פרסמה. אין אפשרויות נוספות.

ונוסיף ונזכיר, פלג טען בזמן שידור הסרטון באחד הפעמים שרואים בו מעשה אינוס. זה היה שקר מוחלט של גיא פלג ושלו בלבד, שכן לא ראו שום מעשה אינוס בסרטון ששידר. לא התייחסתי לדברים אלה במה שאתה מתיימר להציג כ"תגובתך" לדברי למעלה. רק חזרת על המניפסט שלך, בתוספת הטון המתנשא הנדרש לשקרנים. הא ותו לא.

לא נכון. הוא חזר גם לאחר מכן על טענת האינוס וכאמור אף הציג מצג שווא שקרי לחלוטין כשטען שרואים מעשה כזה בסרטון, דבר שלא היה ולא נברא.

אתה יותר ממוזמן להעביר לו את כל דברי ולהציע לו להגיש תביעת דיבה או כל תביעה אחרת שימצא לנכון. מבטיח לך שלא שקל ולא לירה הוא יראה מזה.

כל זה נכון בתיאוריה. מעשית באירוע הזה הדברים אינם רלוונטיים. אילו הייתי חושב שאני בדיון ענייני-רציני גם הייתי מסביר מדוע, אך אינני רואה בזה טעם מיוחד לפי שעה.

כאמור לעיל.

כנ"ל.
עזוב, אין טעם להתייחס למה שכתבת. ההיכרות שלך עם הענין מוגבלת לערוץ 14 וספיחיו כנראה, את זה כבר הבנתי. ושוב עצה, לא מכיר את פלג אין לי שיג ושיח אתו, מאוד מעריך את אומץ ליבו, לא פשוט כשהחברה הישראלית של היום נראית כפי שהיא נראית, כל מיני בנגבירים עם תכשיטי חבל תליה שגם בצפון קוריאה היו מעוררים מבוכה אפילו שאט נפש. אבל כן מכיר את המציאות שבה הוא לא מניח למי שמפיץ עליו בדותות. ולכן, לפני שאתה מתלהב לקבל ממנו תביעת דיבה, תחשוב קצת. מכיר לא מעטים שחטפו ואח"כ היו צריכים להרשם לקורס בקשת מחילה, לא נעים.

Harrington

Well-known member
מנהל
עזוב, אין טעם להתייחס למה שכתבת.
ברור לי. קשה לפעמים להתמודד עם עובדות.

בכל מקרה, תודה על גילוי דעתך זו (שהייתה ברורה עוד מתגובתך הקודמת) כבר בתחילת דבריך. ייתרת לי בכך את הצורך להשקיע זמן ואנרגיה בקריאת המשך הגיגיך ואולי אף להתייחס אליהן עניינית-רצינית שלא לצורך [אמנם עיני נתקלו ב'ערוץ 14', מונח שרל"בניקים רבים כאן -עד לדרגת ההנהלה :)- אוהבים לדחוף ברגע שקשה להם להתמודד עניינית. זה רק מצחיק, במיוחד בהתחשב בכך שלא שמעתי בערוץ 14 מאומה שום דבר מיוחד בפרשה. אבל ניחא, השיטה מוכרת (ומשעממת רצח)].

בריאות,
מיצינו.

פולגאר

Well-known member
חטף תלונה במשטרה, ככה זה שעושים עבירות פליליות :-)::

נסיך.333

Well-known member
ברור שהוא אמיץ, אם אחרי העלילה שהוא יחד עם הפצארית העלילו על חיילי צה"ל הוא עדיין מופיע ולא ברח אז הוא אמיץ
אני מקווה שישאר בארץ עד שיסיים לשלם פיצויים לאלה שהפך אותם לאנסים.
אז אמיץ בהחלט, חכם? לא ממש..

חנן44

Well-known member
ברור שהוא אמיץ, אם אחרי העלילה שהוא יחד עם הפצארית העלילו על חיילי צה"ל הוא עדיין מופיע ולא ברח אז הוא אמיץ
אני מקווה שישאר בארץ עד שיסיים לשלם פיצויים לאלה שהפך אותם לאנסים.
אז אמיץ בהחלט, חכם? לא ממש..
לא היתה שום עלילת דם, התיק נסגר בגלל הקושי להביא ראיות כי המחבל שוחרר

למעלה