אישתי

גיוRא

New member
נשמה דרדרי....גבר ישים מה

שהוא מאמין שיש להתגאות בו...כמו גם אישה.. ואם מוצאן העיניו המראה של האישה הזו ץץשלו או לא שלו.. אז הוא שם... על הטעם שלו בנשים אני לא מתווכח.. זכותו.. לאישתי אין אפילו חצי.... אבל הרווחנו מיליונים בפרסום של הדובדבנים בערוץ 2..

Windbluesea

New member
ביטון....

רק שתדע ..... יש בחורה שמאוד דומה לאישתך ברחבי האינטרנט.... ובד"כ היא מצולמת בעירום. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה הורג אותי אתה ממש חי באשליות ואתה עוד מנסה למכור לנו אותם.

מי מנסה לא חסר?

יפיתוש יש כנראה אנשים שהקנאה אוכלת אותם,אפשר לחשוב איזה מחשוף,פשוט שלחנו את התמונה לאיזו תחרות של הבחורה הקסית,משהו כזה ותאמיני לי שיש שם תמונות הרבה יותר גרועות.

י פ ה 1

New member
לכל הגולשים שלא מאמינים../images/Emo68.gif

זו באמת אישתו של ביטון אני מכירה אותה אישית. נא לא לזלזל תודה

yafit75

New member
עכשיו זה כבר באמת מגעיל!!!!

זה עבר את גבול הטעם הטוב,,,

יש

אחי הייתי שולח בכייף,אבל אתה רואה איזה אנשים חולניים יש כאן,פשוט הקנאה טורפת אותם

כמה......

שמפרגנים כאן .....
אז הוא הביא תמונה , אז הוא אמר שזאת אישתו , אז מה ???.. הפרונט שלה שיגע אותכם ? עוד חודש חודשים המפגש , אני מאמינה שתוכלו להתאפק עד אז , אני בטוחה שכשהיא תגיע איתו יהיו הרבה כאלה שיאכלו את הכובע , ולא לא את הכובעון..... ביטון , היא נראית יפה מאוד , וחמודה , מזל טוב לנישואין , ובהצלחה בהריון ....

ד ו ר י ן

New member
לא מבינה על מה כל המהומה ...

אם הוא גאה בה (ויש במה) ומצא לנכון לפרסם תמונה שלה אז סבבה תמונה חשופה ? לדעתי לא חשופה בהיסטריה ... אני בדעה שכל עוד צעירים ויפים ויש מה להבליט אז למה לא ? זה פשע ? אם לה נוח להסתובב/להצטלם כך ולו אין בעיה עם זה אז בכיף ...

למעלה