אישתי

שולי זה לא רק זה...

זה המכלול. ראית איזה מבט רענן יש לה בעיניים? בטח היא בת 23 ואני? במהופך. ראית את המחשוף? אצלי זה אוברדראפט, שקע. והשיער? מבריק כזה, לא שזור בלבן כמו שכבר לעולם לא יהיה לי. בקיצור, ככל שאני מביטה בתמונה, אני מגלה שאני כבר לא מה שהייתי. וביטון? סחטיקה!

חופשי מפרגנות. רק שאלה קטנה

נותרה תלויה.... מה עקץ אותה???? (צריך להגיד לך איפה?)

yafit75

New member
פצצההההההההההה אחותי,,,

אני רק מקווה שגם לו אין קטןןןןןןןןןןן

אין מותק

אין מותק לא תעצבני אותי מספיק שהחברים שלי והמשפחה יודעת מי זו אישתי מצידי שבעלך יהי בראד פיט מעניין לי את יודעת מה.

כן.

יפיתוש כן וכנראה הקנאה של דרדסית אוכלת אותה,אין לי שום אינטרס לשוח סתם תמונה אבל שתהנה מהספק

יפית?

יפית,לא ידעתי שיש כאן אנשים חולי מוח ואנשים דפוקים כמו דרדסית,להבא לא אשלח תמונות.

yafit75

New member
אל תיקח ללב,,, פה כולם אוהבים לצחוק

על הכל,,, גם אני,,, חחחחחחחחח חומד אל תכעס,,, גם הדרדסית בחורה טובה,,,, אבל,,, איך אתה מסכים,,, שחצי מהפורום ואשתו,, יראה את אשתך,,,,כה חשופה,,,, באמת,, ועוד אתה ביטון (מרוקאי?) אז בכלל חבל על הזמן,,,, תגיד את זה לבעלי,,,,(מרוקאי) אם הוא שובר את את תפוז,,,,,, לא קוראים לי יפית לא שיש לי משהו נגדך או נגד אשתך,,הרי אני לא מכירה אותך,,,, אבל אם אתה גאה באשתך,,,,אל תפרסם תמונה שלה,,, ועוד תמונה חשופה,,,, ועוד אתה,,מפרסם את התמונה שלה ככה ברביםםםם ועוד בפורום של תפוז,,,, לא נותרו מילים בפי : תהיה בריא!

גיוRא

New member
היא דפוקה....ויש לה...

שלוש הוכחות מקסימות.. אם היית כאן אתמול היית רואה שגם היא פירסמה תמונות... תרגיע.....בבקשה..

כן נשמה גיורא תמונות של ילדי אבל ספ

ספק גדול אם הייתי שמה את בעלי פה עם טנגה ששתי ביציו חשופות
חחחחחחחחחחח סתםםםםםםםםם סתםםםםםםםם צוחקת תשמע תמוהה לי מאוד התמונה ההיא עכשיו ברצינות לדקה אני מסכימה עם מה שכתבה יפית לא יתכן שגבר ישים פה תמונה כזו חושפנית של אישתו לא יודעת למה, אבל אני לא אוכלת את זה שזו אישתו ואגב גיורא פסטטט בשושו זה למעלה זה לא בעלי הייתי מתה אולי חחחחחח

למעלה