אישתי לא עובדת ואתם?

מצב
הנושא נעול.

MIF2002

New member
אני מאוד עובדת

אישתי לא עובדת ואתם?
אצלנו רק אני עובד אישתי לא עובדת בגלל הטיפולים ואייך אצלכם ?
אני מאוד עובדת
עובדת במשרה מלאה, בעבודה מאוד תובענית, כולל נסיעות לחו"ל. האמת היא שאני לא יודעת אחרת. מעולם לא עלה בדעתי לא לעבוד, לא כלכלית ולא מבחינת איך שאני תופסת את עצמי. אם כבר אז אצלי הקושי הגדול הוא השילוב של האימהות עם העבודה, נורא חשוב לי כן לראות את גיא ולהשקיע בו ולהיות איתו, ומצד שני גם העבודה תובעת את שלה ודורשת השקעה, אז זה בא על חשבון זמן פנוי שלי, על חשבון שעות שינה, אבל מסתדרים. הטיפולים מעולם לא היו אצלי שיקול בתוך כל הבלגן הזה. הם מן דבר נלווה שבא בנוסף. הביקורים במרפאה הם בבקרים, על חשבון זמן עבודה. מגיע לנו להיעדר לצורך הטיפולים על חשבון שעות מחלה ואני מנצלת את הזכות הזו עד תום, מביאה פתקים מן המרפאה ובכך מקבלת תשלום מלא על השעות שאני במרפאה וגם על ימי ההעדרות הכרוכים בכך. את המתח של הטיפול דווקא יותר קל לי להעביר כשאני עסוקה, נראה לי שהייתי שוקעת אם הייתי מעבירה את התקופות הקשות של השליליים או ההריון שלי שנפל בישיבה בבית, אבל זה נורא אישי ואני מודעת ומקבלת את זה שיש אנשים שזה מאוד מקשה עליהם לעבוד ולעבור את הייסורים האלו בו זמנית. דווקא בגלל החיים הדחוסים שלי יש בטיפולים לפעמים אפילו מן מנוחה כפוייה שהיא לטובה, כך למשל בימים של שאיבה או אחרי החזרה אני לוקחת את ימי המחלה שנותנים לי, נחה בבית, קוראת קצת ומורידה הילוך.....

הוביטית

New member
עובדת והרבה

אישתי לא עובדת ואתם?
עובדת והרבה
ממש אבל ממש לא הייתי מתנגדת להוריד הילוך ולעבוד פחות בלחץ וגם שיהיו לי יותר אנרגיות להשקיע באלון. אבל זה כרגע לא אפשרי.

אפרופו בנושא זה מעסיקה אותי המחשבה

אישתי לא עובדת ואתם?
אני מתעתדת להתחיל מקום עבודה חדש לאחר שנות עצמאות רבות לא הייתי שכירה מעולם מה אני אמורה לעשות חודש הבא צריכה להתחיל טיפול מה אומרים לבוס באותו יום של ההפשרת עוברים והמנוחה שצריך זאת אומרת לפחות אצטרך להעדר לפחות 4-5 ימים לפחות מה עושים מה אומרים ? תודה על התחשבות

למה את צריכה להיעדר 4-5 ימים?

אני מתעתדת להתחיל מקום עבודה חדש לאחר שנות עצמאות רבות לא הייתי שכירה מעולם מה אני אמורה לעשות חודש הבא צריכה להתחיל טיפול מה אומרים לבוס באותו יום של ההפשרת עוברים והמנוחה שצריך זאת אומרת לפחות אצטרך להעדר לפחות 4-5 ימים לפחות מה עושים מה אומרים ? תודה על התחשבות
אם זה בגל שאת רוצה/מרגישה צורך אז זו בהחלט בעיה מה לומר ואיך. אני בעד לאחר שאת מוכיחה את עצמך בעבודה לומר ישירות שאת עוברת טיפולים ולכן תאלצי להיעדר פה ושם לכמה ימים וז תהיה הבנה והתחשבות במצבך.

הלוואי וזה יהיה לפי מה שאת אומרת

אם זה בגל שאת רוצה/מרגישה צורך אז זו בהחלט בעיה מה לומר ואיך. אני בעד לאחר שאת מוכיחה את עצמך בעבודה לומר ישירות שאת עוברת טיפולים ולכן תאלצי להיעדר פה ושם לכמה ימים וז תהיה הבנה והתחשבות במצבך.
הלוואי וזה יהיה לפי מה שאת אומרת
שהתחשבו כי שני חברות שלי פיטרו על רקע זה למרות שזה לא מוצדק זה נראה לא רציני נכון?

אפרת12

New member
אני לא עובדת אבל לא קשור לטיפולים

אישתי לא עובדת ואתם?
הפסקתי לעבוד כמה חודשים אחרי הלידה, ועכשיו אני לא חושבת שמישהו יקבל אותי לעבודה אם אספר שאני בטיפולים...

MIF2002

New member
דווקא אפשר לספר השאלה איך

הפסקתי לעבוד כמה חודשים אחרי הלידה, ועכשיו אני לא חושבת שמישהו יקבל אותי לעבודה אם אספר שאני בטיפולים...
דווקא אפשר לספר השאלה איך
אני למקום העבודה הנוכחי שלי התקבלתי כשהייתי בטיפולים לילד ראשון, אבל עשיתי את זה בצורה מחושבת. קודם עברתי את כל התהליך הרגיל שלהם, כל הראיונות, בחינות השמה וכו', עשיתי איתם מו"מ על השכר, ורק אחרי שהכל היה סגור, והיה ברור שהולכים לחתום פורמלית, אז ביקשתי עוד פגישה אחת עם הבוס המיועד שלי, ואמרתי לו שאני רוצה לעדכן אותו שאני בטיפולים כדי להרות, האם יש לו בעיה עם זה והאם זה מפריע לנו לחתום את חוזה ההעסקה איתי. הוא היה 100% ואמר לי שזה לא פקטור בכלל, ושהוא מאחל לי המון הצלחה ולמחרת חתמתי עם מח' משאבי אנוש על הסכם העבודה שלי. אחרי שבועיים שעבדתי שם כבר נעדרתי להחזרת המוקפאים שבעקבותיה ילדתי את גיא. מה שאני חושבת זה שצריך ללכת להתמודד על כל משרה בזכות מה שאנחנו, בזכות היכולות, הכישורים, הניסיון, ורק אחרי שהכל סגור לעדכן את המעסיק לעתיד לגבי הטיפולים. מצד אחד זה הוגן כלפיו כי מודיעים לו מראש ו"נותנים" לו אפשרות להחליט, מצד שני זו פיקציה, הרי אם הוא בשלב כזה, אחרי שהוא הודיע שהוא רוצה אותך, יתחרט זו עילה קלאסית לתביעה בגין אפלייה, ובצדק כי אין בין הטיפולים לבין ההתאמה למשרה ולא כלום. אני בחרתי להתמודד עם הנושא ככה, לא מוכנה שישפטו אותי בראיון עבודה על סמך אי הפוריות שלי, אבל גם היה לי חשוב להבהיר את הנקודה לפני שאני חותמת סופית על הסכם העבודה. מצטערת שיצא קצת ארוך, אני פשוט נורא מאמינה בשיוויון הזדמנויות.

עמית@

New member
אותי קיבלו למרות שסיפרתי בראיון.

אותי קיבלו למרות שסיפרתי בראיון.
הייתי מאוד גלויה בנושא.

עובדת משרה של 8 שעות

אישתי לא עובדת ואתם?
עובדת משרה של 8 שעות
5 ימים בשבוע. הורדתי שעה לפני שנה, מאז שהילדות התחילו בית ספר. בעבודה יודעים על הטיפולים ומתנהגים כלפי בסדר גמור. הבדיקות בבקרים ואני מביעה פתקים, ומקבלת ימי חופש בהתאם לחוק. אני לא מבינה איך אפשר לעבור טיפולים בלי לעבוד, העבודה מעבירה את הזמן ועוזרת להתמקד בדברים אחרים חוץ מהמחשבות על הטיפולים. מה שכן תדירות הטיפולים אצלי לא גדולה, לא יותר מ 4 בשנה, זה נותן לי מרווח נשימה וגם לא גורם לחץ גדול מדי בעבודה.

LeeLoo1

New member
עובדת כרגיל!

אישתי לא עובדת ואתם?
עובדת כרגיל!
אין ברירה, המצב ישאר ככה עוד הרבה זמן וגם בעזרת השם אחרי הילד השני אני אמשיך לעבוד. צריך את המשכורת שלי!

עובדת בטח עובדת

אישתי לא עובדת ואתם?
עובדת בטח עובדת
למזלי יש לי צוות מקסים בעבודה ובוסית שמאד תומכת בי כך שהיאר יודעת שיש חודשים ששבוע שלם אני בבית ואני מקבלת את כל התמיכה מהמשרד.הלוואי שלכולן היו משרות כאלה

עובדת כמו משוגעת

עובדת בטח עובדת
למזלי יש לי צוות מקסים בעבודה ובוסית שמאד תומכת בי כך שהיאר יודעת שיש חודשים ששבוע שלם אני בבית ואני מקבלת את כל התמיכה מהמשרד.הלוואי שלכולן היו משרות כאלה
עובדת כמו משוגעת
ומי שעוקב שמע על הבעיות שהיו לי לאחרונה... אבל אני חושבת שאותן בעיות היו יכולות לקרות גם מכל סיבה אחרת (חברה לעבודה מושבתת כבר חדשיים בגלל פריצת דיסק וגם על זה עיקמו פרצוף). בעוד חודש וחצי אני עוזבת את מקום העבודה הנוכחית. קיבלתי הצעת עבודה שנראית לי לא רעה, ויש לי איתה רק "שתי בעיות קטנות" 1. היא בעיר אחרת- מה שיחייב (או לא?, לא ברור בכלל) לעבור למרכז טיפולי אחר 2. מה אומר לבוס העתידי (שעוד לא ברור אם יהיה בכלל הבוס העתידי), ובכלל איך לעזאזל אתחיל על החודש הראשון עם העדרויות? בינתיים אני לא מתעסקת לא בעבודה ולא בטיפול, אבל יבוא יום שאצטרך להתמודד עם זה.

העין ה 3

New member
אני עובדת במשרה מלאה +++++

אישתי לא עובדת ואתם?
אני עובדת במשרה מלאה +++++
והאמת שממש אין לי כוח יותר. מחקרים גם הוכיחו בעבר כי יש קשר ישיר בין הצלחת הטיפולים לבין רגיעה בעבודה. הלוואי שהיו מפטרים אותי...

מצב
הנושא נעול.
למעלה