אישתי לא עובדת ואתם?

מצב
הנושא נעול.

gal00000

New member
אישתי לא עובדת ואתם?

אישתי לא עובדת ואתם?
אצלנו רק אני עובד אישתי לא עובדת בגלל הטיפולים ואייך אצלכם ?

taliava21

New member
עובדת רגיל

אישתי לא עובדת ואתם?
עובדת רגיל
כשיש כבר מקום עבודה "מסודר" ועושים טיפולים זה פחות בעייתי אבל כשכבר נמצאים בטיפול זה יותר בעייתי לחפש עבודה.. ואם מוצאים אז לא נעים לאחר כל יומיים לא להגיע יומיים וכו' העיקר שתצליחו

אצלנו גם אני לא עובדת כבר מזמן....

אישתי לא עובדת ואתם?
אצלנו גם אני לא עובדת כבר מזמן....
לצערי אין לי עבודה מסודרת ואז מתישהו התחלנו עם הטיפולים, קיוויתי שיהיה לנו עוד ילד/ה בינתיים אבל אני רואה שגם זה מתעכב... וגם אם אמצא מתישהו עבודה אני לא יודעת איך יסתכלו על זה שבתור מתחילה אני כל פעם נעלמת להם, (חוץ מזה שיש לי ילדה בת 3
) מקווה שבסוף יהיה טוב...

liati7

New member
אני עובדת במשרה מלאה

אישתי לא עובדת ואתם?
אני עובדת במשרה מלאה
העבודה היא עבודה קבועה (כבר 14 שנה). הודעתי בעבודה על היותי בטיפולים, ומאד הבינו התחשבו ופירגנו. לדעתי אם עובדים אין סיבה לעזוב למען הטיפולים, עדיף שהראש יתעסק בעבודה מאשר יהיה עסוק כל היום בטיפולים.

ריקי בש

New member
כמה שאת צודקת...

אני עובדת במשרה מלאה
העבודה היא עבודה קבועה (כבר 14 שנה). הודעתי בעבודה על היותי בטיפולים, ומאד הבינו התחשבו ופירגנו. לדעתי אם עובדים אין סיבה לעזוב למען הטיפולים, עדיף שהראש יתעסק בעבודה מאשר יהיה עסוק כל היום בטיפולים.
כמה שאת צודקת...
היי בנות! מזמן לא דיברנו.. אני עדיין בהפסקה (ארוכה..) מאז האכזבה האחרונה וכנראה שבקרוב אצטרך לשוב ולעלות על הסוס.. בקשר לשאלה של הבעל- אוי, אני חושבת שאם לא הייתי עובדת בתקופת הטיפולים (עם כמה שקשה לתמרן וכל הקומבינות כדי להפסיד כמה שפחות שעות וימי עבודה)- אז הייתי פשוט יוצאת מדעתי. תחשבו על זה- להיות עם ראש פנוי כל היום לחשוב על הבדיקות והטיפולים והבטא וכו"- איך אפשר שלא להשתגע? אני באופן אישי חייבת תעסוקה בעיקר בתקופה זו למרות שזה קשה כשרצים מפה לשם כל הזמן ואין רגע דל. בהצלחה לכולנו- אמן!!!

הפסקתי לעבוד

אישתי לא עובדת ואתם?
הפסקתי לעבוד
לפני כחצי שנה,כן הסיבה העיקרית היתה הטיפולים. כרגע אני משלבת לימודים עם טיפול בילדים (אחיינית שלי ובן של חברה) וזה שילוב שמאד מתאים לי עם הטיפולים.

gal00000

New member
קשה לעשות טיפולים ולעבוד

הפסקתי לעבוד
לפני כחצי שנה,כן הסיבה העיקרית היתה הטיפולים. כרגע אני משלבת לימודים עם טיפול בילדים (אחיינית שלי ובן של חברה) וזה שילוב שמאד מתאים לי עם הטיפולים.
קשה לעשות טיפולים ולעבוד
מסכים איתך. גם אישתי לא יכולה לעבוד קשה מרוב לחץ מחשבות וטפולים מקווה ששבעתיד לך ולניו יהיה עוד צוציק בבית.

עובדת ועובדת

אישתי לא עובדת ואתם?
עובדת ועובדת
באותו מקום כבר 12 שנים, בעבודה יודעים על הטיפולים ומאוד מתחשבים בי (ואני מנצלת את הענין עד תום
). אמא שלי אומרת לי לקחת חודש חופש, בטיפול של רומי לא הגעתי לעבודה כל החודש מהזריקות ועד התשובה החיובית (בעצם גם בהרין עצמו בקושי הגעתי לעבודה), לא חושבת שבגלל זה הוא נקלט ובתפקיד הנוכחי אני לא יכולה להעלם לחודש, נו טוב אולי עוד כמה טיפולים.

עובדת. למזלי יש עוד בחורה אצלי

אישתי לא עובדת ואתם?
עובדת. למזלי יש עוד בחורה אצלי
בעבודה (באותו משרד) שנכנסה להריון מטיפולים וכעת היא בחודש השישי כך שיש אמפתיה והתחשבות וזה כבר לטובה

ר י ר י ת

New member
../images/Emo4.gif ואני לא מוצאת עבודה

כול הכבוד
כול הכבוד אם יש לך כוח.
ואני לא מוצאת עבודה
יש לי ילד בן חמש, עושה טיפולים ולא מצליחה בשום אופן למצוא משהו בבוקר. לפעמים אני מנקה קצת בתים מחוסר ברירה כדי להרגיש שאני עושה משהו מועיל. ןדרך אגב גל, אנחנו שכנים, אני מטבעון.

אני עובדת חצי מישרה

אישתי לא עובדת ואתם?
אני עובדת חצי מישרה
עד השעה 13:00 בצהריים אצל בעלי במשרד. לא כל יום יש עבודה אבל זה טוב כי זה מעסיק אותי מעט. התפוטרתי ממקום עבודתי מפאת הטיפולים ושמירת ההריון של חצי שנה שהייתה לי. להגיד שאני לא משתגעת בלי עבודה אני לא יכולה אבל ממש לא מתאים לי שיעיפו אותי הבייתה אחרי שיגלו שאני בטיפולים או שוב בשמירת הריון (אמן במהרה).

עובדת כל הזמן

אישתי לא עובדת ואתם?
עובדת כל הזמן
גם בטיפולים הקודמים. הפעם היה לנו מזל וכל הטיפולים יצאו בחופש הגדול (אני מורה). בפעם הקודמת התקבלתי לעבוד בבית ספר חדש והודעתי להם שלא רק שאני בטיפולים - אני גם מתכוונת להיות בהריון ושיקחו את זה בחשבון. למרות זאת קיבלתי משרה מלאה++ וגם חינוך. קיבלתי תמיכה בטיפולים שבחיים לא הייתי מקבלת בשום מקום אחר. היו כמה מורות שממש ניגבו לי דמעות - פשוטו כמשמעו. עברתי את כל התהליך עם שתי מורות בצוות הקרוב שלשתיהן היו ילדים מIVF. ביום שקיבלתי בטא חיובית כבר חצי בית ספר ידע. כשמאיה ויובל נולדו - עשיתי ארוחת בוקר לכל חדר המורים והודיתי להם על התמיכה והאהבה. לצערי - עזבתי את בית הספר הזה כשעזבנו את חדרה. עד היום אני עוד מתגעגעת. אבל גם עכשיו הכל פתוח בפני החברות שלי לעבודה ואני מקבלת המון תמיכה.

עובדת משרה מלאה

אישתי לא עובדת ואתם?
עובדת משרה מלאה
רק שבזמן ההמתנה בין החזרה לבטא אני שואלת את עצמי בכל פעם מחדש למה אני לא מתפטרת. אחרי זה אני ממשיכה לעבוד כרגיל ואפילו נהנית.

anguly

New member
עובדת במשרה מלאה

אישתי לא עובדת ואתם?
עובדת במשרה מלאה
יש ימים - במיוחד לקראת הבטא שאני לא תמיד מפוקסת - אבל נראה לי שהייתי משתגעת אם הייתי צריכה להמתין אותם בבית - הייתי מטפסת על הקירות. העבודה מאפשרת להעביר את הזמן יותר מהר ויותר בקלות.

עובדת אבל מעט שעות

אישתי לא עובדת ואתם?
עובדת אבל מעט שעות
לפני הטיפולים עבדתי 30 שעות שבועיות, ועכשיו בקושי 10 - 15 שעות וגם נעדרת די הרבה וזה מאוד בעייתי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה