אישי:

dngr30000

New member
אישי:

אוקיי דבר ראשון: אני לא מאמין במאגיה וכישוף עכשיו הסיפור: 100% אמיתי!! לפני איזה שלוש שבועותחלמתי חלום על סבא שלי וחלמתי שהוא נפטר ); בבוקר קמתי ומזה שמחתי שזה היה חלום!! בדרך לבית ספר כשאמא שלי לקחה אותי היא סיפרה לי שסבא שלי קיבל התקף לב! נכנסתי לפחד אימים! קפאתי במקום ולא הצלחתי להוציא מילה!! כמובן הלכתי לבקר אותו בבית חולים כמעט כל יום... כעבור שבוע וחצי שוב יש לי חלום על זה שהוא נפטר כמעט באותו סגנון! כשקמתי בבוקר נכנסתי לפחד אימים שבחיים שלי לא הרגשתי!!! קמתי כולי זיעה ופחד בעיניים באותו יום הבנתי שהוא משתחרר מבית החולים ככה יצא שביום שהוא נכנס לבית חולים וכשהוא יצא היה לי את החלום הסיפור הזה ידוע רק לבן אדם אחד בעולם עכשיו כולם צריכים לדעת עוד משהו: מישהו יכול לעזור לי למה אני דווקא חלמתי את החלום ואם צריך אני אביא עוד פרטים שאני חושב שהם חשובים

אבישיבא

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה

זה אבישי מוציא פתאום קולות של טוסטר...

EarthWind

New member
אני אנסה:

לפי הדרך הפסיכולוגית, חלומות באים מהתת מודע . התת מודע זה כמו מאגר מידע במוחנו, שאנחנו רואים, קולטים, שומעים, מבינים מכל מיני דברים שקורים לנו בחיים, המידע הזה בחלקו עלול לגרום לנו לחרדות אימים ולכן אנחנו מדחיקים את המידע הזה, למען בריאותנו. דרך חלום, המידע הזה יכול לצאת החוצה משם. זה גרם לך חרדות. כצפוי. וכנראה שידעת איכשהו שיקרה משהו לסבא. האם ידעת מלפני כן שיש לו בעיות בלב? לפי הדרך היותר מיסטית - כוחות עליונים מסמלים לך על מצבו של סבא שלך משום שאולי יהיה לך קצת יותר קל להתמודד אם במקרה יהיה משהו לסבא שלך כמו בחלום. בכלל, חלום שאתה קם ממנו בחרדה, הוא לא טוב. אפשר להבין שסבא שלך חולה... אתה חייב להבין שבסופו של דבר שכל אדם מסיים את הגלגול שלו בסופו של דבר. אנשים לא חיים לנצח בגוף מטריאלי. אבל הנשמה נשארת. עוברת לגוף אחר בגלגול הבא . בזמן הביניים נשמתם של האנשים שוהה אי שם בשמיים (אמי טוענת שזה בחלל). הם מרגישים טוב שם . כמו חופש מכדור הארץ..! יהיה בסדר.

I am a freak

New member
חלום על מוות

חלומות על מוות מסמלים סוף של משהו אחד והתחלה של משהו אחר. בנוסף, התת מודע שלנו קולט דברים שונים, הרבה מעבר לאלה שאנחנו שמים לב אליהם- בגלל זה תורת פירוש החלומות היא חשובה, כיוון שדרכה אפשר לפרש את המסרים שהתת מודע שלנו קולט ומנסה להעביר לנו- כדי שנחיה חיים יותר טובים בהם אנחנו מחוברים לסביבה שלנו. יש לך חושים טובים והצלחת לקלוט שסבא שלך לא חש בטוב. בנוסף, הצלחת לקלוט [בעודו בבית החולים] שהוא עומד לצאת משם- והתת מודע שלך מסר לך את זה בעזרת סימול של "סבא שלך מת"- כלומר שלסבא יגיע סוף של משהו אחד [התקופה בבית החולים] והתחלה של משהו אחר [התחלה של החיים מחוץ לבית החולים, מן הסתם]. הפריק.

דוקא הפוך...

כשחולמים שמישהו מת זה סימן שלאותו אחד יהיו חיים ארוכים. וסתם כדרך אגב... אם אי פעם חלמת שאתה הורג מישהו אז זה סימן שאותו מישהו יקר לך מאוד בחיים..... וחוץ מזה אם תפנה לפורום חלומות תקבל הרבה יותר מידע... יום טוב

I am a freak

New member
את טועה ../images/Emo13.gif

האמונה כי מוות בחלום מסמל חיים ארוכים- זוהי אמונה טפלה בדיוק כמו שאם רואים חתול שחור- צריכים לירוק 3 פעמים. ותו לא. להבא, כדי שתהי מתואמת עם הפורום אליו שלחת אותי- כיוון שבמאמרי הפורום ובטאגליינס- כתוב שאת טועה. אני מפרש חלומות כבר כמה שנים, בעבר, פירשתי חלומות גם לאנשים בפורום חלומות בתפוז, עד שנמאס לי. שבת שלום, הפריק.

כולם טועים לפעמים...

אוקיי חשבתי שאני צודקת מסתבר שלא... ואם כבר אתה יודע לפרש חלומות אפשר שתפרש לי כמה...?

I am a freak

New member
כמה שתרצי

אני לא בטוח שהמנהלת תרשה לעשות את זה על גבי הפורום, כי בכל זאת- זה לא פורום פירוש חלומות. אם בכל זאת את מעוניינת לעשות את זה כאן, זה בסדר. רק נקווה שהודעותינו לא ימחקו. אחרת, את מוזמנת לפנות אלי לאייסיקיו, זה יהיה הרבה יותר יעיל ופחות מסוכן. בברכה, הפריק. נ.ב. טעות זה לא דבר רע. לפעמים, הטעויות יכולות להיות הדברים הכי גדולים שקורים לבני האדם.

ToryMaster

New member
מסרים התעללו בכם כשהייתם קטנים?

הודעות פרטיות, למסרים!

ToryMaster

New member
יקירתי

שמרי על פיך, זה שאני עצלנית מכדי למחוק את ההודעה שלך זה דבר אחד, לדבר אלי ככה זה דבר אחר. הודעות פרטיוץ - לא על גבי הפורום.

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif

אני מצטער בשם הנערה,
וגם בשמי- שלא הפנתי את זה ישר למסרים האישיים. סליחה ולודה על העצלנות
הפריק.

ToryMaster

New member
../images/Emo46.gif

לא, אל תחשבו על זה אפילו, הדיונים האלה לא במקום, הפירושים שעלו כאן לא היו במקום, זה לא יחזור על עצמו

האפור

New member
אממממ

דווקא פרושים לא נראה לי יש בעיה לפרסם... או שהם הפכו את זה למרתון פורנו או משהו בסביבה?

רשף כשף

New member
לדעתי

החלום מצביע על קשר הדוק בינך ובין סבך, כשותפים לדרך, לא אתפלא אם ביותר מגלגול אחד... לדעתי החלום מצביע על תהליכים משותפים שעוברים עליכם, תהליכי שינוי מאוד חזקים בחיים. סבך מצד בעצם ביקוריו בבית החולים והקרבה למוות אחד מבין מחדש את משמעות החיים ועובר תהליך של "לידה מחדש"; וגם אתה מצד שני עובר שינוי משמעותי בחייך, שינוי שאולי קשור למושגים: עזרה, תמיכה, סעד ומנוחה. על מהות השינוי לא הצלחתילעלות, הניחוש שלי הוא שאתה עובר מעמדה של נתמך לעמדה של תומך בחייך. הפחד הוא פחד מהתפקוד שלך במצב החדש, אתה לא בטוח שתוכל לעמוד בציפיות, כאשר החלום מצביע על התמיכה הרבה שאתה ממשיך לקבל גם במצבך החדש.

שאמאן20

New member
הי

לפי דעתי חלומות מקורם בתת מודע שלנו. כמו כן תת המודע של כל בן אדם הוא שונה והחוקים הם אינדיווידואלים. איני רוצה להשמע נדוש אבל דעתי היא שאת הפרוש הכי טוב לחלום את יכולה לתת בעצמך כי את מכירה את עצמך הכי טוב.

למעלה