"אישי מד"

Charmed 4ever.

New member
טל - |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

אם היית צריכה לבחור בין אם לקחת את אמא שלך או את חבר שלך הנוכחי (אם יש. אם אין, נגיד שיש), את מי היית לוקחת? (אני אניח שהתשובה תהיה אמא)...

ט ל i i ש

New member
לקחת לאן?

ואמממ אם היה לי חבר אז אותו...שיהיה לי משעשע...חיחיחיייחיחיח....נגיד לחופשה... אבל אם לכל החיים אז את אמא...!! כי אמא יש רק 1!!

יאללה הגיע הזמן להפסיל אותך חי חי ח

האם הרגשת פעם משהו (אהבת או נדלקת) על דני סמידובסקי.....? זכרי שהוא יכול לראות את התשובה עם מעט עזרה..... וזכרי שדרור וקולקה נכנסים לפה... וזכרי שאני רעה חחחחחח

ט ל i i ש

New member
הייתי דדלוקה עליו ליוםם אחד בלבד..!

תוך שניות זה הפך לשנאה בלתי פוסקת עד עצם ניום הזה..

adi u

New member
להפסיל או לא זאת השאלה והיא רטורית!

טל... נראה אותך עכשיו... את מאוננת?

adi u

New member
שאלה חדשה...

נתון מצב...את צריכה להרוג את אחד החברים הטובים שלך כדי שכדור הארץ ינצל מהשמדה... או שהוא מת או שכל האנושות נחרבת... את מי תהרגי?!

crazy4tc

New member
שאלה לעדידווווווש

המממממ... ספרי לנו על הפדיחה של החיים שלךךך

adi u

New member
פדיחה ..פדיחה...

אין לי את הפדיחה של החיים שלי ממש...כי אני די נטולה כאלה... אמממממ...מאמץ להזכר במשהו שקרוב לפדיחה... אה כן... עם האקס שלי...בעעעע... הייתי אצו בבית...וכזה פעם ראשונה שראיתי את אחיו זה היה במצב שנראה לו ממש טוב מהזוית שלו... היה מביח...במיוחד שזה גם היה הפעם היחידה שראיתי אותו
...אבל לא משנה

adi u

New member
לאילת ..סתם../images/Emo6.gif

אממממ...זה היה צפוי אחרי המצב לו נעים..שאמרתי אבל שיהיה בעעעעע...טוב נו... להיות ערומים ביחד... ולא כשהאח של האקס שלי נכנס זה לא המצב שהיה... (אני לא מאמינה שאמרתי את זה..אבל טוב נו...)

crazy4tc

New member
אוף... הייתי בטוחה שתגידי אישי מדיי

אמממ... למה את והאקס נפרדתם

adi u

New member
אוווו..זה סיפור טוב...

הוא בגד בי..שכב עם האקסית האחרונה שלו שהייתה לפני שנתיים וחצי...הוא היה בתול(בן 19) לפני שהיינו חברים ואיבד אותם אבל לא איתי
אז הוא זרק אותי מסיבה לא ברורה עם תרוץ של אני אוהב אותך בתור ידידה או משהו בסגנון... והרגשתי שהוא מסתיר ממני משהו...אמר בהתחלה שהוא הומו... עד שבסוף הוא התוודה...על האמת... (נחמד שאני סוף סוך צוחקת על זה
)

adi u

New member
שכחתי לציין

שהסיבה שהיא נפרדה ממנו בזמנו הייתה שהוא לא רצה לשכב איתה (הוא לא היה מוכן...)

crazy4tc

New member
בעעעעעעעע

איזה בנאדם מגעיל... מגיע לך הרבה הרבה יותר... אני מציעה שנעשה שרשור חדש כי זה ארוך מדיי ולא קופץ יותר... פשוט אין לי שאלה כרגע...

adi u

New member
או קה...../images/Emo13.gif

ויש לי הרבה יותר עכשיו...זה בסדר

למעלה