"אישי מד"

Drorrrrrr

New member
נראה לי ש.....

"ואו! אתה ממש שונה מהתמונה! שם אתה יותר שמן ונראה יותר מבוגר". חחחחחחחח או שיום אחד הלכתי למכולת אז המוכר המפגר עשה "בשבילי אין הבדל בין אישה ערומה ולאישה בלי בגדים" ואז מישהי עשתה לו "הלו יש כאן קטינים" וכזה הסתכלו עלי
.

crazy4tc

New member
שאלהההההההההההה

מי בפעם האחרונה רצית פשוט להעלם ולמה?

Drorrrrrr

New member
../images/Emo26.gif

שאלה טובה אך קשה. יש מלא מצבים שאני מת להעלם. במיוחד ברגעים שאין לי ממש מצב רוח ובאים הנודניקים האלה ואין לך כוח לדבר איתם. או בדרך כלל בבקרים כשהגעתי לבצפר וכולם ישבו על השולחן שלי ואני מתתי מעייפות ורציתי לישון הייתי מוכן לעשות הכל כדי להעלם משם. ובחזרה לנושא שלנו: האאאא נו וודאי. ביום שבת בערב היה "קונצרט" של המורה שלי לגיטרה. הוא ארגן ערב שהתלמידים שלו מנגנים [אני לא השתתפתי כי לא רציתי]. ולא רציתי ללכת ובסוף אמא שלי שכנעה אותי והלכנו יחד, בקיצור אנחנו מגיעים פתאום אני רואה את זה שישב לידי כל השנה, ומה- פאדיחות שהוא יראה אותי עם אמא שלי, אז ניסיתי להעלם אבל לא הלך, כי כנראה הכפתור של הפווארנג'רס לא עבד
ולא נורא
התגברתי.

crazy4tc

New member
ארררררררר אני עוד אכניע אותך!!!!!!

הא!!! יש לי!!!!!!!!! מי החבר פורום שאתה הכי שונא???? נראה אותך עונה על זה!!!!!!!!!!!!!!

aYaLoLy

New member
../images/Emo15.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שרצית פשוט לתת למישהו אגרוף ישר בפרצוףף

Drorrrrrr

New member
../images/Emo26.gif

הממממממ אני לא שונא אף אחד כאילו- למה לי לשנוא? למה יש לי כל כך לתעב? אבל היו רגעים שרציתי לרצוח את איתמר

adi u

New member
אני שואלת...

אממממ.... המ הדבר שאתה מגדיר אותה כפדיחה של החיים שלך

Drorrrrrr

New member
לא יודע האמת

המממממ לא זכורה לי פאדיחה שבגללה לא הייתי יוצא מהבית שנים על גבי שנים.

Drorrrrrr

New member
את ולאה בבגדי עור, אני מחזיק שוט

ואת קושרות אותי למיטה ואז אנחנו עושים דברים לא חינוכיים

crazy4tc

New member
אוקיי *נהיית קשוחה* ../images/Emo6.gif

מה הגבולות האדומים שלך ואיזה מהם עברת??

Drorrrrrr

New member
טל מותק...

הממממממ אז ככה: 99% מהבנים [הלא דתיים!] עושים. אני אחד מהם.

למעלה