אני אומר לך באייסיקיו
C crazy4tc New member 29/7/03 #43 יששש לייייייייייי יש לי כמה... באחד מהם אתה חייב להישבר!!!! את מי אתה הכי אוהב בפורום
א אילנוש מסניפה גלידה New member 29/7/03 #51 טוב שלא שאלת את 1000 פעם... היתחרמנו בצורה מעווטת חחחחחחחחח נ.ב דרור אתה חלש
א אילנוש מסניפה גלידה New member 29/7/03 #55 תשובות אינני מענגת את עצמי....בשביל זה יש אנשים אחרים.... ואני לא הולכת לעשות כלום נועז עם גיא כי ניפרדנו
תשובות אינני מענגת את עצמי....בשביל זה יש אנשים אחרים.... ואני לא הולכת לעשות כלום נועז עם גיא כי ניפרדנו
א אילנוש מסניפה גלידה New member 29/7/03 #57 בלעעעכס בלעעעכס.....זה לא מביך אותי זה דיי מגעיל אותי לדבר על זה אבל שיהיה... סתם החמנו נהנתי...בלה בלה בלה .... ואין לך מה להצטער.... הוא הומו! (טל אם את צוחקת עכשיו את מתה!)
בלעעעכס בלעעעכס.....זה לא מביך אותי זה דיי מגעיל אותי לדבר על זה אבל שיהיה... סתם החמנו נהנתי...בלה בלה בלה .... ואין לך מה להצטער.... הוא הומו! (טל אם את צוחקת עכשיו את מתה!)
א אילנוש מסניפה גלידה New member 29/7/03 #59 סורי...טל מצטערת טל אין מצב שאני נכנעת בשאלה הזאת.... נראה לך?!! מה אני ---- כמו רעות?! הוא היה ידיד הכי טוב שלי והיה לי טוב כמו שהוא היה!
סורי...טל מצטערת טל אין מצב שאני נכנעת בשאלה הזאת.... נראה לך?!! מה אני ---- כמו רעות?! הוא היה ידיד הכי טוב שלי והיה לי טוב כמו שהוא היה!
א אילנוש מסניפה גלידה New member 29/7/03 #60 רארררררררררררר דרור אתה סתם רשע! תפסיק לשגע ילדות קטנות וחסרות אונים! ואני חושבת שבקום שאני אכנע....אתם נכנעתם....
רארררררררררררר דרור אתה סתם רשע! תפסיק לשגע ילדות קטנות וחסרות אונים! ואני חושבת שבקום שאני אכנע....אתם נכנעתם....