אישי - למכותב בלבד

ר ו ח

New member
נשיתוש.../images/Emo25.gif

זה סיפור של חיים שלמים, סיפור עצוב ונוגע. אנחנו ..תמיד נשאר ילדים.. ילדים של אותם הורים שהביאו אותנו לעולם. לא בחרנו אותם...אך הם הורינו, לטוב ולרע. שולחת לך מכאן

את יודעת נשית...

שהייתי קטנה בערך בת 11 אני חושבת גיליתי שאבא שלי מנהל רומן עם החברה הכי טובה של אמא שלי...וכעסתי מאוד במיוחד על הדרך שגיליתי הדרך היתה אכזרית מאוד, שבאתי וסיפרתי לאמא שלי על כך היא אמרה שאני מפנטזת ונפנפה אותי...וזה כאב לי מאוד כי ידעתי שאני צודקת ואני שנאתי את החברה של אמי כל כך הרבה שנים וזה היה כל כך מורגש בבית הכעס והשנאה שלי... אחרי שנים שילדתי את בתי הגדולה אמא שלי הודתה באוזניי שהיא ידעה שדברתי אמת והיא בחרה להכחיש את זה בזמנו כי ידעה שלה היתה יד בדבר, היא לא אהבה סקס כך היא טענה (למרות שחלקתי על כך אבל זה לא העניין) ולכן היא שתקה וחייה איתו... הם נשואים כבר שלושים וארבע שנים ואת יודעת שאמא שלי חולה מאוד ואם תראי את אבא שלי חבל על הזמן הוא ממש הרוס, הוא אומר שאם אמא שלי תמות הוא מת אחריה...אהבה גדולה יש בינהם, ותמיד חשבתי שזה כל כך מוזר האהבה הגדולה הזו עם הרומן בן שבע השנים שהיה לו עם אותה האחת החברה הכי טובה של אמא שלי. סתם רציתי לשתף אותך בסיפור של אמא שלי ואבא שלי

נשית~37

New member
בגלל זה אני אומרת דרדי

שאי אפשר לשפוט התנהגות של אדם ברגע מסויים עד שאתה לא עומד במקומו. תמיד יש לנו תיאוריות על איך נעשה כשמשהו כזה או אחר יקרה....ואת יודעת מה? התיאוריה הזו לרוב מתנפצת, כי עם השנים הדיעות שלך משתנות, המציאות שלך משתנה, החיים שלך הופכים למשהו אחר. ובאשר להורייך, מעז יצא מתוק כנראה. החלמה ואריכות ימים לשנייהם.

שייכת

New member
../images/Emo32.gif סתם פה תוהה ../images/Emo32.gif

בכל השירשור המרגש הזה, לסיפור האמיתי הזה שלקוח מחיים, בחרו להגיב ולענות תשובות רציניות רק שני גברים. כל השאר... נשים. סתם אני תוהה ביני לביני למה...

נשית~37

New member
אולי כי...

גברים לא בנויים להקרבות מהסוג הזה. ואני לא פמיניסטית שורפת חזיות, ואני דווקא מתה עליכם הגברים על חסרונותיכם ויתרונותיכם
, אבל זה מסוג הדברים שגברים אין להם את יכולת ההתמודדות איתם. בגלל זה גם אין להם מה להגיד......טעיתי? בוקר טוב ינעל העולם קמתי מאוחר
.

../images/Emo41.gifנשית../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

כל מה שאני יכול לומר לך הוא שסיפור חייך מאוד עצוב ומרגש גם יחד אני לא הייתי בסיפור הזה לכן לא יכול לומר לך רק דבר אחד אומר לך שתהייה חזקה ג´רי

נשית~37

New member
זה לא סיפור חיי ג´רי

זה רק חוט אחד מיני רבים השזורים בסיפור חיי. ובזכות אימי גדלנו כל חמשת הילדים ללא משקעים כבדים ועם נפש בריאה. תודה על העידוד ג´רי, אני מניחה שלכל אחד ואחת "חבילה" משלו ועל כולנו להיות חזקים, ללמוד להיות אופטימים, לחשוב על הטוב עבורנו (למרות שזה אגואיסטי לפעמים) וברגעי משבר לדעת שגם רגע זה יחלוף לו.

../images/Emo25.gif

לסלוח... זה להקשיב לרצון של האחר. זה לדעת לקבל שלא כולם כמוך. זה לסלוח על שגיאה של אחרים. זה להתחלק באושרו של היקר לך – כאילו זה אושרך זה להיות שם, גם כשאינך שם. זה לוותר על מלחמת הכוחות. זה לאפשר לאחרים לטעות. זה להתפתח ולהמשיך ללכת בכל יום, עם ההבנה כי אנו יכולים לקחת רק במידה בה אנו יכולים לתת וכי אנו יכולים לקהל מן החיים רק במידה בה אנו מאפשרים לעצמנו.... אז נוכל להיות מאושרים באמת. חשוב שנזכור: טמונה בקרבנו כל היכולת להיות כפי שברצוננו להיות. כל העוצמה לעשות כפי שברצוננו לעשות. כל היכולת והעוצמה לתת ולקבל. מישמיש

הצופה.

New member
ואני חושב

לא על הסיפור כסיפור חיים אלא על היכולת שלך להביט בראי היכולת הזו שעושה אותך בהדרגה לאדם שלם שלא מחזיק שלדים בארון כאשר אנשים מסוגך הזמן רק מטיב איתן --אין לך צורך להביט לאחור את נמצאת בדרך הנכונה ולדעתי זה מסוג הדברים שלמענם יש פורום שגורר התבוננות מרפאה.. אני מניח שחיבוק מימך זה חיבוק ואהבה שלך זו אהבה אכן נשית

טאקילה~*

New member
סיפור כאוב..../images/Emo24.gif

שחוו ילדים רבים בגילאים דומים ומשתנים, עצב הבגידה הם משקעים לילדים ורצון להיות טובים יותר. אישה שחייה במסע וותורים, רק מוותרת על האני שלה... כואב וצורם,רק המחשבה שהיא ויתרה על חייה שלה עבור מי שבגד והכאיב לה בשנותייה היפות, היא תלך עם זה איתה עד אחרית ימייה,מאחלת לה להנות מפרי אהבתה..

קרמבובת

New member
נשנש../images/Emo13.gif

האבא שלי דוקא אהב את המורה שלי לאנגלית ... היו תקופות שקצת כעסתי.. אבל בדיוק לפני כמה ימים יצא לי אפילו לקרוא לו אבאל´ה בטלפון..חחחח אז את יכולה להתחיל באבאל´ה..וזה כבר ימשיך לבד...
קרמבו

נש~נש../images/Emo25.gif

"בגן העדן של ילדות אשר היה פורח הייתי חלק מהנוף היום אני אורח..." ובתור שכאלה אנו רואים את הדברים קצת אחרת...

למעלה