אישור עבודה

לימור1106

New member
אישור עבודה

הי לכולם,
אני ובעלי ושתי בנותי שוקים הגירה לקנדה, מאחר וכמה משרדי הגירה עדכנו אותנו שהנתונים שלנו לא מספיקים למסלול הפדראלי הציעו לי אופציית לימודים,
כמובן שהנ"ל נפסל אחרי שראיתי את גובה שכר הלימוד לתושבי חוץ....
פנינו למשרד הגירה נוסף, הסוכן אמר שניתן להגר על בסיס אישור עבודה ועדכן שיעזור לסגור עבודה מהארץ וכן לזרז את התהליך.... (אני מוכנה לשמוע :))
האם ברגע שאתה מקבל זימון עבודה מקנדה עדיין צריך לעבור את כול התהליך של הראיונות\מבחנים וכו...?
בעלי מתעסק בפחחות כרב\צביעת רכבים\אופנועים\אופנועי ים מטוסים ועוד....
אודה לתשובתכם...
חג שמח,
לימור.

מי שיש בידו רשיון עבודה בעבודה מקצועית יכול בפרובינציות

מסויימות לקבל תושבות קבע אחרי תקופת עבודה של 6 חודשים או שנה, אם המאכר חושב שהוא יכול לסדר לכם רשיון עבודה, אני הייתי עובד על זה, אבל נזהר. ההסכם עם המאכר צריך להיות שאתם משלמים מעט מאד (לא יותר מ 1500 שקל) בעת שהוא מתחיל לעבוד ו50% מהשאר בעת שהוא מגיש את הבקשה לרשיון עבודה, ורק אחרי שמגיע חוזה עבודה, עם אישור משרד העבודה הקנדי LMIA, והשלמת התשלום ביום שמגיע מכתב האישור שמאפשר לכם לנסוע לקנדה.
כדאי לסכם על תשלום בשלבים כך שרוב הכסף ישולם כשתקבלו את התושבות.

לדעתי מבחן באנגלית וראיון אצל פקיד ההגירה של הפרובינציה הם מחוייבים בכל מקרה בשלב של בקשת תושבות הקבע, אבל אחרי שנה בקנדה, האנגלית שלכם תשתפר מאד.

לימור1106

New member
זוג נוסף שנוסע איתנו

נדרש להציג במסולו הפדראלי מסמכים למיניהם ואגרות נלוות, האם גם כשיש לך אישור עבודה גם אז נדרש לשלם את כול האגרות הללו? במידה ולא, איזו אגרות כן נדרש לשלם?
תודה,

מי שמגיש בקשה לתושבות קבע בעת שהוא עובד במשרה קבועה

בקנדה והמעסיק מאשר שהוא ימשיך להעסיק אותו גם אחרי תום רשיון העבודה הזמני לא נדרש להציג הון עצמי בבקשת ההגירה.

MikyR1

New member
פחחות רכב- מקצוע מאוד נדרש

לימור,
אני ואשתי רק חזרנו השבוע מקנדה (אלברטה) בכדי להכיר את המקום ולבחון אפשרויות מעבר.
נפגשנו עם אשה אשר עוסקת בנושאי הגירה ועובדים זרים (יש היכרות משפחתית מוקדמת ורבת שנים עם האשה והיא לא "זרה") והיא שאלה אם אנחנו מכירים אנשים שעוסקים בפחחות רכב ובהתקנת גגות רעפים- יש לה מעסיקים שמחפשים בנרות עובדים כאלה בעלי ניסיון שישלמו בשביל ההתחלה 25 דולר לשעה (דולר קנדי כמובן)- אין צורך בשליטה מלאה באנגלית אלה רק אנגלית בסיסית שאפשר להבין הוראות מהבוס...
אם באמת בעלך מנוסה בתחום וזה מעניין אותך, צרי עמי קשר בפרטי ואנסה לחבר ביניכם. אני לצערי לא פחח מנוסה ואנחנו מתחילים ככל הנראה את התהליך דרך לימודים. לאחר שנגיע לשם נתחיל תהליך הגירה מסודר (יש מי שיציע לי עבודה קבועה אבל אנחנו רוצים להתחיל את הפרק הבא בקרוב ולא בעוד שנה וחצי...). אם בעלך יגיע כעובד זמני, אתם תוכלו להגיע איתו ולאחר תקופה מסויימת גם כן להגיש בקשת תושבות. תהליך ההגעה שלכם יכול להיות יחסית מהיר. בכל אופן פחח רכב זה מקצוע מבוקש מאוד ובשכר נאה ביותר על ההתחלה.
בהצלחה

למעלה